Wpisz i naciśnij enter

Najmódnejšie kabelky tejto sezóny. Prehľad dámskych kabeliek značky Wojas

Najmódnejšie kabelky tejto sezóny. Prehľad dámskych kabeliek značky Wojas

Kabelka je neodmysliteľným doplnkom ženského šatníka, ktorý je určený na uloženie telefónu, peňaženky, kozmetiky a iných každodenných drobností nevyhnutných pre každú ženu. Sezóne jeseň-zima 2021/2022 budú dominovať štýlovo rôznorodé modely, medzi ktorými si každá z dám nájde to svoje. Najmódnejšie kabelky tejto sezóny sú dostupné aj v ponuke Wojas!

Najmódnejšie kabelky – čo by ste mali zvážiť pri ich výbere?

Dámske kabelky sú dôležitým doplnkom dámskych štylizácií, preto by ich výber nemal byť náhodný. Pri ich kúpe zohráva kľúčovú úlohu účel použitia kabelky. V závislosti od životného štýlu a príležitosti si môžeme vybrať modely rôznych veľkostí. Najčastejšie sú vyberané veľké, objemné dámske kabelky typu shopper bag - predovšetkým na každodenné nosenie, do ktorých sa bez problémov zmestí dámska peňaženka a veľa ďalších vecí. 

modne kabelky

Kabelky na každodenné nosenie sú dostupné aj v menšej verzii – sú to populárne listonošky, kufríky a klasické kabelky v mini vydaní. Malé formálne či večerné kabelky sú zase výbornou voľbou na špeciálne príležitosti – elegantné modely skvele doplnia kreácie. Ak si ceníme pohodlie, môžeme zvoliť najmódnejšie dámske kabelky v podobe ruksaku. Pre fanúšikov veľkomestskej voľnosti odporúčame ľadvinky na bokoch alebo zavesené cez rameno. Vzhľadom na rôznorodosť kabeliek sa oplatí mať niekoľko modelov s rôznym využitím, ktoré sa dajú nosiť v závislosti od príležitosti. 

Pri prehliadaní najmódnejších dámskych kabeliek si všímajme aj ich vykonania. V ponuke Wojas sú modely vyrobené z kvalitnej prírodnej kože, ktorá dodáva kabelkám nielen estetický vzhľad, ale aj ich nadpriemernú odolnosť. Silné švy, pevné popruhy a praktické zapínanie sú zárukou dlhodobého používania našich produktov. Dôležitá je aj pohodlnosť nosenia kabeliek – starostlivo navrhnuté modely sa nešmýkajú z ramena a nespôsobujú bolestivé odreniny na ramenách. Odporúčané modely sú vybavené nastaviteľným popruhom a rôznymi vreckami, ktoré pomôžu udržať poriadok vo vnútri. 

najmódnejšie kabelky
najmódnejšie dámske kabelky

Trendy na jeseň/zimu 2021/2022 - najmódnejšie dámske kabelky

Najmódnejšie kabelky tejto sezóny sú štýlové a praktické zároveň. Shopperky - veľké, obdĺžnikové tašky s dvoma rúčkami na nosenie na ramene, obzvlášť obľúbené už niekoľko sezón, dokonale zapadajú do aktuálnych trendov. Elegantné modely oslovia ženy, ktoré hľadajú priestrannú kabelku do práce. Aké sú najmódnejšie kabelky tejto sezóny pre milovníčky maximálneho pohodlia? Odporúčame im mimoriadne pohodlné ruksaky, ktoré sa vymykajú typickému športovému štýlu. Kožené modely sú mimoriadne štýlové a vďaka premysleným vreckám budú nenahraditeľné pri každodennom používaní. V kategórii spoločenských kabeliek vedú pevné kabelky-boxy s ozdobným zapínaním v podobe spony. Budú výbornou voľbou pre špeciálne udalosti, ako je slávnostná večera alebo firemný banket. 

Najmódnejšie kabelky tejto sezóny sú aj tie s originálnou textúrou. Nájdeme medzi nimi prepletané aj prešívané listonošky, ktoré sa skvele hodia ako módny doplnok k ležérnym štylizáciám do mesta alebo na stretnutie s priateľmi. Z hľadiska textúr si pozornosť zaslúžia aj stále najmódnejšie dámske kabelky s razením imitujúcim zvieraciu kožu a z lakovanej kože, ktoré dodajú outfitom charakter. Zaujímavé štylizačné efekty získate aj výberom najmódnejších kabeliek zo spojených koží - velúrovej štiepenky a lícovej usne. 

Aké farby majú najmódnejšie kabelky na zimu? Nadchádzajúca sezóna bude patriť klasickým farbám. Dokonalou voľbou bude predovšetkým čierna kabelka - štylizácie s jej účasťou budú určite úspešné. Okrem toho bude skvelou propozíciou aj hnedá kabelka - štylizácie s modelmi v teplých odtieňoch, od svetlej až po tmavo hnedú, skvele zapadajú do jesenno-zimnej atmosféry 

módne kabelky dámske
módne kabelky

Najmódnejšie kabelky tejto sezóny - dostupné v ponuke Wojas

V ponuke Wojas predstavujeme najmódnejšie kabelky tejto sezóny . Medzi novinkami sú dostupné okrem iného veľké dámske kabelky na zimu - shopperky, vaky a kufríky. Menšie kabelky s textúrou imitujúcou krokodíliu kožu a originálnym prešívaním sa budú hodiť k viac aj menej ležérnym štýlom. Okrem nich v širokej ponuke našej značky nájdete kožené mestské ruksaky z kombinovaných materiálov. Spomedzi spoločenských kabeliek ponúkame šikovné kufríky s ozdobnou prackou a retiazkou, určené na držanie v ruke alebo na zavesenie na rameno. Na zimné mesiace ku kabelkám odporúčame kožené dámske rukavičky.

Najmódnejšie kabelky tejto sezóny , ktoré uvádzame v ponuke Wojas, sú modely, ktoré sú módne aj univerzálne. Ich klasický štýl znamená, že sa budú používať počas nasledujúcich sezón alebo rokov a nikdy nevyjdú z módy. Vyberte si pre seba ideálny model!

Zimné štylizácie - elegantné aj každodenné
Poprzedni
Zimné štylizácie - elegantné aj každodenné
Elegancia vo verzii smart casual - pánske čižmy v zimných štylizáciách
Następny
Elegancia vo verzii smart casual - pánske čižmy v zimných štylizáciách