Wpisz i naciśnij enter

Trendy jeseň-zima 2022/2023. Pozrite sa, čo bude módne v kolekcii Wojas!

Trendy jeseň-zima 2022/2023. Pozrite sa, čo bude módne v kolekcii Wojas!

Čoraz kratšie a chladnejšie dni ohlasujú neodvratný koniec leta. Najvyšší čas zrevidovať svoj šatník a doplniť ho o sezónne novinky. Zaujíma vás, čo bude módne v najbližších mesiacoch? Aké oblečenie a topánky budeme nosiť v najbližšom čase? Bližšie sa pozrieme na trendy oblečenia a obuvi nadchádzajúcej sezóny jeseň-zima 2022/2023. Inšpirujte sa nimi, využívajúc ponuky Wojas!

Móda na sezónu jeseň-zima 2022/2023 - prehľad trendov v oblečení

Najsilnejším trendom oblečenia na najbližšie mesiace je maximálny komfort a nonšalancia. Skvele sa do nej hodí klasický trenčkot, ktorý prekvapí oversized strihom a kombináciou viacerých materiálov. Okrem moderného trenčkotu budú navrchu aj pletené súpravy svetrov a dlhé sukne či zvony, ktoré v chladných dňoch príjemne obalia naše telo. Široké nohavice sú jedným z najhorúcejších trendov tohto roka. Zaujíma Vás, aké topánky budú k zvonom vyzerať najlepšie? Využite naše tipy! 

Móda na jeseň 2022 to je tiež obľúbený už niekoľko sezón športový štýl, ktorý prelamuje spájanie s profesionálnym oblečením na vykonávanie populárnych športov. Na prehliadkach dizajnérov a v kolekciách odevných značiek nájdeme elegantné súpravy blúzok a sukní, ako aj ladiace šaty v athleisure duchu.

Pánska a dámska móda na jeseň 2022 to sú aj vzory. Najbližším mesiacom bude dominovať preppy štýl a s ním spojený kár, ktorý sa nosí na kabátoch, sukniach a sakách. Módne budú aj futuristické potlače vibrujúce farbami, ktoré rozžiaria každý outfit. Večernej kreácii budú dominovať trblietavé flitre a pútavé pierka zdobiace šaty a lesklé materiály pánskych oblekov. Módne outfity na jeseň 2022 zdôraznia priehľadné látky a zmyselné strihy blúzok a šiat.

Trendom jeseň-zima 2022 sú aj farby, najmä v edícii total look. V módnych štylizáciách na chladnejšie dni nesmie chýbať ťavia a biela použitá vo viacvrstvových kompletoch od hlavy po päty. Najbližší čas poteší aj fanúšikov klasiky. Módou na jeseň 2022 sú elegantné saká a oblekové nohavice - tak vypasované, ako aj v oversize edícii, ktorá je propagovaná už niekoľko sezón. Minimalistické sety do práce a na špeciálne príležitosti budú vyzerať skvele najmä v čiernej farbe.

Módne topánky - trendy jeseň-zima 2022/23

Móde obuvi na jeseň 2002 velí, rovnako ako trendom v oblečení, maximálny komfort a overená klasika. Ktoré topánky budú hrať hlavnú rolu v najbližších mesiacoch? Najmódnejšie topánkami na najbližšie mesiace budú dámske mokasíny, dokonale zapadajúce do jesenných trendov. Modely v štýle preppy prekvapia dokonalou kombináciou funkčnosti a formy - v kolekcii Wojas predstavujeme čierne, svetlohnedé a béžové modely s presahujúcou podrážkou. Zosilnené platformy a výrazné nášľapy, ktoré dokonale zoštíhľujú nohu, sú must have sezóny. Žiaduce budú aj lodičky na stĺpiku a v strihu Mary Jane, dokonale spájajúce dievčenský šarm so ženským šíkom. Tie druhé, vyrobené z klasickej matnej alebo lakovanej kože, zapínané opaskom a so zaoblenou špičkou - túto jeseň boli osadené na trendovej platforme. 

