Wpisz i naciśnij enter

Módne šľapky na leto 2023. Aké modely budú hot?

Módne šľapky na leto 2023. Aké modely budú hot?

Letná móda bude tento rok plná vzorov, odvážnych potlačí a fantastických tvarov. Najdôležitejšie trendy sa premietnu aj do šľapiek, ktoré kraľujú teplým dňom. Geometrické podpätky, zvieracie motívy, vysoké platformy a masívne podrážky – pozrime sa, aké budú najhorúcejšie modely šľapiek v lete 2023!

Módne šľapky 2023 – čo môžeme očakávať?

Ako spoznáte najmódnejšie žabky roku 2023? V prvom rade vďaka tomu, že sa úplne vymykajú z existujúcich schém. Nohy nám budú zdobiť šľapky s efektnou potlačou a ich podpätky nadobudnú geometrické, nenápadné tvary. Samozrejme nebudú chýbať ani klinové podpätky a masívne podrážky, ktoré odzrkadľujú jasný trend posledných rokov rozbíjania: štylizácií a schém.

Módne šľapky 2023 sú nepochybne tie na kontrastných podrážkach, ktoré v kombinácii s jemnosťou topánky, akou šľapky predsa len sú, dodávajú vzhľadu provokatívny štýl.  Pri výbere letnej obuvi zostaneme pod silným vplyvom milénia, a preto sa ulice budú hemžiť šľapkami v metalických odtieňoch. Na nohách nebude chýbať koža, zapletané prúžky a obrovské možnosti v kombinácii s vysokou kvalitou a klasickou formou nám dajú priestor na vytvorenie skutočne zaujímavých štylizácií.

Módne šľapky 2023
Módne šľapky 2023

Módne šľapky na leto 2023 – modely v metalických farbách

Najmódnejšie šľapky roku 2023? Je ťažké vybrať jeden model, ale tie v metalických farbách budú určite na pódiu. Do ulíc hrdo vstúpia šľapky v odtieňoch zlatej či striebornej a nás prestane trápiť fakt, že doteraz boli vyhradené len na špeciálne príležitosti. Radi si zoberieme aj klasické šľapky s metalickými vsadkami, pohráme sa s textúrami. Nezabúdajme, že módne šľapky na leto sú predovšetkým tie, ktoré spájajú pohodlie a originalitu.

Módne šľapky na leto 2023
Módne šľapky na leto 2023

Módne šľapky 2023 – lodičky s neobvyklými tvarmi

Túto sezónu budeme radi nosiť šľapky s podpätkami. Módne šľapy roku 2023 budú nepochybne tie, ktorých podpätky nadobúdajú efektné, často neprehliadnuteľné tvary. Medzi modelmi Wojas nájdete šľapky na podpätku s prekríženými remienkami, v metalických odtieňoch, ako aj minimalistické či lakované. Módne šľapky na podpätku 2023 sú perfektnou voľbou pre každodenné aj špeciálne príležitosti. Známe osobnosti ich radi kombinujú s preslávenými šatami sleep dress, no túto sezónu môžeme ísť ešte o krok ďalej a túto subtílnu obuv skombinovať s cargo nohavicami.

lodičky s neobvyklými tvarmi
lodičky s neobvyklými tvarmi

Najmódnejšie šľapky 2023 – platformy vedú

Ženy po celom svete milujú platformy predovšetkým preto, že umožňujú vytvoriť ultramódny look, vyzerajú krásne na nohe a zároveň sú mimoriadne pohodlné. Najmódnejšie šľapky na leto sú teda tie na platforme. Samozrejme, čím vyššie, tým lepšie, no výber výšky platformy závisí od našich osobných preferencií. Dámske šľapky na klinu dodajú našej štylizácii charakter, a preto ich môžeme smelo kombinovať s kvetovanými šatami, šortkami alebo vzdušnými, letnými štylizáciami.

Módne šľapky 2023 – kontrastné podrážky

Módne šľapky roku 2023 sú tie, ktorých podrážky sú akoby vytrhnuté z iného kontextu. Kontrastné kombinácie sú jedným z najhorúcejších trendov tejto sezóny a čím intenzívnejšie, tým lepšie. Nejednotné, silné podrážky v kombinácii s jemným zvrškom obuvi vytvárajú prekvapivo zaujímavý efekt: akoby ich nikto nežiadal, ale každý ich potreboval. Pod heslom „módne šľapky 2023“ sa teda skrýva všetko, čo nie je samozrejmé, v kombinácii s minimalizmom a klasikou.

Módne šľapky 2023 – kontrastné podrážky
Módne šľapky 2023 – kontrastné podrážky

Najmódnejšie šľapky 2023 – fantastické potlače a ozdoby

Najnovšie trendy budú v letnej sezóne mimoriadne viditeľné. Ak rozmýšľate, aké šľapky budú módne v roku 2023, odpoveď znie: každé, ktoré vás napadnú! V ponuke Wojas nájdete šľapky so zaujímavými ozdobami a vzormi, ktoré efektne oživia celú štylizáciu. Šľapky na ihličkách alebo podpätkoch v kombinácii so zaujímavými potlačami môžete pokojne nosiť na spoločenské stretnutia alebo letné prechádzky.

Módne šľapky 2023 – zábava s módou kráča ruka v ruke s pohodlím

V nadchádzajúcej letnej sezóne otvárajú návrhári a trendsetteri dvere do sveta módy plného farieb, zaujímavých kombinácií a predovšetkým - možností. Nesamozrejmé štylizácie s balerínami, kabelky bagety alebo oversize štýl v kombinácii so subtílnou obuvou môžu byť pre mnohých z nás nemalým prekvapením. Milovníčkam klasiky a minimalizmu sa však určite bude páčiť, že nadčasové modely nikdy nevyjdú z módy. Čerpajme teda z módy plnými dúškami a pamätajme, že komfort a pohodlie sú nadovšetko. 

Aké topánky si vybrať k šortkám? Pripravte si módny look na leto
Poprzedni
Aké topánky si vybrať k šortkám? Pripravte si módny look na leto
Štylizácie s džínsovou sukňou. Zistite, ako ju nosiť
Następny
Štylizácie s džínsovou sukňou. Zistite, ako ju nosiť