Wpisz i naciśnij enter

Je vhodné obuť si na svadbu ploché topánky?

Je vhodné obuť si na svadbu ploché topánky?

Horúca svadobná sezóna sa blíži. Výber správnych šiat a topánok sú dilemy, ktorým čelia dámy, ktoré idú na oslavu s tanečnou zábavou. Pohodlné a elegantné dámske topánky na svadbu - dá sa to zladiť? Kedy si obuť na svadbu ploché topánky? V akom vydaní nám plochý opätok poskytne pohodlie a oslnivý vzhľad zároveň? Predstavujeme pohodlné modely slávnostných topánok, ktoré stoja za pozornosť!

Svadobný dress code - elegantné svadobné štylizácie s topánkami

Svadba je jedinečná oslava – predovšetkým pre nevestu a ženícha, ale aj pre nimi pozvaných hostí. Pre príbuzných a priateľov platí špeciálny dress code. Podľa jeho pravidiel by ženská štylizácia nemala zatieniť hlavnú postavu podujatia. Mala by byť elegantná a vkusná – vhodná pre danú príležitosť. 

Slávnostný look nie je všetko – aj vo svadobnom outfite sa musíme cítiť pohodlne. Pamätajte na to, pri výbere oblečenia aj topánok, ktoré ho dopĺňajú. Dokážeme, že ploché topánky na svadbu nie sú faux pas, ale štýlová voľba!

Ploché topánky na svadbu
Ploché topánky na svadbu

Pretancovať celú noc – aké svadobné topánky nám urobia pohodlie?

Topánky na svadbu by mali byť nielen v súlade s aktuálnymi trendmi a ladiť so šatami vybranými na túto príležitosť, ale hlavne pohodlné. Ak v nich chceme pretancovať celú noc bez toho, aby sme si spôsobovali bolestivé pľuzgiere a odieranie, treba myslieť na správnu obuv. Na svadobný obrad a hostinu sa môžu ukázať dokonalé ploché topánky.

Všetky topánky, aby boli pohodlné, vrátane plochých topánok na svadbu, nesmú byť príliš tesné ani príliš voľné. Dôležitý je aj materiál z ktorého je obuv vyrobená - plochá obuv z prírodnej kože umožní našim nohám dýchať. Pohodlné topánky na svadbu by mali mať aj o niečo hrubšiu podrážku, ktorá tlmí kroky na tanečnom parkete.

Ploché topánky na svadbu – či a kedy sa oplatí ich vyberať?

Elegantné šaty, módna kabelka, štýlové šperky ... a povinne ihličkové podpätky - to je prvý typ obuvi, ktorý Vás napadne pri vytváraní svadobných štylizácií. Topánky na vysokom opätku dodajú každému outfitu triedu a zároveň krásne zoštíhlia nohy a opticky predĺžia postavu. Sú však ihličkové podpätky na svadbu jedinou možnosťou? Absolútny omyl! 

Ak máte problém s ladným pohybom na vysokých opätkoch, mali by ste sa  rozhodnúť pre plochý opätok. Ploché spoločenské topánky sú dobrým riešením pre ženy, ktoré kladú pohodlie nad všetko ostatné a chystajú sa blázniť na parkete celú noc. Leto je ideálnou príležitosťou na organizovanie vonkajších svadieb. V ich prípade sa radšej vzdajte dlhých šiat a vysokých opätkov, ktoré môžu sťažovať pohyb vonku. Ihličkové podpätky zabodávajúce sa do zeme nás od tanca efektívne odradia - tu budú oveľa lepšou voľbou ploché topánky.

Ploché topánky na svadbu
Ploché topánky na svadbu

Ploché topánky na svadbu - aké si vybrať?

Aké ploché topánky na svadbu by ste si mali vybrať? Elegantnú kreáciu skvele doplnia dámske balerínky, ktoré v sebe ukrývajú dievčenský šarm. Najmä tie v pastelových odtieňoch alebo zdobené mašľou sa budú skvele hodiť k rozšíreným alebo plisovaným midi šatám. Ladné balerínky sú výbornou voľbou aj pre vysoké ženy – odporúčame ich dámam, ktoré nechcú na parkete prevyšovať svojich partnerov.

Ako ploché topánky na svadbu k šatám dobre poslúžia aj pôvabné dámske lodičky. Nie sú to typické ploché topánky, pretože sa vyznačujú malým, veľmi stabilným opätkom stĺpikového typu, zaisťujúcim maximálne pohodlie. Tento štýlový spoločenský strih vyzerá krásne v kombinácii s dlhými vzdušnými maxi šatami, ako aj kratšími kokteilovými šatami. Ale nielen to – elegantné lodičky sa dajú skombinovať aj s overalom, ktorý si na svadbách vyberá stále viac dám. 

Bláznivú zábavu do neskorých nočných hodín nám umožnia aj ďalšie letné ploché topánky na svadbu – sandále. Perfektné budú romantické, béžové modely s klasickými pásikmi, s lesklými ornamentami alebo s metalickou textúrou, ktoré vyzdvihnú krásu ženského obleku.

Šaty a tenisky na svadbu? Ploché topánky v športovom štýle, aj keď sú stále celkom prekvapivou voľbou, potešia pohodlím. Biele modely sa budú hodiť najmä k tylovým kreáciám. Dobre poslúžia aj ako prezúvanie, ktoré si obujeme na nohy počas celého podujatia, kedy sa uvoľní zábavná atmosféra.

Elegantné topánky na rovnej podrážke v ponuke Wojas

Chystáte sa na svadbu kamarátky alebo sestry? Možno ste matkou nevesty? Bez ohľadu na to, v akej úlohe sa na tomto podujatí objavíte – dbajte na vhodný outfit a pohodlnú obuv. Vsaďte na módne a pohodlné ploché topánky na svadbu - balerínky, lodičky, sandále alebo tenisky. Ich výber podporuje aj fakt, že ploché topánky môžu vyzerať rovnako efektne ako vysoké opätky.

Ploché topánky na svadbu v širokej palete štýlov a farieb nájdete v bohatej ponuke Wojas. Vyberte si svoj vysnívaný model, v ktorom pretancujete celú párty a budete vyzerať fenomenálne!

Ako si vybrať pohodlné pánske topánky do práce?
Poprzedni
Ako si vybrať pohodlné pánske topánky do práce?
Štylizácia na sväté prijímanie. Čo si obliecť na sväté prijímanie svojho dieťaťa?
Następny
Štylizácia na sväté prijímanie. Čo si obliecť na sväté prijímanie svojho dieťaťa?