Kolekcia Pre deti
Kategórie

Dievčenské botasky, tenisky a poltopánky

Zháňate pohodlné dievčenské prechodné topánky pre svoje princezné či pevné dievčenské botasky pre malé športovkyne? Alebo sa obzeráte po elegantných dievčenských poltopánkach pre Vaše poznania chtivé školáčky na ich cestu do školy? V e-shope Wojas nájdete všetko, čo potrebujete, aby ste obuli Vaše ratolesti.

Módne aj praktické: Dievčenské prechodné topánky, ktoré si mladé slečny hneď zamilujú

Dievčenské poltopánky sú dokonalé prechodné dievčenské topánky na premenlivé ročné obdobia. Predstavujú kombináciu odolnej, praktickej a elegantnej obuvi. Je možné si ich vziať k nohaviciam a v teplejších dňoch dokonca aj k sukni či šatám. Dievčenské poltopánky sú skrátka ideálnou voľbou pre každodenné nosenie, či už na prechádzky, na cestu do školy či škôlky, alebo na návštevu či sviatočnú príležitosť.

Počas teplejších dní v roku sú pre dievčatá na dlhodobé nosenie vhodné dievčenské plátenky alebo priedušné dievčenské tenisky. Tie doprajú chodidlám trochu viac voľnosti a vzduchu, aby sa predišlo zdravotným nepríjemnostiam. Pre malé športovkyne sú zase najlepšou voľbou pevné dievčenské botasky, pretože poskytujú nožičkám lepšiu oporu a pevnosť.

Ako vybrať dievčenské botasky, poltopánky a ďalšie prechodné topánky

V ponuke e-shopu Wojas si môžete spolu s Vašou slečnou vybrať medzi rôznymi dizajnami, ale aj farebnými prevedeniami. Dôležité je, aby sa páčili tak budúcej majiteľke, ako aj jej mamičke. Je pre nás dôležité, aby Vaša ratolesť nosila svoju novú obuv s radosťou.

Pokiaľ kupujete topánky pre Vaše malé dievčatko, myslite na to, že v nich bude robiť svoje prvé krôčiky. Pri tejto príležitosti sa začína formovať noha, a preto je výber kvalitnej obuvi mimoriadne dôležitý.

Ako vybrať správnu veľkosť dievčenských tenisiek, poltopánok a prechodnej obuvi

Deti rastú ako z vody. Než sa im rozhodnete kúpiť nový pár detských tenisiek či botasiek a inej obuvi, mali by ste odmerať veľkosť ich chodidla. Zistíte ju napríklad tak, že chodidlo obkreslíte na papier a následne ho odmeriate. K tejto hodnote treba prirátať ešte 1 cm. Časť z tohto priestoru slúži pre voľný pohyb prstov a časť ako rezerva pre rast. S rezervou to však netreba preháňať. Príliš veľké topánky vedú k zakopávaniu a častým pádom, pričom nepredstavujú ani dobrú oporu pre chodilo vo vývine. S premenou centimetrov na číslo topánky Vám pomôže univerzálna tabuľka veľkostí.

TIP: Chodidlo merajte svojej princeznej pravidelne. Ak chodí Vaša ratolesť do škôlky či na prvý stupeň základnej školy, merania opakujte vždy po 2-3 mesiacoch. Pokiaľ už navštevuje druhý stupeň základnej školy, postačí nohy merať raz za 5 mesiacov.

Výhody nákupu v e-shope Wojas

Či už ide o prvú cestu do školy, či prvé krôčiky vôbec, chceme aby bolo pre Vás rozhodovanie sa o nákupe novej obuvi v e-shope Wojas čo najjednoduchšie. Okrem celoročných zliav na niektoré modely máme pre Vás pri každom nákupe nad 30 € poštovné v rámci Slovenska úplne zadarmo. Prajeme Vám a Vašim ratolestiam veľa úspešných krokov a zažitých dobrodružstiev v nových topánočkách z nášho obchodu!

Bezpečné nakupovanie
Bezpečné nakupovanies certifikátom SSL
Doprava zadarmo nad 30 €
Doprava zadarmonad 30 €
30 dní na vrátenie
30 dnína vrátenie