Wpisz i naciśnij enter

Veľkonočné štylizácie! Pozrite sa, čo je tento rok v móde

Veľkonočné štylizácie! Pozrite sa, čo je tento rok v móde

V množstve veľkonočných povinností nezabúdajme pri stretnutí s najbližšími pri stole vyzerať výnimočne. Naše oblečenie by malo zdôrazňovať nielen slávnostný charakter príležitosti, ale aj odkazovať na vstup do jarnej sezóny. Neviete čo si obliecť na veľkonočné sviatky? Pozrite si najmódnejšie štylizácie na veľkonočné sviatky od značky Wojas!

Sviatky na prahu jari. Čo si obliecť na Veľkú noc?

Veľkonočné sviatky sú výnimočným obdobím roka. Aj vzhľadom na prírodu, ktorá po zime ožíva – slnečné a stále dlhšie a dlhšie dni, je skvelou príležitosťou zhodiť hrubé kabáty a pri dotváraní slávnostného šatníka siahnuť po ľahkom oblečení. Jarné štylizácie na Veľkú noc, ktoré predstavujeme v tomto článku, svojimi farbami a vykonaním zdôraznia radostnú atmosféru sviatkov jari.

Módne sviatky. Veľkonočné štylizácie – čo treba zvážiť pri ich výbere?

Čo si obliecť na Veľkú noc, aby ste pri radostnom stretnutí s blízkymi vyzerali módne? Pri dokončovaní veľkonočných štylizácií pamätajte na to, že by mali spájať eleganciu a zároveň pohodlie. Do našich súprav na jarné dni môžeme vniesť určitú slobodu - odkloniť sa od typicky slávnostných outfitov k poloformálnym častiam oblečenia. Vďaka nenútenej elegancii outfitu budeme vyzerať a cítiť sa skvele!

Do štylizácii na Veľkú noc, môžeme prepašovať aj aktuálne trendy. Na jar ovládnu ulice štýlové sýte odtiene ružovej, žltej, zelenej, oranžovej, fialovej a červenej. Jemné pastely budú tiež spoľahlivé ako vždy. Vo veľkom štýle sa vracajú aj plisé a vzory, vrátane kvetov odkazujúcich na prírodu.

Módne Veľkonočné štylizácie
Veľkonočné štylizácie

Smart casual vo sviatočnom vydaní. Poradíme, čo si obliecť na Veľkú noc!

Veľa inšpirácií pre ľudí, ktorí rozmýšľajú , čo si obliecť na Veľkú noc, môže poskytnúť štýl smart casual, bežne označovaný ako športová elegancia. Navrhujeme, ako ho využiť pri kombinovaní oblečenia, obuvi a doplnkov v štylizáciách na Veľkú noc.

Dámske štylizácie na Veľkú noc

Osvedčeným základom pre dámske veľkonočné štylizácie budú samozrejme šaty. Rozšírené modely s uzavretým výstrihom budú na prvé jarné dni ideálne. Kľúčom k úspechu sú svetlé, pastelové farby, dokonale ladiace s atmosférou sviatkov a nového ročného obdobia. Svieži vzhľad nám dodá púdrová ružová, žltá, mätová, modrá či vres. V priaznivom, slnečnom počasí nás môže lákať zvoliť kvetinovú kreáciu zo vzdušného šifónu. Veľkonočnú štylizáciu krásne doplní dámsky kožený opasok, zvýrazňujúci pás. Komplet je možné oživiť sakom v kontrastnom odtieni. K setu vyberme dámske lodičky na stĺpiku, ktoré predĺžia a zoštíhlia postavu.

Vydarené štylizácie na Veľkú noc vytvoríme aj s pomocou sukní. Dievčenská bodkovaná minisukňa alebo plisovaná midi sukňa budú vyzerať skvele v kombinácii s hodvábnou košeľou na gombíky. V čom sa môžeme predviesť na Veľkú noc, ak sa vyhýbame šatám a sukniam? Nenahraditeľné budú kárované cigarky alebo palazzo nohavice v kombinácii s blúzkou zaviazanou pri krku alebo s naberanými rukávmi. Súpravu dopĺňajú pohodlné velúrové balerínky alebo mokasíny z lícovej kože.

Veľkonočné štylizácie pre mužov

Čo si obliecť na veľkonočné sviatky, ak ste mužom, ktorý si cení štýlový vzhľad a pohodlie? Možností je veľa, pretože slávnostný look to nie je len formálny oblek. Smart casualové veľkonočné štylizácie môžu páni slobodne oprieť o kárované látkové nohavice - v námorníckej modrej alebo zelenej farbe. Klasický vzor vnesie do outfitu elegantnú nôtu - dokonale ju vyvážite pridaním koralovej alebo horčicovej košele, ktorá krásne rozžiari tvár na jarnom slnku.

Hladké chinos nohavice v odtieňoch hnedej alebo béžovej sú ako stvorené k odvážnemu hornému odevu. Košeľa s kvetmi či bodkami a kontrastné sako sú receptom na štylizáciu na Veľkú noc bez toho, aby boli príliš nafúknuté. Páni na veľkonočnú štylizáciu môžu zvoliť aj štýlový rolák v energickej farbe. Celok doplnia klasické viazané poltopánky alebo nazúvacie loafers. Skvelé budú aj pánske sneakersy v casualovom štýle.

Velikonoční stylizace pánske

Veľkonočné štylizácie - starostlivo vyberajte doplnky, ktoré dotvoria slávnostný outfit!

Pri tvorbe veľkonočných štylizácií nezabúdajme ani na vhodné doplnky. Do outfitu sa oplatí vniesť trochu farebného šialenstva – nech je tento sviatok plný jarnej radosti! Kombinovanie kontrastných farieb, napríklad červenej so zelenou, modrej s oranžovou či žltej s fialovou, dokonale zapadá do aktuálnych trendov. Farebným akcentom setu môže byť nepostrádateľná formálna kabelka - kabelka na retiazku alebo kufrík na držanie v ruke. Dodatočnú farbu do štylizácie je možné zaviesť aj šatkou alebo klobúkom. Pánom dobre poslúži nápadný motýlik, vzorované vreckovky alebo vtipné ponožky.

Slávnostné raňajky a rodinná sviatočná večera si vyžadujú vhodné oblečenie. S topánkami a doplnkami Wojas vytvoríte vydarené veľkonočné štylizácie. Pozrite si našu ponuku a obdivujte slávnostný dámsky či pánsky look v radostnej jarnej atmosfére!

Kybernetická bezpečnosť a nakupovanie. Zistite, aké kroky podnikáme na ochranu Vašich údajov
Poprzedni
Kybernetická bezpečnosť a nakupovanie. Zistite, aké kroky podnikáme na ochranu Vašich údajov
Rande v luxusnej reštaurácii? Radíme, čo si obliecť
Następny
Rande v luxusnej reštaurácii? Radíme, čo si obliecť