Wpisz i naciśnij enter

Aký darček na Valentína pre miláčika? Prehľad kožených doplnkov značky Wojas

Aký darček na Valentína pre miláčika? Prehľad kožených doplnkov značky Wojas

Sviatok svätého Valentína je už za rohom – 14. februára. Aký by to bol Valentín bez malých darčekov? Vzájomné darčeky sú najlepším dôkazom toho, že o svojej druhej polovičke pamätáme. Čo kúpiť na Valentína pre neho? Aký darček pre manžela alebo priateľa ukradne jeho srdce? Prinášame Vám hrsť praktických rád od značky Wojas.

Prečo sa oplatí a ako príjemne osláviť Valentína?

Hoci sme presvedčení, že sa oplatí prejavovať lásku svojej polovičke každý deň v roku, existuje veľa dôvodov, prečo osláviť Valentína. Sviatok 14. februára na počesť patróna zaľúbených – sv. Valentína, to je predovšetkým skvelá príležitosť prejaviť svoje city k druhej osobe – najmä ak v každodennom živote zabúdame na romantické gestá. Je to tiež ideálny deň na to, aby sme nabrali odvahu a priznali niekomu dôležitému, že k nemu chováme zvláštnu náklonnosť.

Sviatok zamilovaných sa oplatí osláviť aj preto, aby ste sa na hoci len chvíľu odpútali od starostí a povinností a strávili deň trochu inak ako zvyčajne. Spoločná návšteva kina či divadla, návšteva elegantnej reštaurácie, spontánny výlet za mesto alebo nebodaj romantická večera doma s premietaním filmu? Bez ohľadu na okolnosti je Valentín predovšetkým o užívaní si prítomnosti toho druhého.

Kvety, čokoládky a šperky si určite získajú srdcia všetkých dám. A aký darček na Valentína sa oplatí dať pánom? Čo dať na Valentína svojmu manželovi alebo priateľovi? Ponúkame hrsť inšpirácii!

Čo na Valentína? Nápady na elegantné darčeky pre noblesného muža

1. Peňaženka

Hľadáte inšpiráciu, čo kúpiť na Valentína svojmu miláčikovi? Náš zoznam najlepších darčekov na Valentína pre neho otvára pánska peňaženka. Vyrobená z lícovej usne odolnej voči poškodeniu a deformácii, bude nielen slúžiť Vášmu miláčikovi dlhé roky, ale bude aj tou najlepšou vizitkou vkusného muža. Pre milovníkov nadčasovej klasiky bude ideálnou voľbou peňaženka jednoduchého strihu, hladká alebo s jemným razením, v elegantnej - čiernej alebo hnedej - farbe.

Za pozornosť stojí takisto funkčnosť konkrétneho modelu - špeciálne priehradky na doklady, kreditné karty a vizitky, miesto na bankovky a uzavreté vrecko na mince zaisťujú jeho komfortné používanie. Pri výbere peňaženky na darček nezabúdajme aj na zvyky milovanej osoby – veľa mužov namiesto tradičných peňaženiek uprednostňuje o niečo menšie verzie. Šikovné slim modely sú skvelou voľbou pre moderných mužov, ktorí si cenia maximálne pohodlie. Všetky peňaženky dostupné v našej ponuke sa bez problémov zmestia do vrecka nohavíc, saka aj bundy. Skvelou voľbou môže byť aj praktický set, ktorý obsahuje peňaženku a štýlovo ladiaci prívesok na kľúče.

2. Opasok

Čo na Valentína pre fanúšika praktických darčekov? Náš typ je poriadny kožený pánsky opasok nie bezdôvodne označovaný ako bižutéria pre mužov. Praktický opasok na jednej strane udržiava spodnú časť garderóby na správnom mieste a na druhej strane umožňuje vytvoriť dokonalý imidž a dodáva elegantný štýl outfitom na rôzne príležitosti. V ponuke Wojas môžete nájsť široký sortiment opaskov vyrobených z kvalitnej prírodnej kože, ktoré zaručia ich krásny vzhľad a dlhoročné používanie.

Vychádzajúc v ústrety požiadavkám štýlových mužov, v našom obchode sme zhromaždili jedinečné opasky - hladké aj so zaujímavými vzormi, rozdielne v šírke a vybavené pútavými prackami. V súlade so zásadou, že opasok je vždy zladený k farbe nohavíc, ponúkame v sortimente značky praktické opasky v klasickej čiernej aj krásnych odtieňoch hnedej.

3. Tašky

Všetkým, ktorí rozmýšľajú, čo kúpiť na Valentína, aby potešili svoju polovičku, odporúčame pozrieť si pánske tašky Wojas, ktoré čoraz častejšie dopĺňajú outfity na každodenné nosenie, do práce aj na obchodné stretnutia. Praktické a estetické modely, ktoré ponúkame v našom obchode, sú rôzne vysokokvalitné kožené výrobky. Dokonale sa hodia k iným koženým výrobkom, vrátane topánok a opaskov podobného štýlu.

Medzi taškami Wojas nájdete priestranné aktovky, elegantné kufríky a praktické vrecká. V našom sortimente nájdete aj užitočné tašky na notebook s koženými vložkami, premyslenými priehradkami a pohodlnými rúčkami. Rôzne veľkosti a farby tašiek Vám jednoducho umožnia vybrať si model, ktorý bude spĺňať potreby obdarovaného. A aký darček pre priateľa, ktorý oceňuje mestský štýl? S ohľadom na fanúšikov ležérneho štýlu sme našu ponuku obohatili o funkčné kožené batohy.

Aký darček na Valentína, ktorý je už 14. februára? Kožené doplnky sú synonymom triedy a dobrého vkusu. Priťahujúce svojim dizajnom a kvalitou spracovania peňaženky, opasky a tašky Wojas, budú skvelým doplnkom elegantných pánskych štylizácií. Výber je na Vás!

Elegancia vo verzii smart casual - pánske čižmy v zimných štylizáciách
Poprzedni
Elegancia vo verzii smart casual - pánske čižmy v zimných štylizáciách
Karnevalová párty – ako si vybrať pohodlné lodičky, v ktorých pretancujete celú noc?
Następny
Karnevalová párty – ako si vybrať pohodlné lodičky, v ktorých pretancujete celú noc?