Wpisz i naciśnij enter

Originálny darček pre ňu. Čo stojí za to dať žene ako darček?

Originálny darček pre ňu. Čo stojí za to dať žene ako darček?

Sviatky, narodeniny alebo meniny sú príležitosti, pri ktorých sú darčeky neoddeliteľnou súčasťou. Aby darček potešil obdarovanú osobu, stojí za to stráviť nejaký čas jeho výberom. Chcete prekvapiť ženu, ktorá je Vám blízka, originálnym darčekom? Pozrite sa, aký originálny darček pre ňu ukradne srdce Vašej manželky, dievčiny, matky, babičky, sestry alebo priateľky!

Kožená galantéria - kabelka a peňaženka ako darček pre ženu

Sviatky, narodeniny alebo meniny sú jednou z mnohých príležitostí, na ktoré pre ňu hľadáme darček. Ako si vybrať taký, ktorý bude nielen elegantný, ale aj praktický? Milovníkom darčekov, ktoré nezostanú na dne šatníka a budú sa používať v každodennom živote, sa celkom iste ako darček zapáči kožená galantéria. Dobrým nápadom na darček bude dámska kožená kabelka alebo elegantná peňaženka. Ak sa ho rozhodnete darovať milovanej osobe, kúpte správny model - a je z čoho vyberať! 

Náš obchod ponúka casualové aj formálne kabelky v najmódnejších verziách. Sú to okrem iného nenahraditeľné každodenné priestranné kabelky vrecového typu, originálne kufre, bagetové kabelky alebo štýlové ľadvinky. Pre milovníkov mestského štýlu zasa odporúčame mimoriadne praktické kožené batohy. Na večerné akcie budú zasa ideálnou voľbou klasickej brašny a zdobené listové kabelky.

Okrem kabelky bude skvelou voľbou ako darček aj peňaženka. Milým zvykom, ktorý súvisí s poverou, je pridať do peňaženky aspoň cent. Povera hovorí, že dať prázdnu peňaženku môže znamenať predzvesť nadchádzajúcich finančných problémov. Aby sme sa im vyhli, pred zabalením a odovzdaním darčeka by sme do neho mali vložiť aspoň cent, ktorý rozčaruje kúzlo a zaistí finančný úspech žene, ktorá je nám blízka. Hoci neveríme na povery, ale obdarovaná osoba sa určite usmeje pri pohľade na malú mincu v peňaženke. A ako jej ukradnúť srdce výberom peňaženky - praktického doplnku, ktorý môže byť nielen funkčným, ale aj veľmi módnym prvkom? Najdôležitejšia je kvalita - dámska kožená peňaženka bude obdarovanej slúžiť ozaj dlho. Najbezpečnejšou voľbou z hľadiska relevantnosti je jednoduchá dámska peňaženka čiernej, hnedej alebo červenej farby so západkou alebo na zips. 

Módne príslušenstvo a doplnky - inšpirácie na darček pre milovanú osobu

Rôzne módne doplnky sú dôležitým prvkom ženského šatníka. Túto skutočnosť stojí za to využiť pri hľadaní originálneho darčeka pre ňu. Perfektným nápadom bude nadčasový darček, ako napríklad vzdušná šatka ako darček. Štýlový doplnok v podobe ľahkej šatky perfektne dopĺňa elegantné štylizácie. Odporúčame predovšetkým modely s klasickými vzormi - bodky, kárované alebo s geometrickými motívmi. Ak hľadáte darček na jeseň / zimu, odporúčame ako darček šál. Teplý doplnok so strapcami na koncoch dokonale padne k ženskému kabátu. 

