Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky nosiť ku kombinéze? Tu je 5 modelov pre rok 2023!

Aké topánky nosiť ku kombinéze? Tu je 5 modelov pre rok 2023!

Kombinéza je jedným z tých prvkov dámskeho šatníka, ktorý si vyžaduje trochu viac našej pozornosti. Kombinézy sú väčšinou pohodlné, krásne zdôraznia postavu a vďaka svojmu zloženiu sa v nich cítime komfortne. Výber správnej obuvi ku kombinéze však môže byť poriadny problém.

Preto Vám v dnešnom článku poradíme, ako si vybrať topánky ku kombinéze v závislosti od farby a príležitosti.

Aké topánky si vybrať ku kombinéze
Aké topánky si vybrať ku kombinéze

Kombinéza Aké topánky si vybrať pre módnu štylizáciu?

Výber správnych topánok ku kombinéze samozrejme začneme určením odtieňa, dĺžky a štýlu samotnej kombinézy. Keďže pôjdeme ďalej, nižšie uvádzame päť modelov topánok Wojas, ktoré budú perfektným doplnkom k štylizácii s kombinézou v hlavnej úlohe.

  • Baleríny zažívajú túto sezónu skutočný rozkvet svojej obľúbenosti, a tak v našom zozname nemôžu chýbať. Ich jednoduchý a klasický dizajn z nich robí dokonalý doplnok k štylizáciám s kombinézou, bez ohľadu na to, akú farbu alebo štýl si vyberiete.
  • Sandále na podpätku sú perfektnou voľbou ku kombinéze v letnej verzii. Ak sa chystáte na svadbu, pokojne si môžete obuť sandále na ihličke, ktoré urobia Váš look oveľa elegantnejším.
  • Dámske šľapky sú ďalšou jarno-letnou nevyhnutnosťou! Tieto nenahraditeľné topánky budú skvelým základom pre štylizácie s kombinézou s rozšírenými nohavicami. Pokiaľ Vás čaká špeciálna príležitosť, stavte na šľapky na podpätku.
  • Kovbojské čižmy a krátka kombinéza v boho štýle sú kombináciou, v ktorej budete vyzerať štýlovo, elegantne a decentne zároveň.
  • Dámske sneakersy budú skvelým spoločníkom ku kombinéze vždy, keď budete chcieť menej obligátnu a ultra pohodlnú štylizáciu.
Topánky k dámskej kombinéze
Topánky k dámskej kombinéze

Aké topánky si vybrať ku kombinéze v závislosti od farby?

V prípade štylizácií s kombinézou hrajú obrovskú úlohu farebné kombinácie! V ďalšej časti článku preto navrhujeme, aké topánky ku kombinéze v rôznych farbách zvoliť.

Aké topánky k kombinéze

Aké topánky k čiernej kombinéze?

S nadčasovou čiernou môžeme s istotou nasledovať horúce trendy. Kovbojské čižmy, členkové čižmy či lodičky na vysokom podpätku zaručia, že budeme vyzerať módne a trendy.

Náš tip:

S čiernou kombinézou môžeme ľahko experimentovať s farbami a textúrami topánok.

Aké topánky nosiť ku kombinéze
topánky ku kombinéze

Aké topánky s námornícky modrou kombinézou?

Námornícka modrá je farba, ktorá bude fungovať vo formálnych aj každodennejších situáciách. Ak sa teda rozhodneme pre námornícky modrú kombinézu, aké topánky budú najlepším doplnkom našej štylizácie? Nadčasové, čierne ihličkové podpätky, čiže spoľahlivá klasika. Ideálna voľba pre dámy, ktoré sa cítia dobre vo vyšších topánkach a oceňujú minimalistický štýl v móde

Náš tip:

Pamätajte, že béžové lodičky sú alternatívou k čiernym lodičkám, s ktorými dodáte svojej štylizácii trochu šiku, no zachováte si menej formálny charakter. Tieto topánky sú zároveň odpoveďou na otázku, aké topánky zvoliť k letnej kombinéze.

