Wpisz i naciśnij enter

Dámske a pánske topánky na leto. Pozrite si širokú ponuku šľapiek a sandálov značky Wojas

Dámske a pánske topánky na leto. Pozrite si širokú ponuku šľapiek a sandálov značky Wojas

Leto je čas, kedy stojí za to staviť na pohodlie - vrátane topánok. Znamená to však vzdať sa módneho štýlu v práci, pri chôdzi po meste alebo pri dlho očakávanom výlete? Absolútny omyl! Napovieme vám, ktoré dámske a pánske letné topánky budú vynikajúcou kombináciou pohodlného nosenia a štýlového looku!

Letné topánky - čím by ste sa mali riadiť pri ich výbere?

Pri výbere letnej obuvi by ste sa mali riadiť predovšetkým praktickými otázkami. Topánky na horúce dni by nám mali poskytnúť pohodlie počas rôznych letných aktivít. Materiál, z ktorého sú vyrobené, by nemal otierať pokožku alebo prehrievať nohy. Pre tento účel sú ako letné dámske alebo pánske topánky ideálne modely vyrobené z prírodných materiálov.

No letné topánky by však mali byť aj maximálne priedušné. Ak je to možné, je lepšie vyhnúť sa uzavretej obuvi. Hoci je veľmi pohodlná na nosenie, neprepúšťa tak dobre vzduch. A pretože prevládajúce vysoké teploty zvyšujú potenie nôh - takto vznikajúca vlhkosť vytvára vynikajúce podmienky pre množenie škodlivých baktérií.

Letné topánky by tiež mali poskytovať maximálny komfort pri chôdzi po mnoho hodín - napríklad na dovolenkovom výlete. Preto je tiež najlepšie, ak sú topánky na plochej podrážke. Je tiež potrebné venovať pozornosť vhodným spojovacím prvkom - z bezpečnostných dôvodov by mali byť dostatočne široké a silné. Sandále s veľmi tenkými pásikmi stabilizujú nohu horšie, vďaka čomu si v nich jednoduchšie zvrtnete členok.

Ako letné dámske a pánske topánky budú dokonalým výberom otvorené šľapky a sandále - široká škála dostupných štýlov umožňuje ideálne prispôsobenie obuvi príležitosti a osobnému vkusu.

Aké dámske topánky si vybrať na leto do práce?

Vonku je horúci deň a Vy rozmýšľate, čo si obliecť do kancelárie, aby ste vyzerali elegantne a zároveň sa cítili v pohode? Postavte na pohodlné a priedušné sandále - letné dámske topánky, ktoré vystavujú nohu. Ak to Vaše pracovisko umožňuje, môžete do kancelárskeho štýlu pridať módne topánky tohto štýlu. Kožené dámske sandále s plochou podrážkou sú skvelou alternatívou k nie príliš pohodlným lodičkám na ihličkovom podpätku - dajú sa úspešne kombinovať predovšetkým s letnými šatami v kvetinových vzoroch. Budú tiež zaujímavé v kombinácii s ženským oblekom alebo kombinézou. 

V sprievode sukní a vzdušných košieľ budú vyzerať skvele klasické sandále espadrilky so solídnym zapínaním okolo členka. Dámske letné topánky s týmto štýlom sú jednoduchým spôsobom, ako vizuálne predĺžiť siluetu bez toho, aby ste sa vzdali maximálneho pohodlia. Podobný efekt získame výberom masívnych sandálov na platforme - štýl, ktorý zapadá do súčasných trendov, je dobré kombinovať s obtiahnutými midi sukňami a rúrkovými nohavicami.

Milovníčky športového štýlu môžu staviť na sandále s vysokou podrážkou - letné topánky navrhnuté v bielej a čiernej farbe inšpirované ultra módnymi sneakersami, ktoré budú vyzerať skvele v outfite v štýle total look.

Najlepšie dámske topánky na dovolenku - na mesto aj na výlet

Letné dámske topánky to nie sú len známe a milované sandále, ale aj šľapky - najhorúcejšie topánky sezóny 2022. Rôzne štýly potešia každú milovníčku módy, ktorá hľadá perfektné topánky pre horúce dni. V ponuke Wojas predstavujeme predovšetkým kožené dámske šľapky vyrobené z najkvalitnejšej pravej kože, ktoré sú ideálne na prechádzku v parku alebo na vychádzku s priateľkou. Budú vyzerať krásne najmä s dlhými, vzdušnými šatami. 

Zaujímavou voľbou budú aj praktické šľapky upevnené na hrubej podrážke - letné topánky v tomto vykonaniu sú dobrou voľbou do reštaurácie. Medzi módnymi šľapkami nájdete originálne modely s dvomi vzájomne sa krížiacimi prešívanými pásikmi, jedným hrubým remienkom a korkovou podrážkou. Počas letného výletu k moru sa budú skvele hodiť gumené šľapky - jeden alebo dva široké nastaviteľné remienky umožňujú dokonalé prispôsobenie obuvi k nohe. Profilovaná stielka poskytuje pohodlie pri nosení obuvi po celý deň.

Letné pánske topánky - odporúčané modely pre mužov

Horúce letné dni sú časom, keď páni tiež nemusia obetovať pohodlie v prospech štýlového komfortu. S ohľadom na ne vznikajú pánske letné topánky, ktoré nájdete v našej ponuke, ako napríklad elegantné sandále z lícovej kože so zaujímavými pásikmi krížiacimi sa v prednej časti a ozdobným detailom v podobe loga. Topánky tohto strihu skvele doplnia ležérne štylizácie s platenými nohavicami alebo šortkami a rozopnutou košeľou s krátkym rukávom. Na dovolenkový výlet sa budú hodiť aj kožené žabky - pánske letné topánky, ktoré úspešne spájajú eleganciu a voľnosť. V kolekcii milovníkov hôr by nemali chýbať nepremokavé sandále s pevnou podrážkou s nášľapom. V našej ponuke pánskej obuvi nemohli chýbať ikonické topánky Relax v letnom vydaniu - ľahké gumené šľapky budú ako stvorené na dovolenku pri mori alebo výlet na kúpalisko.

Pripravte sa na slnečné dni výberom správnej obuvi na leto. V sortimente značky Wojas predstavujeme letnú dámsku a pánsku obuv v širokej škále štýlov a farieb. Pozrite si našu ponuku!

Vŕzgajúce topánky – ako sa s nimi vysporiadať?
Poprzedni
Vŕzgajúce topánky – ako sa s nimi vysporiadať?
Módne doplnky. Stavte na kabelku s charakterom
Następny
Módne doplnky. Stavte na kabelku s charakterom