Wpisz i naciśnij enter

Štylizácie s balerínami. Poznajte módne kombinácie

Štylizácie s balerínami. Poznajte módne kombinácie

Štylizácie s balerínami vyžarujú jednoduchosťou a eleganciou, a v kombinácii so solídnym spracovaním Vám umožnia vychutnať si pohodlie a komfort. V tejto sezóne ich však uvidíme v sviežich a nesamozrejmých kombináciách. Pozrite si naše štylizácie s balerínami a nechajte sa inšpirovať! 

Ako nosiť baleríny v tejto sezóne?

Fenomén balerín spočíva v jednoduchosti, ktorá už roky teší milovníčky elegancie a minimalizmu. Ich dizajn perfektne dopĺňa ženské štylizácie a robí z nich univerzálny typ obuvi. Túto sezónu však ideme o krok ďalej a baleríny nosíme sebaisto a odvážne. Klasické modely v tlmených odtieňoch čiernej, bielej alebo béžovej sa kombinujú nielen so šatami, ale aj so širokými džínsami a priestrannými cargo nohavicami. V roku 2023 sa hráme s módou viac ako kedykoľvek predtým a čerpáme z obrovskej sily kontrastov.

Štylizácie s balerínami
Štylizácie s balerínami

Baleríny - štylizácie na každú príležitosť

Baleríny dodávajú našim štylizáciám jemný výraz, a preto ich tak veľmi túžime kombinovať s oblečením v casualovom štýle. Tento rok však ideme o krok ďalej a búrame konvencie a vzorce. Balerínky kombinujeme s oversize súpravami. To však neznamená, že nezostane priestor na dobre známe, klasické kombinácie.

Štylizácie s balerínami - šaty, volány a vzory

Balerínky už dlhé roky riešia dilemy žien ohľadom toho, aké topánky zvoliť k dlhým šatám. Tento rok ich kombinujeme so šatami plnými volánov a vzorov, ktoré nadväzujú (a ako inak) na 90. roky. Dlhé šaty s kvetinovým alebo zvieracím motívom v kombinácii s koženými balerínami sú súpravou, ktorá bude fungovať za každých okolností.

Štylizácie s balerínami

Štylizácie s balerínami - veľká sila farieb

Pri jednoduchom a univerzálnom dizajne balerín hrá dôležitú úlohu pri skladaní štylizácie samozrejme ich farba.

Čierne baleríny - štylizácie s nadčasovou čiernou sa budú dobre hodiť na oficiálnejšie príležitosti. Na čierne baleríny sa môžeme spoľahnúť vždy, keď chceme do pohodlného štýlu prepašovať najmä nôtu elegancie. Náš návrh? Módny komplet založený na kombinácii čiernych balerín so blejzrom a nohavicami po členky.

Červené balerínky - štylizácie s červeným akcentom budú dobre ladiť v súprave s bielou košeľou a džínsami rovného strihu. Odporúčame celok doplniť jemnou bižutériou. Ak sa však nebojíte experimentov, môžete sa pustiť do budovania červeného total look. Je to jeden z trendov, ktorý zažije svoj veľký návrat v roku 2023.

Béžové baleríny - štylizácie, ktoré vieme na ich základe postaviť, sú perfektnou voľbou na každý deň aj na sviatky. Béžové baleríny sa dajú nosiť k šatám aj džínsom. Budú fungovať vo všetkých štylizáciách, ktoré potrebujú minimalistický doplnok. Klasický blejzer v kombinácii so sivými cigaretkami doplnený béžovými balerínami je hotovou štylizáciou na dôležité obchodné stretnutie.

Baleríny - štylizácie
Baleríny - štylizácie

Baleríny - štylizácie v novom vydaní

Známe a obľúbené baleríny nás túto sezónu možno trochu prekvapia. A to všetko vďaka prepracovaným tvarom, ktoré doteraz na uliciach vídať len občas.

  • Špicaté baleríny - získali popularitu v 50-tych rokoch minulého storočia a my zažívame opätovný obdiv k špičke vďaka rozkvetu retro štýlu. Štýlový komplet s balerínami s výstrihom do V vytvorí v kombinácii s rozšírenými džínsami alebo pokrčenými nohavicami jednotný rolák. Celý outfit je možné doplniť malou kabelkou na retiazke. 
  • Baleríny s ažúrovými výrezmi - vnesú do Vašej štylizácie prvok boho štýlu. Vďaka výrezom bude Váš look vyzerať ľahko a jemne. Balerínky s ažúrovými výrezmi sú skvelou voľbou k šatám s naberanými rukávmi alebo midi či maxi sukniam a šatám.
Módne štylizácie s balerínami

Módne štylizácie s balerínami vo verzii streetwear

Túto sezónu nás odpoveď na otázku, s čím nosiť balerínky, môže trochu prekvapiť. Odchádzame od schém a kombinujeme túto jemnú obuv s oversize oblečením, cargo nohavicami a všetkým, čo má korene v športe a streetwear štýle. Balerínky v spoločnosti cargo nohavíc a ladiacich topov ovládnu ulice najväčších miest. Ak chceme, aby si naše štylizácie zachovali minimalistický, elegantný charakter, zamerajme sa na jemné doplnky.

Aké topánky vybrať k zeleným šatám?
Poprzedni
Aké topánky vybrať k zeleným šatám?
Ako štylizovať sneakersy? Pozrite si módne kombinácie tejto sezóny
Następny
Ako štylizovať sneakersy? Pozrite si módne kombinácie tejto sezóny