Wpisz i naciśnij enter

Štylizácie s džínsovou sukňou. Zistite, ako ju nosiť

Štylizácie s džínsovou sukňou. Zistite, ako ju nosiť

Je ťažké nájsť nadčasovejší kúsok oblečenia, ako je džínsová sukňa. Aké možnosti nám dáva džínsová sukňa? Štylizácie na každý deň aj na špeciálne príležitosti, módny look na dlhé letné večery a absolútna nevyhnutnosť v dovolenkovom kufri. V dnešnom článku si predstavíme tie najzaujímavejšie štylizácie s džínsovou sukňou a poradíme tiež, aké topánky k nej zvoliť.

Džínsová sukňa – štylizácia na každú príležitosť

Ako vyzerá moderná džínsová sukňa? Štylizácie vychádzajú takmer zo všetkých modelov, ktoré sme mali možnosť vidieť na uliciach a prehliadkových mólach zo 70. rokov. Dlhé džínsové sukne, tie s rozstrapkanými lemami, klasické mini, lichobežníkové alebo ceruzkové, aj so zapínaním na gombíky.

Tento základný kus oblečenia je východiskovým bodom pre štýly grunge, athleisure alebo boho. Čo nosiť s džínsovou sukňou, aby ste dosiahli zamýšľaný vzhľad? Samozrejme, rozhodujúci hlas tu patrí obuvi a doplnkom!

Džínsová sukňa – štylizácie v štýle boho

Aký je recept na štylizácie s džínsovou sukňou v štýle boho? Skombinujte ju s kovbojskými topánkami! V tejto edícii je úplná voľnosť, pokiaľ ide o dĺžku a strih sukne. Práve čižmy z Texasu tu hrajú prím. Kde bude pôsobiť boho look, do ktorého sa hodia kovbojské čižmy a džínsová sukňa? Štylizácie v tomto trende sú perfektnou cestou pre milovníkov festivalov, ako aj skvelým nápadom na dovolenku mimo mesto.

Ako nosiť džínsovú sukňu v casualovom štýle?

Bude džínsová sukňa fungovať na stretnutí alebo v kancelárii? Ležérny štýl s našou základnou hrdinkou je naozaj dobrý nápad! Vhod prídu baleríny alebo klasické lodičky. V tomto vydaniu ako prvé prichádza do hlavy džínsová ceruzková sukňa! Štylizácie, ktoré s ňou vytvoríme, budú módne a elegantné zároveň. Odpoveďou na otázku, čo nosiť s džínsovou sukňou v casualovom štýle, budú samozrejme mokasíny! Ide o jedny z najmódnejších topánok roku 2023, s ktorými vytvoríte zaujímavý, no stále klasický vzhľad. Trapézová džínsová sukňa bude tiež ideálna k outfitu ala casual. Pracovné štylizácie na jej základe by mali byť doplnené o plné lodičky, pričom v rámci každodenného looku sú - všetky triky povolené!

Džínsová sukňa – úplne ležérna štylizácia

Ako sa vyporiadať s džínsovou sukňou v športovom, „ležérnejšom“ vydaniu? Štylizácie samozrejme budú vychádzať zo spoľahlivej športovej obuvi, ktorá túto sezónu odvážne vstupuje do ženskejšieho looku. Dámske sneakersy alebo tenisky v kombinácii s džínsovou sukňou a tričkom s potlačou sú absolútnym hitom leta 2023! It-girls s Bella Hadid a Dua Lipa poznajú odpoveď na otázku, čo nosiť s ležérnou džínsovou sukňou. Celebrity nás neustále presviedčajú o potenciáli dlhej džínsovej sukne! Štylizácie, na ktoré by boli naše staré mamy určite hrdé, dnes dobýjajú prehliadkové móla a ulice New Yorku!

Elegantné štylizácie s džínsovou sukňou

Už vieme, že náš milovaný denim, dámsky basic sa môže pokojne objaviť v ležérnom vzhľade. A aké štylizácie s džínsovou sukňou v elegantnom vydaní budú hitom? Tu určite príde vhod čierna džínsová sukňa. Štylizácie môžu vychádzať z jedného z najhorúcejších trendov roku 2023, akým sú sandále na podpätku alebo už spomínané mokasíny. Biela džínsová sukňa môže byť tiež použitá ako východiskový bod pre elegantný look. Štylizácie postavíme na lodičkách či klasických sandáloch, staráme sa o jednotnú textúru denimu, pridáme elegantnú kabelku a je to hotové!

Elegantné štylizácie s džínsovou sukňou
Elegantné štylizácie s džínsovou sukňou

Letná štylizácia – džínsová sukňa v hlavnej úlohe

Myslím, že sa zhodneme na tom, že každá z nás má v šatníku džínsovú sukňu! S čím ju nosiť v teplých letných dňoch? Úspešne môžeme vytvoriť štylizácie s balerínkami, šľapkami alebo teniskami. V každodenných situáciách snáď neexistuje príležitosť, kde by džínsová sukňa nefungovala! Outfit na rande, do kaviarne, von s priateľmi alebo na osamelú prechádzku, to je len zopár návrhov, v ktorých môžeme využiť potenciál našej hrdinky.

Pamätajme, že štylizácie v tejto sezóne s džínsovou sukňou sa dajú stavať odvážne a bez obmedzení. Môžeme ich prelomiť a utiecť od schém. Našim esom v rukáve budú určite šľapky na klinoch či kontrastných podrážkach, ale aj sandále a šľapky v metalických odtieňoch. 

Módne šľapky na leto 2023. Aké modely budú hot?
Poprzedni
Módne šľapky na leto 2023. Aké modely budú hot?
Štylizácie s červenými lodičkami. S čím a ako ich kombinovať?
Następny
Štylizácie s červenými lodičkami. S čím a ako ich kombinovať?