Wpisz i naciśnij enter

Ako nosiť topánky na platforme a s čím ich kombinovať?

Ako nosiť topánky na platforme a s čím ich kombinovať?

Móda platforiem je v plnom prúde – zdá sa, že ich silná pozícia v módnom svete sa každou sezónou upevňuje. Nebude tomu inak ani v najbližších mesiacoch - v štylizáciách trendsetterov kraľuje obuv s výraznou podrážkou nielen v zimnej edícii. Ako nosia tie najmódnejšie topánky znalkyne módy? S čím nosiť topánky na platforme, aby ste v nich vyzerali skvele bez ohľadu na príležitosť? Pripravili sme niekoľko tipov – inšpirujte sa!

Módne a pohodlné topánky na platforme – silný trend

Platformy dominovali minulý rok a všetko nasvedčuje tomu, že aj v roku 2023 budú hrať kľúčovú úlohu v móde obuvi. Klasické strihy topánok zostali obohatené o hrubú podrážku – milovníci módnych trendov si tak môžu vychutnať modely, ktoré – nie bez významu – využijú na množstvo rôznych príležitostí. 

Sú topánky na platforme módne? A ešte ako! Trendsetterky po celom svete propagujú topánky so zvýšenou podrážkou. Platformy však nie sú len obľúbenou ťažkou obuvou na jesenné a zimné mesiace, ale aj množstvo iných strihov, ktoré sa oplatí využiť vo svojich štylizáciách na najbližšie mesiace. 

Sú topánky na platforme pohodlné? Topánky na platforme zaujmú nielen svojim vzhľadom, ale vďaka vysokej podrážke získate efekt opätkov, no pri zachovaní maximálneho pohodlia. Modely dostupné v ponuke Wojas sú vyrobené z vysoko kvalitnej kože a špeciálne kožené podšívky a systémy zapínania poskytujú dodatočný pôžitok z nosenia. Výhodou je jasne vyznačený chránič, vďaka ktorému si obuv poradí s akýmkoľvek povrchom.

K čomu pasujú topánky na platforme? Možností je veľa – všetko závisí od zvoleného štýlu obuvi! V článku nižšie sa bližšie pozrieme na topánky na platforme, ktoré zmenia každú štylizáciu a budú nesporným hitom roku 2023!

Sneakersy s platformou - športová topánka v prekvapujúcom vydaní
Sneakersy s platformou

Štylizácie s topánkami na platforme 

Nosením topánok na platforme si môžete vytvoriť množstvo veľmi atraktívnych módnych súprav, v ktorých - o tom nepochybujeme - budete vyzerať fenomenálne a zároveň si zaistíte pohodlie. Aké štylizácie s topánkami na platforme nám dodajú módny vzhľad? O tom v ďalšej časti článku, v ktorom predstavíme najmódnejšie štýly topánok s hrubou podrážkou!

Ako nosiť topánky na platforme
Štylizácie s mokasínami na platforme

Lodičky na platforme - štylizácie s dievčenským nádychom 

Okrem klasických lodičiek na platforme premenia štylizácie na rok 2023 módne topánky v štýle Mary Jane. Vyrobené z klasickej matnej alebo lakovanej kože, zapínané opaskom a so zaoblenou špičkou - dokonale spájajú dievčenský šarm s ženským vzhľadom. V štylizáciách hviezd v poslednej dobe sa prevíjajú lodičky, v ktorých dosť nízku podrážku vystriedala vysoká platforma. V ponuke Wojas predstavujeme módne a pohodlné lodičky Mary Jane vysadené na stĺpiku alebo blokových podpätkoch - jednoduchosť a ležérna elegancia strihu ich predurčuje k mnohým štýlom. Dámske lodičky na platforme budú vyzerať skvele v spoločnosti spodných šiat s koženou bundou Ramones, ale aj minisukne s volánovou košeľou. V každodenných štylizáciách sa dajú kombinovať s klasickými džínsami voľného strihu - nonšalantný charakter celku dodá bomber bunda prehodená navrchu. 

