Wpisz i naciśnij enter

Najmódnejšie štylizácie s Lordsami K čomu ich nosiť?

Najmódnejšie štylizácie s Lordsami K čomu ich nosiť?

V minulosti kraľovali iba na dvore a slúžili ako domáca obuv pre vyššiu spoločnosť. Papuče ušité z mäkkého plyšu alebo zamatu, zvyčajne zdobené erbom predkov, dokonale ladili s pyžamom a hodvábnymi županmi. Kraľovali v skrini - jeho výsosti - Lorda! Dnes však vavríny zbierajú dámske Lordsy. Štylizácie s nimi sú podstatou elegancie kombinovanej s univerzálnou voľnosťou, ktorá bude pôsobiť kedykoľvek a kdekoľvek. Ako ich nosiť a s čím kombinovať? Aké Lordsy vybrať k šatám? Poradíme. 

Lordsy: štylizácie bez hraníc

Na uliciach kraľujú nepretržite už niekoľko rokov. Zastávajú silnú pozíciu v každoročných módnych trendoch. Sú kombinované s rôznymi štýlmi a miešané s rôznymi doplnkami. Niekedy sú mylne identifikovaní s perlou klasiky, ktorou sú dámske mokasíny . Lordsy sa však od nich líšia oveľa štíhlejšou líniou. Ich charakteristickým znakom je horná časť, najčastejšie z jedného kusu, a jazyk s dvoma výrezmi. Ich nadradenosť v móde - paradoxne - určuje plochá podrážka s nízkym štvorcovým podpätkom. Vďaka tomu dostávajú každodenný charakter, ktorý sa v prípade potreby javí ako determinant štýlu. Lordsy - niekedy môžu pripomínať aj dámske baleríny, ale pri pohľade na nich s kritickejším pohľadom môžete pokojne povedať, že majú oveľa viac nadčasovej elegancie a elegantného veľkomestského štýlu. 

Ich výsosť - dámske Lordsy: štylizácie pre rôzne príležitosti

Štylizácie s Lordsami v hlavnej úlohe sa osvedčia za rôznych prírodných okolností - tým si môžete byť úplne istí! A k čomu nosiť Lordsy? Prakticky k všetkému. Dôkaz? Pokúsime sa Vám to dokázať! 

Jar je v plnom prúde. Leto sa rýchlo blíži a hneď za ním čaká na svoj čas jeseň. Dámske Lordsy sú tak univerzálnym typom obuvi, že sú ako stvorené pre jarné aj radostné štylizácie, ako aj pre jesenné outfity v trochu rozhodnejšej atmosfére. Vďaka veľkému množstvu modelov a strihov úspešne dopĺňajú aj tie „povýšenejšie“ aj pohodlnejšie štylizácie. Tie „bohatšie“ aj tie letné, vzdušné. Materiál, z ktorého sú vyrobené, alebo dokonca ozdoby - to práve rozhoduje o ich konečnom výraze. 

Aké Lordsy vybrať k šatám? 

Lordsy sú nepochybne jedným z najuniverzálnejších druhov topánok. Napriek tomu sa často vynára otázka, k čomu nosiť Lordsy a či je kombinácia Lordsov so šatami dobrým rozhodnutím. Široká škála modelov, ktoré nájdeme v ponuke Wojas, nám dáva veľké príležitosti a nenecháva priestor na pochybnosti. 

Čierne dámske Lordsy budú nepochybne najuniverzálnejšie. Štylizácia, v ktorých budú povestnou čerešničkou na torte, sú jednoduchosťou v tom najlepšom a súčasne najmódnejšom vydaní. Ak si vyberiete tie, ktoré sú vyrobené z lícovej kože, alebo modely so špicatou špičkou, vytvoríte skutočne obchodný outfit, ktorý na to, aby bol úplne elegantný, nebude potrebovať vysoký podpätok. 

Ak však hľadáme trochu ležérnejšie, každodenné riešenie, vyberme si Lordsy zo semišovej alebo prešívanej velúrovej kože. Tie posledné dodajú nášmu outfitu ľahkosť, ktorá bude vyzerať skvele aj v letných a vzdušných šatách. A možno zvoliť trochu masívnejšie dámske lordsy? Štylizácie s jednoduchými košeľovými šatami a klasickou motorkárskou bundou doplnené výraznejšou topánkou môže byť trochu extravagantné, ale ideálne sa hodia k trendom, ktoré kraľujú aj na Champs Elysees.

Pánske a dámske Lordsy: k čomu nosiť? 

Dámske Lordsy - mestské, klasické, ale mimoriadne vkusné a elegantné štylizácie? S nimi je možné všetko! Ku klasickým Lordsom môžeme zvoliť jednoduché nohavice alebo módne chinos. Topánky vyrobené z lícovej kože, ktorých textúra pripomína kožu krokodíla, alebo z nubukovej kože - jedna aj druhá verzia budú vyzerať úžasne v sade so zladenými džínsami a klasickou nedbalo zastrčenou košeľou. Celé to môže byť doplnené sakom, čím vznikne ležérny outfit, ktorý funguje dobre každý deň.

Pre trochu obchodnejší vzhľad zvoľte nohavice s pukmi, bielu košeľu a klasické sako. Trochu viac ženskosti? Žiaden problém. Velúrové Lordsy budú skvele vyzerať aj s trapézovými šatami. Ak si oblečieme klasické večerné šaty, môžeme im dodať jedinečný charakter výberom topánok v trochu intenzívnejšej farbe. Ak sa nebojíte odvážnejších akcentov - vyskúšajte limitovanú edíciu značky Wojas. A možno chcete dať svojim Lordsom trochu viac mestského štýlu? Môžete s nimi ľahko nosiť mikinu. Súhlasíte, že majú dámske Lordsy mnoho tvárí? 

To ešte nie je všetko! Topánky, ktoré svojim štýlom nadväzujú na pánsky svet celkom iste pripadnú do gustu gentlemanom, ktorí holdujú čistej klasike. Pánske Lordsy budú vyzerať skvele v kombinácii s oblekom alebo jarným kabátom. Takže pre mužov, ktorí hľadajú módne topánky, ktoré budú fungovať v čoraz menej oficiálnych situáciách, odporúčame pozrieť sa na to, čo im značka Wojas v tejto kategórii ponúka. 

Obchodný dress code, čiže všetko, čo potrebujete vedieť o formálnom oblečení
Poprzedni
Obchodný dress code, čiže všetko, čo potrebujete vedieť o formálnom oblečení
Módne šľapky na leto 2021 značky Wojas
Następny
Módne šľapky na leto 2021 značky Wojas