Wpisz i naciśnij enter

Darček ku Dňu žien. Nápady na elegantný darček od značky Wojas

Darček ku Dňu žien. Nápady na elegantný darček od značky Wojas

Už tradične 8. marca oslavujeme Deň žien. Tento výnimočný sviatok je tou najlepšou príležitosťou urobiť milé prekvapenie svojej manželke, snúbenici či priateľke alebo aj mame a babičke. Aký darček ku Dňu žien urobí obdarovanej skutočnú radosť? Neviete, čo kúpiť svojej milovanej ku Dňu žien? Prichádzame na pomoc - tu je hŕstka darčekových inšpirácií od značky Wojas!

Deň žien – sviatok nežného pohlavia

Tento marcový sviatok je pre mnohých ľudí reliktom z čias komunistických, ktorý sprevádzalo obdarovávanie dám pančucháčmi a karafiátmi. Nemali by sme však zabúdať, že história sviatku súvisí predovšetkým s bojom za emancipáciu žien. Presnejšie povedané, protestmi amerických žien požadujúcich rovnosť politických a ekonomických práv, ktoré sa odohrali v New Yorku v rokoch 1908-1911. Prvý Národný Deň žien sa konal 28. februára 1909 a bol určený na počesť obetí boja za rovnosť v Spojených štátoch.

Oficiálne bol Medzinárodný Deň žien ustanovený v roku 1910 Socialistická internacionála v Kodani - časom sa dátum osláv vybral 8. marec. Dodnes na mnohých miestach sveta pri tejto príležitosti dostávajú dámy od mužov ku Dňu žien darčeky, ktoré sú prejavom úcty k nežnému pohlaviu.

Darček ku Dňu žien. Z čoho budú mať dámy počas ich sviatku radosť?

V priebehu rokov sa nápady na darčeky ku Dňu žien vyvíjali - ale ženy vždy milujú byť rozmaznávané a obdarované mužmi. Tí tak stoja pred skutočnou výzvou, akou je vybrať ten správny darček predávaný s čerstvými kvetmi. Čo kúpiť ku Dňu žien osobe nášmu srdcu blízkej? Poradíme!

Dámska galantéria Wojas - tip na darček ku Dňu žien

8. marec sa nezadržateľne blíži. Nižšie uvádzame tie najlepšie darčeky ku Dňu žien, ktoré nájdete v ponuke značky Wojas.

Dámska peňaženka

Peňaženka je ideálnym tipom na darček ku Dňu žien pre dámy, ktoré si cenia praktické darčeky. V ponuke koženej galantérie Wojas ponúkame solídne ušité modely rôznych štýlov. Sú medzi nimi propozície pre milovníčky nadčasovej klasiky, ako aj pre fanúšikov aktuálnych trendov.

Najuniverzálnejším modelom dámskej peňaženky je ten v čiernej alebo hnedej farbe, vyrobený z hladkej lícovej kože, ktorý ulahodí vkusu elegantných žien. Priaznivcov módnej extravagancie potešia ako darček ku Dňu žien peňaženky v odtieňoch žltej, červenej alebo modrej. Za pozornosť stoja aj mimoriadne módne peňaženky s textúrou imitujúcou zvieraciu kožu, zdobené charakteristickým copom alebo zakončené lesklým prešívaním.

Pri kúpe peňaženky ako darček ku Dňu žien dbajte na jej funkčnosť. V bohatom sortimente Wojas sme zhromaždili veľké peňaženky na zips alebo západku, ktoré sme vybavili priehradkami na mince, bankovky, doklady a kreditné karty. Existujú aj malé šikovné peňaženky, ktoré sa zmestia aj do malých kabeliek. Našu ponuku uzatvárajú dámske peňaženky s príveskom na kľúče a peňaženky 2v1, ktoré navyše fungujú ako obal na telefón.

Dámska kabelka

Ďalším tipom na darček ku Dňu žien je dámska kabelka vyrobená z kvalitnej kože. Mužom, ktorí hľadajú inšpiráciu na darčeky ku dňu žien, odporúčame veľké každodenné tašky, ako sú vrecia či kufríky, ktoré budú skvelou voľbou do práce aj do mesta, a menšie modely, ako sú listonošky, bagety a kabelky v tvare polmesiaca, ktoré dobre fungujú v neformálnych kreáciách. Prešívané, pletené a embosované kabelky sa perfektne hodia k aktuálnym trendom. Srdce milovníčok mestského štýlu si získajú pre zmenu praktické kožené batohy a ľadvinky.

Ponúkame aj formálne kabelky, ktoré sú skvelým doplnkom k štylizáciám na špeciálne príležitosti. Patria sem štýlové modely z lakovanej kože, s pútavou retiazkou alebo zdobené kryštálmi. Všetky kabelky Wojas spája starostlivé spracovanie a zmysel pre detail - premyslené priehradky a pohodlné rúčky zaručia, že rýchly darček ku Dňu žien obdarovanú poteší a bude ho ochotne nosiť.

Darčeky ku Dňu žien. Čo je lepšie nekupovať ženy 8. marca?

Vzhľadom na blížiaci sa sviatok poradíme, akým darčekom ku Dňu žien sa radšej vyhnúť, aby ste si nepohnevali svoju milovanú. Do zoznamu zakázaných darčekov patria najmä krémy proti vráskam a pleťové vody proti celulitíde, čo možno považovať za náznak jej veku či vzhľadu. Pozor aj na stereotypné darčeky, akými sú domáce spotrebiče na varenie či upratovanie – 8. marec by mal byť dňom potešenia, nie pripomienkou každodenných povinností.

Už vieme, aký darček ku Dňu žien bude skutočným hitom. Kožená galantéria Wojas bude tou najlepšou voľbou pre noblesné dámy. Ručne vyrobená kvalita a ergonómia používania - dámske peňaženky a kabelky budú skvelým doplnkom mnohých dámskych štylizácií. Pozrite si našu ponuku a pripravte sa na 8. marca!

Veľký návrat zvonov! Pozrite si, aké topánky budú k zvonom vyzerať najlepšie?
Poprzedni
Veľký návrat zvonov! Pozrite si, aké topánky budú k zvonom vyzerať najlepšie?
Kybernetická bezpečnosť a nakupovanie. Zistite, aké kroky podnikáme na ochranu Vašich údajov
Następny
Kybernetická bezpečnosť a nakupovanie. Zistite, aké kroky podnikáme na ochranu Vašich údajov