Wpisz i naciśnij enter

Štylizácie s červenými lodičkami. S čím a ako ich kombinovať?

Štylizácie s červenými lodičkami. S čím a ako ich kombinovať?

Červené lodičky sú niečo ako atribút ženskosti, určite nás odlíšia od davu a celej štylizácii dodajú charakter a dravosť. V tejto sezóne smelo experimentujeme s trendmi a hráme sa s módou, a preto budeme červené lodičky nosiť ešte ochotnejšie ako inokedy. S čím a ako kombinovať červené lodičky? Štylizácie, ktoré budú fungovať každý deň a na špeciálne príležitosti, nájdete v dnešnom texte!

Štylizácie s červenými lodičkami na každú príležitosť

K čomu sa hodia červené lodičky? Tieto plné zmyselnosti topánky spájané s láskou a ohnivým temperamentom väčšina z nás spája so štylizáciami na rande alebo na výnimočný večer vo dvojici. Červené lodičky majú samozrejme svoj symbolický význam, no pokojne ich môžeme zaradiť do väčšiny našich štylizácií.

Milovníčky klasiky a minimalizmu môžu s úspechom kombinovať červené lodičky s klasickými čiernymi nohavicami a bielou košeľou. Červené lodičky sa perfektne hodia k šatám v rovnakej farbe, ako aj k rôznym odtieňom čiernej, bielej či béžovej. Móda v tejto sezóne však nepozná hranice a že červené lodičky môžu sprevádzať aj ružovú nám dokázali tí najznámejší návrhári: pozri Balenciaga či Valentino. 

Ako teda vytvoriť štylizáciu s červenými lodičkami? S trochou odvahy a prispôsobujúc ich svojím individuálnym preferenciám!

Štylizácie s červenými lodičkami
Štylizácie s červenými lodičkami

Červené lodičky - štylizácia so šatami v hlavnej úlohe

Najhorúcejšie outfity s červenými lodičkami? Sú to samozrejme tie, v ktorých ich kombinujeme so šatami. Rozmýšľate, aké topánky k červeným šatám si vybrať? Už Marilyn Monroe nám ukázala, ako krásne vyzerá červený total look, teda červené lodičky v kombinácii s červenými šatami. Takáto štylizácia pôsobí elektrizujúcim dojmom a zdôrazňuje našu ženskosť. S akými ďalšími farbami šiat kombinovať červené lodičky? Štylizácia s čiernymi alebo béžovými šatami je dokonalou voľbou pre ženy, ktoré rady sledujú trendy a zároveň oceňujú klasiku a minimalizmus.

Aké šaty s červenými lodičkami, okrem vyššie uvedených návrhov, budú ladiť? Štylizácia s červenými lodičkami a koktejlovými šatami je nenahraditeľným outfitom na svadby, firemné večierky alebo špeciálne príležitosti. Úspešne však dokážeme vytvárať aj každodennejšie štylizácie! Červené lodičky kombinujeme so vzdušnými šatami a outfit na večer s kamarátkami je hotový.

Červené lodičky
Červené lodičky

Štylizácia s červenými lodičkami a nohavicami

S čím nosiť červené lodičky? Samozrejme s nohavicami! V tejto sezóne ustupujú klasické úzke džínsy mom jeans, boyfriend džínsom, zvonom alebo cargo nohaviciam. Všetky tieto modely smelo kombinujeme s červenými lodičkami, pridávame klasický alebo mierne vykrojený top a navrch oversize sako - najmódnejšia štylizácia 2023 je hotová! Červené lodičky dodávajú zdanlivo každodennej štylizácii výraz a nám pridávajú 5 bodov k našej pohode! 

Štylizácia s červenými lodičkami a nohavicami

S čím ešte môžeme kombinovať červené lodičky? Štylizácie, v ktorých hrá prvé husle klasika a minimalizmus, získate kombináciou s cigarkami a elegantným blejzrom. Biely oblek doplnený červenými lodičkami bude vyzerať úžasne - bude ťažké prejsť okolo tohto looku ľahostajne. Tohtoročný Fashion Week bol plný klasických štylizácií doplnených o červené lodičky (krásne vyzerajú aj tie v odtieni bordovej - v ponuke Wojas sú dostupné s ultra ženským zapínaním okolo členku) a bagetovými kabelkami.

Štylizácia s červenými lodičkami a nohavicami

Červené lodičky - štylizácia so sukňou

V našom zozname nemôže chýbať sukňa! Čo nosiť s červenými lodičkami, aby nebolo možné od nich odpútať pozornosť? Náš typ je čierna midi (alebo mini) sukňa v kombinácii s čiernym, bielizňovým topom. Celok dopĺňa bunda ramones a "košíková" kabelka - wow efekt máte istý! 

V akých ďalších kombináciách budú červené lodičky fungovať? Štylizácia s béžovými nohavicami a čiernym topom je jednou z našich obľúbených! Zdanlivo minimalistický a klasický vzhľad, v ktorom majú červené lodičky špeciálne poslanie: efektívne priťahujú pozornosť. V tejto sezóne nosíme módu smelo a odvážne, a preto môžeme trapézovú sukňu vo farbe púdrovej ružovej úspešne skombinovať s červenými topánkami. Klasické modely červených lodičiek od značky Wojas dodajú vašej štylizácii jemný pazúr, no celá kompozícia zostane konzistentná.

Červené lodičky - štylizácia so sukňou
Červené lodičky - štylizácia so sukňou

Červené lodičky - klasika v novom vydaní

Už vieme, že odpoveď na otázku, čo sa hodí k červeným lodičkám, je: takmer všetko. Ak ste doteraz rozmýšľali, či je takáto výrazná farba pre Vás, teraz je ideálny čas ju vyskúšať! Najhorúcejšie, módne trendy prajú experimentovaniu ako nikdy predtým. Ako začať nosiť červené lodičky? Svadobné štylizácie s červenými lodičkami v hlavnej úlohe je to prvé, čo nás napadne, no v skutočnosti to môže byť aj Vaša obľúbená štylizácia!

Štylizácie s džínsovou sukňou. Zistite, ako ju nosiť
Poprzedni
Štylizácie s džínsovou sukňou. Zistite, ako ju nosiť
Aké topánky sa hodia k culottes?
Następny
Aké topánky sa hodia k culottes?