V trendoch jeseň-zima 2022/23 nemohli chýbať najmódnejšie topánky tejto časti roka – členkové čižmy. V blízkej budúcnosti budú kraľovať motorkárske a vojenské členkové čižmy s hrubou platformou alebo traktorovou podrážkou, dostupné v ponuke Wojas. Ak chcete vyčnievať z davu, odporúčame čierne modely s kontrastnou červenou podrážkou, okolo ktorej len ťažko prejdete ľahostajne. Módnou voľbou budú aj topánky z velúrovej štiepenky s texaským rodokmeňom, teda klasické kovbojské čižmy, ale aj členkové čižmy s ponožkovým zvrškom a členkové čižmy na šnurovanie. Ťažké topánky s kovovými retiazkami, prackami a kovaním dobre vyvážia vzdušné šaty. Pre ešte teplé dni ponúkame čierne kožené lordsy na rovnej podrážke, módne túto jeseň - táto praktická obuv sa bude hodiť na viac či menej formálne príležitosti, v spoločnosti nohavíc aj šiat. Móda jeseň-zima 2022, to sú aj nesmrteľné dámske čižmy - medzi ne radíme predovšetkým vysoké čižmy so zvrškom siahajúcim nad kolená, ktoré sa hodia ku krátkym sukniam aj dlhým trenčkotom.

Aké pánske topánky by ste mali mať vo svojej zbierke? Aj v tejto kategórii ide pohodlie a klasika ruka v ruke. Medzi modelmi odporúčanými pre mužov ponúka značka Wojas v tejto sezóne módne derby a oxfordy, ktoré sa dokonale hodia k formálnemu obleku. Brogues s hrubou podrážkou budú ideálne pre trochu ležérnejšie štylizácie. Zaujímavo vyzerajú aj béžové, hnedé a čierne chelsea čižmy s gumenou vsádzkou a šnurovacie členkové čižmy inšpirované trekingovou obuvou. Milovníkov pohodlia si získali sneakersy, ktoré nechýbajú medzi trendmi na jeseň 2022. Teplé a sychravé dni spôsobujú, že športová obuv ležérneho charakteru poskytuje mužom pohodlie a módny vzhľad. V ponuke Wojas nájdete modely v praktickej čiernej aj hnedej farbe, s nízkym ako aj mierne vyšším zvrškom.

Módne štylizácie na jeseň 2022 – aké doplnky ich najlepšie doplnia?

Móda na sezónu jeseň-zima 2022/23 to sú nevyhnutne aj doplnky. Vedúcimi kabelkami budú čierne, béžové a hnedé modely dostupné aj v ponuke Wojas, ktoré sa vyznačujú textúrou. Razenie imitujúce zvieraciu kožu, efektné prepletanie a pútavé prešívanie umocnia štylizáciu vychádzajúcu z tohtoročných trendov. V závislosti od príležitosti odporúčame kabelky rôznych veľkostí - nadchádzajúci čas bude patriť malým ľadvinkám, šikovným kabelkám, reťazovým taškám, praktickým shopperom a pohodlným ruksakom. Výrazným akcentom jesennej módy 2022 sú šťavnaté pomaranče a červená (aj v podobe detailov), objavujúce sa na kabelkách a peňaženkách.

Trendy jeseň-zima 2022/23 sú najlepšou príležitosťou na módne experimenty, spájajúce klasiku s modernosťou. Pestrosť štylizácií znamená, že si každý v móde na chladné dni nájde to svoje. Najmódnejšie dámske a pánske topánky a doplnky na najbližšie mesiace predstavuje najnovšia kolekcia Wojas. Odporúčame Vám ju skontrolovať!

Aké topánky si vybrať do chinos nohavíc? Ponuka pre ženy a mužov
Poprzedni
Aké topánky si vybrať do chinos nohavíc? Ponuka pre ženy a mužov
Total look - vytvorte si ten najlepší outfit s topánkami Wojas
Następny
Total look - vytvorte si ten najlepší outfit s topánkami Wojas