Wpisz i naciśnij enter

Módne farby v kolekcii Wojas - letná prehliadka modelov

Módne farby v kolekcii Wojas - letná prehliadka modelov

Energické pomaranče a žlté. Pastelové odtiene ružovej a modrej. Klasická biela, čierna. A k tomu farby zeme. Módne farby roku 2022 sú také rozmanité, že každý milovník vyjadrenia svojho „ja“ prostredníctvom oblečenia si nájde to svoje. V článku nižšie sa pozrieme na trendy na nadchádzajúcu sezónu a predstavíme príklady štylizácií s použitím topánok a kabeliek Wojas!

Aké farby sú módne toto leto?

Náš rebríček trendov začína módnymi farbami jari-leta 2022 . Toto je špeciálne obdobie roka, keď vládnu energické a intenzívne farby. Inak tomu nebude ani v tomto dovolenkovom období, v ktorom si svet módy podmania šťavnaté odtiene, ktoré upútajú pozornosť a navodia radostnú náladu. Najmódnejšie medzi nimi budú rôzne odtiene oranžovej – od jemnej, až broskyňovej až po elektrizujúcu oranžovú, ktorá vyzerá zaujímavo sólo, ako aj v spoločnosti fialovej, zelenej a námorníckej modrej.

Pozoruhodná je aj žltá - trendová farba, ktorá zostáva v popredí najžiadanejších letných odtieňov. Jej rozmanité tváre – od tlmených až po výrazné – dokonale zapadajú do dovolenkovej atmosféry. Tri módne farby uzatvára svetlomodrá, ktorá vďaka svojej jemnosti dodáva štylizácii skutočne romantický vzhľad. Hneď za pódiom sú: ružová v odtieni žuvačky a výrazná fialová.

Hoci s príchodom leta chceme vždy skočiť do výrazných farieb, projektanti a štylisti navrhujú aj niečo tlmenejšie. Hitom sezóny preto budú nadčasové trendy farieb: klasická biela a čierna, ktoré skvele doplnia farebné štylizácie. Budú tiež užitočné pri vytváraní monochromatických outfitov. Navrchu zostanú aj zemské farby, najmä béžová, ktorá dokonale zvýrazní opálenie. 

Najmódnejšie topánky sezóny - propozície Wojas

Medzi najmódnejšie topánky na leto 2002 patria sandále na platforme s prekríženými pásikmi. Čierne modely budú perfektným doplnkom k farebným šatám. Biele sandále s masívnym tvarom sa zasa budú hodiť do ultra módnych súprav total look. Medzi aktuálne farebné trendy skvele zapadajú aj pastelové šľapky - ploché alebo na podpätku - povinne v jemnom odtieni modrej alebo žltej. Skvele budú vyzerať k riaseným či vyšívaným šatám na svadbu či inú oslavu. Ploché šľapky s ozdobným kvetom by sa mali používať v štýle s šortkami paper bag a úzkym topom.

Najmódnejšie kabelky sezóny - propozície Wojas

Ak milujete byť v obraze s najhorúcejšími trendmi sezóny, potom určite hľadáte odpoveď na otázku: "Aké kabelky budú módne v lete 2022?" Tohtoročné dovolenky budú patriť mini formátu, najmä šikovným kabelkám v tvare polmesiaca. Kožené modely v módnych farbách pojmú všetky potrebné drobnosti a sú ideálne na nosenie na ramene aj prehodené na predlaktí. Dobrou voľbou na leto budú aj bagetové kabelky s ozdobnou retiazkou. 

Na najbližšie mesiace sa odporúčajú aj funkčné ľadvinky, ktoré sa dajú nosiť na úrovni bokov. Nájdeme medzi nimi jednofarebné, biele aj čierne modely s minimalistickým strihom aj originálne modely s ozdobným prešívaním. Do letnej atmosféry skvele zapadnú aj kabelky v módnom boho štýle už niekoľko sezón - shopper kabelky a kufríky ozdobené strapcami v béžovej farbe sa budú hodiť na každodenné vychádzky, ako aj na dovolenkový výlet.

Príklady štylizácií na letné mesiace

Biela sa už roky spája s eleganciou, pokojom a šíkom. Zaujímavým nápadom na prelomenie bielej štylizácie budú farebné doplnky - zaujímavý efekt získate spojením energických oranžových alebo žltých sandálov na vysokom podpätku a opasku z imitácie krokodílej kože s bielym oblekom alebo kombinézou. Outfit s bielymi šatami krásne doplnia dámske ihličkové podpätky v modrej farbe alebo púdrovo ružové šľapky. Milovníčke minimalizmu sa budú páčiť biele dámske sandále na vysokej podrážke - modely inšpirované sneakersami budú vyzerať fenomenálne v kombinácii so zladenými sukňami a šatami so vzorom kvetov či prúžkov. Farebné oblečenie dokonale vyvážia topánky v neustále módnej čiernej farbe

Experimentovať so štylizáciami môžeme tiež vďaka najmódnejším kabelkám na leto 2022 - malá kabelka v tvare polmesiaca v žltej alebo oranžovej farbe skvele doplní biely alebo čierny look. Čierna alebo biela ľadvinka zasa doplní monochromatickú zostavu.

Leto 2022 je najlepší čas na osvieženie šatníka. Najmódnejšie topánky a kabelky sezóny nájdete v bohatom sortimente značky Wojas. Pozývame na nákupy!

Ktoré topánky vybrať k šatám, aby pasovali farebne?
Poprzedni
Ktoré topánky vybrať k šatám, aby pasovali farebne?
Vŕzgajúce topánky – ako sa s nimi vysporiadať?
Następny
Vŕzgajúce topánky – ako sa s nimi vysporiadať?