Aké topánky s červenou kombinézou
Aké topánky s ružovou kombinézou

Aké topánky s červenou kombinézou?

Aké topánky s krátkou kombinézou v červenej farbe? Táto štylizácia je určite voľbou pre milovníčky odvážnych módnych akcentov. Váš look založený na červenej, krátkej kombinéze upúta pozornosť, preto je dôležité vybrať si topánky, ktoré Vám zabezpečia komfort. A tu prichádzajú na pomoc čierne a béžové lodičky.

Náš tip: 

Ak sa radi hráte s módou, skvelou voľbou budú topánky na vysokej platforme, ktoré vnesú do štylizácie trochu nonšalancie a voľnosti.

Aké topánky s ružovou kombinézou?

Ružová kombinéza v romantickom štýle sa dá kombinovať s topánkami v jasných odtieňoch, ako je biela alebo béžová. Ružové topánky budú tiež dobrou voľbou, no tu si treba dať pozor na to, aby odtieň topánok zodpovedal farbe kombinézy.

Náš tip: 

V závislosti od príležitosti sa ružová kombinéza bude hodiť k elegantným lodičkám či sandálom, ale aj teniskám, balerínam alebo čižmám na nízkom podpätku.

Aké topánky s bielou kombinézou
Aké topánky so zelenou kombinézou

Aké topánky s bielou kombinézou?

Biela kombinéza v žaketovom štýle Vás určite odlíši od davu! Skvele ju doplnia lodičky na vysokom podpätku v odtieňoch béžovej alebo nude. Svetlé farby budú ladiť s celou štylizáciou. 

Náš tip:

Ak Vám záleží na tom, aby bol Váš look ultra elegantný, siahnite po čiernych lodičkách.

Aké topánky so zelenou kombinézou?

Zelená „vojenská“ kombinéza je v poslednej dobe obľúbeným prvkom streetwear štýlu. Ak si dávame záležať na voľnej štylizácii, ideálnou voľbou budú sneakersy v bielej, čiernej alebo krémovej farbe. Ku kombinéze budú ladiť aj retro sneakersy, ktoré svojím vzhľadom pripomínajú 80. a 90. roky. 

Náš tip:

Ak sa zelená kombinéza má použiť ako východiskový bod pre vytvorenie elegantného vzhľadu, potom budú tou najlepšou voľbou čižmy na vysokom podpätku. Tu môžeme s istotou staviť na modely vyrobené zo semišu.

Aké topánky s modrou kombinézou

Aké topánky s modrou kombinézou?

Ak má byť celá Vaša štylizácia casualová a ležérna, obujte si klasické biele sneakersy. Ak však chcete svojej štylizácii dodať punc elegancie, môžete siahnuť po čiernych lodičkách alebo hnedých platformách.

Náš tip:

Na formálnejšie príležitosti odporúčame čierne alebo hnedé mokasíny, ktoré sú jedným z najhorúcejších trendov roku 2023!

Topánky k dámskej kombinéze v závislosti od príležitosti

V prípade štylizácií z kombinézou v hlavnej úlohe sú to práve topánky, ktoré určujú charakter Vašej štylizácie.

Odpoveďou na otázku, aké topánky si vybrať ku kombinéze na svadbu budú klasické lodičky na ihličke, lodičky alebo sandále na podpätku. Ak Vám záleží predovšetkým na pohodlí, kombinézu môžete skombinovať s topánkami na platforme alebo koženými balerínami. 

Vyššie uvedené propozície budú tiež dobrým sprievodcom, ak premýšľate, aké topánky si vybrať k elegantnej kombinéze. Pre casualové štylizácie vždy odporúčame sneakersy a mokasíny.

Ako štylizovať sneakersy? Pozrite si módne kombinácie tejto sezóny
Poprzedni
Ako štylizovať sneakersy? Pozrite si módne kombinácie tejto sezóny
Aké topánky si vybrať k šortkám? Pripravte si módny look na leto
Następny
Aké topánky si vybrať k šortkám? Pripravte si módny look na leto