Wpisz i naciśnij enter

Ako sa obliecť na Valentína? Vytvorte romantický look

Ako sa obliecť na Valentína? Vytvorte romantický look

Valentín je špeciálny dátum v kalendári zamilovaných. Deň plný lásky sa dá osláviť rôznymi spôsobmi – výdatnou večerou v reštaurácii, pozeraním filmu v kine, korčuľovaním alebo doma. Navrhujeme, ako sa obliecť na Valentína, aby ste u svojho partnera vyvolali efekt WOW!

Ako sa obliecť, aby ste zapôsobili na svoju polovičku?

Oplatí sa urobiť štylizácie na Valentína 2023 nielen ultra ženské a zmyselné, ale aj také, aby z nás najbližšia osoba nemohla spustiť oči. To, ako sa obliecť na Valentína, by malo závisieť aj od nášho individuálneho štýlu, ako aj od myšlienky ako chceme stráviť deň zamilovaných. Ak sa má valentínske rande konať v reštaurácii, oplatí sa popremýšľať nad elegantným outfitom, a ak v kine, na korčuliach alebo vonku - nad valentínskou štylizáciou, ktorá bude predovšetkým pohodlná. 

šedý dámsky styling na Valentína
sivá sukňa a čierne topánky

Štylizácie na Valentína 2023  

Neviete, čo si obliecť na Valentína? Prichádzame s pomocou - pozrite si naše inšpirácie na romantické štylizície.

Štylizácia s červenými šatami

Šaty sú najjednoduchším patentom na vydarené štylizácie na Valentína. Romantický outfit s červenými šatami je klasikou žánru - oplatí sa naň staviť najmä vtedy, keď plánujete potešiť svoju polovičku počas slávnostnej večere v elegantnej reštaurácii alebo pri návšteve divadla či koncertnej sály. Kombinácia červených saténových šiat s ceruzkovým strihom a cez ne prehodeného krátkeho čierneho kabátika bude ako stvorená pre valentínsku štylizáciu Aké topánky si zvoliť k šatám? Zlaďte takýto komplet s čiernymi koženými lodičkami , ktoré krásne odhalia nohu a opticky predĺžia siluetu. Celé to skvele doplní šikovná kabelka na drobnosti, nadväzujúca na farbu kreácie. 

dámsky červený styling na Valentína
červené topánky na Valentína

Štylizácia inšpirovaná romantickými Francúzkami

Cítite sa najlepšie v celkom ležérnych, nenútených outfitoch? Pri tvorbe outfitu na Valentína sa inšpirujte Francúzkami, ktoré sú majsterkami nonšalantného romantizmu. Do každého detailu prepracované súpravy na vychádzky pre dvoch sú ideálnou ponukou najmä pre milovníčky retro štýlu. Ako sa obliecť na Valentína podľa najnovších trendov? Náš nápad na štylizáciu je kombinácia kvetinovej košele a džínsov s dôrazom na pás. Do kompletu na romantickú prechádzku si určite vyberte tie správne topánky – dámske mokasíny z kože so zvýšenou podrážkou. Hnedé topánky budú dokonale korešpondovať s modrými nohavicami a vytvoria komplet plný dievčenského šarmu.

styling s čiernym sakom a červenými šatami na Valentína

Styling pre milovníčky minimalizmu

Ste milovníčkou módneho minimalizmu? Na sviatok lásky stavte na monochromatický set – podľa vzoru módnych influencerov zvoľte k valentínskej štylizácii čierne svetrové šaty v midi dĺžke – hladké alebo pásikavé. Na dotyk príjemná kreácia bude dokonalá v chladný februárový deň. Zlaďte ju so štýlovými chelsea čižmami na podpätku – nevyhnutne v čiernej farbe. Nezabudnite na tenké čierne pančuchy. Štipku farby pridajte doplnkami – zlatý alebo strieborný náhrdelník s kamienkami, náušnice s kubickými zirkónmi alebo decentný náramok. Takýto set sa bude skvele hodiť na Valentína doma, v neformálnej reštaurácii alebo na koncerte Vášho obľúbeného interpreta. 

čierne kvetinové šaty na Valentína
čierne šaty a hnedé topánky na Valentína

Look, ktorý zdôrazňuje pôvab so sukňou 

Ak sa chcete 14. februára cítiť žensky ako v šatách, zostavte si look podľa sukne. Ako sa obliecť na Valentína, aby Váš partner vzdychal slasťou? Vyberte si ultra módne duo hnedej koženej minisukne a mierne oversize béžového svetra s ľahko odkrytými ramenami, ktorý chráni pred chladom a zároveň podnecuje fantáziu. Štylizáciu doplňte módnymi mušketierskymi čižmami na stĺpiku alebo o dámske čižmy na platforme - topánky v odtieňoch studenej hnedej budú ladiť so zvyškom setu. Takýto outfit odporúčame na rande do kina alebo na romantickú prechádzku pod holým nebom.

dámsky béžovo-biely styling na Valentína
béžové mokasíny ideálne na Valentína

Očarujúci valentínsky set s pohodlnými nohavicami

Na romantickej prechádzke vo dvojici budú skvelé vyzerať čierne kožené úzke džínsy zvýrazňujúce siluetu v kombinácii s jemne priesvitnou blúzkou. Košele s volánmi, čipkou alebo nafúknutými rukávmi budú na Valentína tiež ako stvorené. Aké topánky najlepšie doplnia štylizáciu na Valentína? V našej ponuke nájdete šnurovacie čižmy s traktorovou podrážkou alebo dámske čižmy na vysokom opätku s ponožkovým zvrškom. Takáto súprava poslúži napríklad pri romantickom korčuľovaní alebo výlete do hôr.

Valentín je sviatok, počas ktorého chce každá žena vyzerať výnimočne. Pomocou topánok Wojas môžete vytvoriť vydarené štylizácie - pozývame Vás pozrieť si vysoké podpätky, čižmy, členkové čižmy, topánky, mokasíny a ďalšie štýly obuvi, v ktorých zažiarite počas oslavy 14. februára. 

Ako sa obliecť na Vianočný večierok v práci? Dámske štylizácie spájajúce klasiku s trendmi
Poprzedni
Ako sa obliecť na Vianočný večierok v práci? Dámske štylizácie spájajúce klasiku s trendmi
Aké topánky sa hodia k ponožkám nad kolená? Spoznajte naše propozície.
Następny
Aké topánky sa hodia k ponožkám nad kolená? Spoznajte naše propozície.