Originálnym darčekom pre ňu, ktorý obdarovanej určite vyčarí úsmev na tvári, sú aj darčekové ponožky. Farebné modely s fantastickými vzormi nielen chránia nohy pred chladom, ale predstavujú aj zaujímavý prvok, ktorý môže našim štylizáciám dodať charakter a zaujímavý vzhľad v chladnejších mesiacoch. Dobrou a mimoriadne všestrannou voľbou môžu byť aj dámske kožené rukavice alebo dámsky kožený opasok - vyrobené z kvalitnej kože, budú darčekom na dlhé roky.

Bižutéria ako originálny darček pre ňu - osvedčené nápady

Ak hľadáte bižutériu, ako originálny darček pre ňu, stojí za to venovať pozornosť vkusným príveskom, najmä náhrdelníkom s drobnými príveskami. Tie v tvare srdca decentným a zároveň efektívnym spôsobom zdôraznia naše city voči obdarovanej. Skvelou voľbou, nielen pre osobu blízku nášmu srdcu, budú náhrdelníky s príveskom s menovkou. Klasický náhrdelník s elegantným kamienkom bude perfektný ako darček pre mamu.

Za kúpu stojí aj darčekový náramok, ktorý je módnou ozdobou ženského zápästia. Vzhľadom k nezaväzujúcemu charakteru takejto bižutérie ju môžeme pokojne darovať našej milovanej, alebo aj sestre či priateľke. Okrem klasických retiazkových náramkov so symbolom nekonečna a štvorlístka symbolizujúceho šťastie máme aj módne modulárne náramky, ktoré je možné rozšíriť, aby vyjadrili Váš individuálny štýl.

Domáce vône - originálny darček pre ňu

Alebo možno praktický a zároveň originálny darček pre ňu do domu? Milovníkom útulných interiérov, naplnených vôňou, ktorá obklopuje zmysly, odporúčame novinku v ponuke značky Wojas - vonné tyčinky. Uzavreté vo vkusnom sklenenom obale budú elegantným doplnkom obývačky, spálne, kúpeľne alebo predsiene. Difuzéry dostupné v niekoľkých aromatických verziách sú skvelým spôsobom, ako si zlepšiť náladu a vytvoriť jedinečnú vnútornú klímu.

Akým chybám sa vyhnúť, keď vyberáte a darujete jej originálny darček?

Hľadanie darčeka pre ženu, ktorá je nám blízka, môže byť problematické. Na čo by ste si mali dať pozor pri kúpe originálneho darčeka pre ňu? V prvom rade, najmä keď hľadáme darček pre niekoho pre nás dôležitého, uistime sa, že je prispôsobený jeho potrebám a preferenciám. Ak sa napríklad rozhodneme kúpiť náušnice, uistite sa, že žena, ktorá ich má dostať má prepichnuté uši a páči sa jej takýto druh bižutérie. Dávajme si tiež pozor na úplne nepraktické darčeky, ktoré iba zbierajú prach (samozrejme na prvom mieste by sme mali prihliadnuť na preferencie osoby, ktorá darček dostane) a na darčeky s omladzujúcim alebo zoštíhľujúcim účinkom, ktoré môžu obdarovanú uraziť. Starostlivo vybraný originálny darček pre ňu stratí svoje kúzlo, ak bude nedbalo zabalený.

Chcete vyjadriť svoje city vyvolenej svojho srdca? Hľadáte darček pre svoju mamu, babičku alebo sestru? Alebo sa možno blížia narodeniny Vašej najlepšej priateľky? Bez ohľadu na osobu a príležitosť - originálny darček pre ňu nájdete v bohatej ponuke značky Wojas. Odporúčame prezrieť si unikátnu koženú galantériu a módne doplnky pre ženy, ako sú dámske kabelky, náramky, šály, šatky alebo bezchybná peňaženka ako darček.

Impregnácia topánok - ako chrániť topánok pred zimou?
Poprzedni
Impregnácia topánok - ako chrániť topánok pred zimou?
Výnimočný darček pre neho. Prehľad praktických darčekov pre muža
Następny
Výnimočný darček pre neho. Prehľad praktických darčekov pre muža