Štylizácie s mokasínami na platforme - indiánska atmosféra

Aké topánky na platforme sa oplatí mať vo svojej zbierke? Podľa trendov, ktoré presadzujú módni experti, nie je možné nezavesiť oči na mokasínach. Tieto topánky, módne už niekoľko dobrých sezón, nebudú túto jar chýbať ani v dámskych štylizáciách. Topánky v štýle preppy prekvapia dokonalou kombináciou funkčnosti a formy - v kolekcii Wojas predstavujeme čierne, svetlohnedé a béžové modely s presahujúcou podrážkou. Hrubá podrážka s výrazným dezénom dodáva topánkam indiánskeho pôvodu šmrnc a zároveň umožňuje zoštíhliť nohu. Ako nosiť topánky na platforme? Lakované dámske mokasíny s ozdobnou retiazkou rozbijú formálny štylizáciu s látkovými nohavicami a klasickou košeľou alebo ceruzkovou sukňou a elegantnou blúzkou. 

Ako nosiť topánky na platforme

Sandále na platforme - štylizácie na leto s charakterom

Trend hrubých podrážok sa rozšíril aj do letnej obuvi. Štylizácie so sandálmi na platforme je osvedčeným receptom, ako dodať outfitu sviežosť. Módne influencérky vo svojich setoch využívajú najmä sandále v štýle grunge, teda vybavené hrubšími páskami, ktoré držia nohu a členok. Ako vytvoriť štylizáciu so sandálmi na platforme? Je to jednoduché - vezmite si k nim odhaľujúce členky nohavice typu culotte a crop top. Skvelé budú aj džínsové šortky v kombinácii s čipkovaným topom. Na špeciálne príležitosti si zvoľte sandále na platforme s ihličkou – zostavte ich s látkovými nohavicami s klasickou košeľou alebo rozšírenými šatami. 

Sneakersy s platformou - športová topánka v prekvapujúcom vydaní

Počiatočná móda na sneakersy v štýle ugly shoes sa vyvinula v aktuálne módne topánky na platforme. Športové štylizácie vďaka nim získajú dodatočný výraz a tie casualové budú zaujímavo rozbité. Outfity, ktoré s nadšením vyberajú známe postavy zo sveta módy, pozostávajú predovšetkým z pohodlných teplákových súprav. Okrem klasiky módneho komfortu môžete v roku 2023 staviť na komplet pozostávajúci z hnedých midi šiat z rebrovaného úpletu - strihu, ktorý bude vyzerať dobre v sete s béžovými sneakersami na platforme. Dokonalá bude aj plisovaná midi sukňa s oversize svetrom.

Ako nosiť topánky na platforme

Štýlové a stabilné čižmy - zimné topánky na platforme 

K tohtoročným trendom patria aj topánky s farebnou podrážkou na platforme – červený akcent čiernych čižiem Vám umožní vyniknúť z davu. Vsaďte na mušketierky so zvrškom siahajúcim nad kolená a stabilným stĺpikovým podpätkom. S čím kombinovať topánky na platforme? Zlaďte ich s krátkou koženou sukňou a rolákom a pre trochu elegantnejšiu verziu - košeľou. Alternatívou sú minišaty vypasovaného strihu, ktoré okrem čižiem na platforme skvele doplní klasický trenčkot. Fanúšikovia rockových vibrácií môžu čerpať inšpiráciu z topánok na platforme s traktorovou podrážkou a šnurovaním. Kožené topánky vytvoria vydarený komplet s koženou minisukňou a krátkym svetríkom. 

Obľúbenosť topánok na platforme je pozvánkou k módnym experimentom. Takmer neobmedzené možnosti skladania štýlových kompletov poskytujú rôzne štýly topánok s hrubou podrážkou. Najmódnejšie topánky na platforme na najbližšie mesiace predstavuje najnovšia kolekcia Wojas. Odporúčame Vám ju skontrolovať!

Ako sa obliecť na karnevalový ples? Inšpirujte sa!
Poprzedni
Ako sa obliecť na karnevalový ples? Inšpirujte sa!
Móda v štýle rokov 2000 je späť. Ako sa obliecť v štýle Y2K?
Następny
Móda v štýle rokov 2000 je späť. Ako sa obliecť v štýle Y2K?