Wpisz i naciśnij enter

Jesenné dámske štylizácie do práce a na každý deň

Jesenné dámske štylizácie do práce a na každý deň

Jeseň sa k nám blíži rýchlymi krokmi. Než sa však u nás chladnejšie dni na dobré rozhostia, pozrime sa na obsah svojich šatníkov. Je najvyšší čas dať dohromady oblečenie, ktoré nám pomôže vytvoriť módne a pohodlné jesenné štylizácie na každú príležitosť. Ponúkame najzaujímavejšie jesenné štylizácie do práce aj na každodenné nosenie!

Jesenné štylizácie do práce, v štýle smart casual

Vo väčšine kancelárií sa dnes už nepoužíva oficiálny odev, ale skôr stavajú na športovú eleganciu v štýle smart casual. Jeseň je ideálnym časom na experimentovanie s nimi - nosením oblečenia vo vrstvách môžeme voľne meniť jednotlivé prvky, čím získavame rôzne efekty. Ako vytvoriť jesennú štylizáciu s poloformálnym charakterom? Je to ľahké!

Dámske jesenné štylizácie v štýle smart casual vychádzajú z jedného kusu oblečenia, ktoré voľnejším outfitom dodá trochu elegantný výraz. K tejto úlohe sa bude perfektne hodiť pletené sako alebo príjemný na dotyk kardigán s jednoduchým topom alebo tričkom. Na spodok zvoľte klasické cigaretky alebo rifle s rovnými nohavicami. Celok najlepšie doplnia klasické sneakersy, kožené poltopánky alebo teplejšie čižmy.

Mestská voľnosť v každodenných štylizáciách na jeseň

Jesenné štylizácie na prechádzku alebo na behanie po meste musia byť predovšetkým pohodlné. V dňoch s rozmarným počasím poskytne pohodlie štýl athleisure, ktorý je v posledných sezónach veľmi módny. Jeho názov, ktorý vznikol zo spojenia slov athlete (šport) a leisure (voľný čas), dokonale odzrkadľuje myšlienku zmesi športu a ležérneho štýlu.

Aké prvky môžete použiť na vytvorenie jesenných štylizácií v duchu athleisure? V šatníku na toto ročné obdobie nemôžu chýbať elastické nohavice z materiálu, ktorý je príjemný v nosení. Skvelou základňou neformálnych športových outfitov sú predovšetkým legíny a tepláky, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať s klasickými základnými tričkami v rôznych farbách. Aby sme narušili typický športový vzhľad, namiesto teplákových nohavíc môžeme nosiť aj voľné mom jeans. V šatníku milovníčky mestskej voľnosti nesmie chýbať ani športová mikina a bunda do dažďa. Ako obuv odporúčame dámske sneakersy.

Klasické a ženské jesenné štylizácie na špeciálne príležitosti

Jesenné štylizácie na veľké akcie sú pre mnohých ľudí skutočnou výzvou. Ich zloženie komplikuje počasie, ktoré môže byť v tomto ročnom období mimoriadne nepredvídateľné. Aby ste si zaistili tepelný komfort a zároveň vyzerali fenomenálne, vytvárajúc jesenné dámske štylizácie pre špeciálne príležitosti, stojí za to siahnuť po trocha plnších modeloch šiat. Na túto úlohu sa ideálne hodia tie, ktoré majú „lodičkový“ výstrih alebo so stojatým golierom, dlhšími rukávmi a sú vyrobené z hrubšieho materiálu, ako je velúr, žakár alebo tvíd. Formálny charakter ultramódnym midi a maxi šatám dodajú nafúknuté ramená, riasenie v páse alebo asymetrické volániky zvýrazňujúce postavu.

Jesenné štylizácie so šatami v hlavnej úlohe doplnia nielen dámske vysoké podpätky, ale aj dobre zvolená horná časť. Dlhý kabát až po zem alebo kratší boxového strihu bude perfektne ladiť s elegantným outfitom. Zaujímavý efekt dá aj módny kožuch alebo štóla nosená k dlhým šatám, alebo dokonca sako ramones, vďaka ktorému outfit s tylovými šatami tak trochu dostane pazúr.

Jesenné štylizácie - aké doplnky a príslušenstvo by ste si mali vybrať?

Jesenné štylizácie do práce a na každodenné používanie sa šikovne kombinujú aj s odevnými doplnkami a príslušenstvom. Kostýmy na toto ročné obdobie budú obzvlášť účinné v pokrývkach hlavy - drzé barety a ploché čiapky, ležérne oversize čelenky a vzorované šatky s elegantným charakterom. K módnym jesenným štylizáciám patria aj dámske kabelky - malé vrecúška na drobnosti ako aj priestranné shopperky, ktoré pojmú všetko potrebné.

Medzi doplnkami, ktoré okorenia jesenné štylizácie, priťahuje pozornosť aj bižutéria - nevyhnutne vo veľkých rozmeroch a v prekvapivých formách. Náušnice s geometrickými ozdobami, masívne náramky a prívesky XXL sú dokonalými jesennými akcentmi. Na dôležitosti získajú aj originálne brošne nosené k teplým svetrom a kabátom.

Aké sú módne topánky na jeseň?

Módne topánky tejto jesene budú hlavnou ozdobou teplých štylizácií. V nadchádzajúcej sezóne sa zamerajme na klasiku - biele a čierne dámske sneakersy . So zaujímavým dizajnom je možné modely nosiť v každodennej verzii athleisure, ako aj v rámci elegantných ležérnych jesenných štylizácií do práce. V jasných dňoch dobre poslúžia aj praktické nazúvacie mokasíny, loafers a oxfordy, ktoré zapadajú do zásad kancelárskeho dress codu.

Jesenné štylizácie na chladnejšie dni dopĺňajú teplé kožené dámske čižmy univerzálneho charakteru, čižmy so zvráskaveným zvrškom, šnurovacie čižmy a mohutné workery, ktoré skvele vyzerajú k saku ramones a dlhému kabátu. Na veľké akcie si okrem vysokých podpätkov môžeme k šatám obuť aj lodičky a vysoké podpätky.

Jeseň má svoje pravidlá - aj v móde. Obrovská rozmanitosť odevných prvkov pre túto sezónu roka znamená, že jesenné ženské štylizácie nemusia byť nudné. Ich komponovanie nie je len výberom teplého a pohodlného oblečenia, ale aj obuvi vhodnej na túto príležitosť. Módne topánky tejto jesene - v širokej škále štýlov a farieb - predstavujeme v bohatej ponuke Wojas!

Čierne štylizácie - hodia sa na každú príležitosť? Pozrite sa, akým farbám sa v kombinácii s čiernou vyhnúť
Poprzedni
Čierne štylizácie - hodia sa na každú príležitosť? Pozrite sa, akým farbám sa v kombinácii s čiernou vyhnúť
Na jeseň vyrazte na výlet do hôr! Pozrite sa, ako sa na to pripraviť
Następny
Na jeseň vyrazte na výlet do hôr! Pozrite sa, ako sa na to pripraviť