Wpisz i naciśnij enter

Módne šľapky na leto 2021 značky Wojas

Módne šľapky na leto 2021 značky Wojas

Kedysi dávno ďaleko od elegancie, vnímané iba ako prvok plážovej módy. Vynesené na pódium vďaka svojej jednoduchosti a pohodliu. Opustili pláž a vošli do ulíc, ba dokonca o niečo ďalej, do salónov - presnejšie - šľapky. Leto 2021 je čas urobiť si malý prieskum trendov a zistiť, čo sa deje v móde. Vychádzajúc Vám v ústrety, prezeráme módne šľapky na leto 2021 a radíme, ako ich nosiť.  

BÉŽOVÉ ELEGANTNÉ DÁMSKE ŠĽAPKY NA PODPÄTKU / MODEL 74037-64

Šľapky leto 2021 - tieto topánky majú veľa mien

Šľapky sú typom obuvi s otvorenou konštrukciou, ktorá sa vyznačuje odhalenú pätou a prednou časťou vyrobenú najčastejšie z minimalistických prúžkov. V takomto vyhotovení však dámske šľapky pripomínajú skôr letné priedušné štylizácie, ktoré sú ideálne iba počas horúcich dní. V skutočnosti sa však za heslom "módne šľapky na leto 2021" skrýva oveľa viac. Šľapky na podpätku pripomínajú ležérnu eleganciu. 

Tie s ľahkou podošvou z korkového duba dokonale doplnia voľnejšiu a každodennú štylizáciu. Ak hľadáme model, ktorý bude dokonale zodpovedať súčasným trendom, a nie sme fanúšikmi vysokých podpätkov, môžeme pokojne zvoliť šľapky s klinovým podpätkom alebo zaplatenú platformu. Zdanlivo minimalistické modely korunované kovovým ornamentom alebo mašličkou dokonale doplnia aj tie najoriginálnejšie štylizácie. V takomto vydaní nebudú módne šľapky na leto 2021 spojené iba s plážou alebo bazénom, ale budú Vám pripomínať vznešené oblečenie priamo z parížskych módnych mól. 

Elegantné šľapky na leto vychádzajú nad rámec 

Móda rada vychádza nad rámec prijatých konvencií a prelamuje bariéry, čím dokazuje, že dokáže skutočne všetko. Nie je prehnané tvrdenie, pretože módne trendy, aj keď sa systematicky menia, sa rady miešajú, prenikajú a dopĺňajú sa. Presne rovnako je to s eleganciou v oblečení. Tá z jednej strany neumožňuje príliš veľa slobody, ale jednak. Pravda je, že aj k ležérnejšiemu outfitu môžeme zvoliť elegantné letné šľapky, ktoré mu neuberú na elegancii a rafinovanosti. Výberom módnych šľapiek na leto 2021, ktoré sa hrdo nosia na vysokých podpätkoch, vytvoríme elegantný a letný outfit súčasne. 

SVETLOHNEDÉ LETNÉ ŠĽAPKY DÁMSKE Z PRÍRODNEJ KOŽE / MODEL 74033-63

Módne šľapky na leto 2021, čiže prečo by ste si mali vybrať korok.

Pre dámy, ktoré hľadajú každý deň mierne ležérne a zároveň mimoriadne pohodlné riešenie, budú skvelú propozície tie trochu rafinovanejšie a vyrobené z velúrovej štiepanej kože módne šľapky na leto 2021. Mäkká podšívka vykonaná z kombinácie kozej a bravčovej kože zabezpečí najvyšší komfort nosenia a oko upúta jemná dekorácia v podobe kožených očiek na prednej časti chodidla. Hitom, ktorý bude kraľovať toto leto, sú podrážky z korku, ktoré sa môžu pochváliť nielen ľahkosťou, ale predovšetkým nepriepustnosťou pre vodu a mimoriadnou odolnosťou proti oderu.

Ak hľadáte módne riešenie, ktoré bude vyzerať skvele v kombinácii so šortkami, ale zároveň krásne doplnia vzdušné štylizácie s maxi šatami v hlavnej úlohe, pozrite si ponuku Wojas, kde sa najnovšie módne trendy plynule prelínajú so starostlivosťou o kvalitu a pohodlie používania. 

TRENDY BIELE LETNÉ ŠĽAPKY DÁMSKE VYROBENÉ Z KOŽE / MODEL 74035-59

Najlepšie zo všetkých - letné šľapky 2021 v mestskom štýle

Môže sa zdať, že tohtoročným trendom dominujú iba elegantné letné šľapky. Tie s jemným ornamentom, prepletanými pásikmi alebo vysokými podpätkami. Nič podobné! Toto je však iba úvod a ukážka toho, čo nájdeme v poličke s názvom „módne šľapky leto 2021“. 

Módny stĺpik, pohodlný klin alebo univerzálny korok, to nie je všetko! Dámske šľapky na rovnej podrážke s prepletanými pásikmi alebo čiernobiele šľapky so zvieracími motívmi sú propozíciou pre dámy ktoré hľadajú módne topánky na letnú sezónu, ktoré budú vyzerať dobre v trochu ležérnejších štylizáciách a budú dokonalým doplnkom ležérnych každodenných outfitov . Pokiaľ k nim vyberieme krátke šortky, dodáme im trochu „mestskejší“ vzhľad. Ich kombináciou s dlhými a vzdušnými šatami vytvoríme letnú, skutočne romantickú štylizáciu. 

Módne letné šľapky: niečo prikryť, aby mohlo byť niečo iné odkryté

Leto je obdobím, kedy sme čoraz viac ochotní odhaľovať čoraz viac tela. Krátke nohavice, odhalené ramená alebo hlboko vykrojené výstrihy, ktoré účinne odhaľujú chrbát. V módnych šľapkách na leto platia úplne rovnaké pravidlá. Pamätajte však, že ich výhodou nie sú vždy odkryté prsty. V tejto sezóne budú triumfy oslavovať dámske šľapky v mokasínovom štýle. Modely s plnou špičkou a odhalenú pätou sú takzvané muly, ktoré sú svojím spôsobom verným odrazom pohodlných mokasín, súčasne prispôsobených letným okolnostiam prírody. Vyrobené z najkvalitnejšej velúrovej štiepanej kože skvele doplnia outfity s nohavicami z voľného materiálu, ale skvele budú vyzerať aj v kombinácii s letnými šatami. Koniec koncov, protiklady sa priťahujú! 

Najmódnejšie štylizácie s Lordsami K čomu ich nosiť?
Poprzedni
Najmódnejšie štylizácie s Lordsami K čomu ich nosiť?
Výška a typy podpätkov. Ako ich zvoliť, aby ste sa cítili pohodlne?
Następny
Výška a typy podpätkov. Ako ich zvoliť, aby ste sa cítili pohodlne?