Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky na dovolenku? Prezrite si propozície od značky Wojas

Aké topánky na dovolenku? Prezrite si propozície od značky Wojas

Plánujete dovolenku? Snívate o blaženom leňošeniu na pláži a prechádzkach pri západe slnka? Alebo sa možno chystáte na aktívnu dovolenku a výlety do hôr? Bez ohľadu na typ dovolenky, miesto a letné oblečenie si musíte v batožine nájsť miesto pre obuv na dovolenku. Aké topánky na dovolenku si zvoliť, aby boli univerzálne, módne a pohodlné? 

Topánky na dovolenku: sprievodca po topánkach na každú príležitosť

Prázdninová batožina bohužiaľ nemá druhé dno. Má určité obmedzenia, ktoré nám bránia zobrať si celý šatník. Môžeme sa vzdať niekoľkých párov vysokých podpätkov v rôznych farbách, ale nemôžeme zabudnúť na základ letnej výbavy, ktorou budú pohodlné topánky na dovolenku. Také, ktoré budú ako stvorené na prechádzky po pláži, spoznávanie zákutí mesta alebo elegantnejšiu večeru. Počas dovolenkovej eskapády budú neoceniteľné aj pohodlné topánky na dovolenku v športovom štýle - nielen pre aktívnych ľudí! Akú dovolenkovú obuv by ste si mali zobrať, aby vyhovovala rôznym okolnostiam a hodila sa k mnohým štylizáciám? Aby sme veci uľahčili, značka Wojas pripravila nevyhnutnú obuv, ktorá by mala byť súčasťou každého kufra. 

ŠĽAPKY DÁMSKE / MODEL 74039-52
ŠĽAPKY DÁMSKE / MODEL 74038-65

Aké topánky na dovolenku? Dámske šľapky sú základ

Pohodlné dámske šľapky alebo módne sandále? Elegantné kliny alebo ploché šľapky v rímskom štýle? Vysoké podpätky alebo šľapky v štýle mokasínov? Ak povieme: "dovolenka", prvé čo nám príde do hlavy je predovšetkým piesočnatá pláž a teplé more. Vyvrcholením blaženej lenivosti bude romantická prechádzka po pobreží a večera v prímorskej krčme. Každá z týchto príležitostí si vyžaduje trochu iné oblečenie a jedinečnú výstroj. Doplní ju vhodne vybraná obuv na dovolenku. V našom sprievodcovi tak absolútne nesmejú chýbať pohodlné dámske šľapky alebo sandále. Obmedzení trochu kapacitou dovolenkovej batožiny, poďme zvoliť univerzálne šľapky, ktoré dobre poslúžia na rôzne príležitosti. Skvelou voľbou, ktorá bude vyzerať skvelo na prechádzku po pláži, ako aj na bežné prechádzky po meste, budú šľapky s ažúrovým remienkom, jemnou kovovou ozdobou alebo tie so širokými remienkami na módnom korku. Ich výberom si môžeme byť istí, že nebudú len módnou a univerzálnou, ale predovšetkým mimoriadne pohodlnou obuvou na leto. 

HNEDÉ DÁMSKE SANDÁLE NA LETO PLNÉ ZÁŽITKOV / MODEL 76048-52

Dámske sandále na dovolenku, to znamená všestrannosť v módnom vydaní. 

Pri hľadaní odpovede na otázku: aké topánky si zobrať na dovolenku, stojí za to riadiť sa predovšetkým komfortom a pohodlím. Dámske šľapky na rovnej podrážke sú absolútnou nevyhnutnosťou. Ak sa však cítite sebavedomejšie vo výške a okrem toho potrebujete efektné dotvorenie večernej štylizácie, môžete vyskúšať sandále s podpätkom v tvare kocky, alebo pohodlný klinový podpätok, ktoré sú v tohtoročnej sezóne veľmi módne. Skvelou voľbou budú tiež dámske sandále, ktoré perfektne doplnia denný outfit, ale skvele poslúžia aj pre trochu elegantnejší vzhľad večernej večere. Ak si chcete zadržať leto dlhšie, môžete si zvoliť nápadné sandále na stĺpiku v živej, dovolenkovej farbe. Na stránkach Wojas nájdete modely vyrobené z najkvalitnejších materiálov. Tie, ktoré pod zásterkou mimoriadne módneho dizajnu skrývajú absolútne pohodlie a komfort nosenia. 

ŠĽAPKY DÁMSKE / MODEL 74047-66

Aké topánky si zobrať na dovolenku? Niečo nielen pre športovcov 

V lete radi objavujeme čoraz viac. Adekvátne k letnej štylizácii volíme aj otvorené topánky. Dobre však vieme, že počasie býva nevyspytateľné, takže aj počas prázdninových výletov budeme možno potrebovať trochu uzatvorenejšie topánky. Univerzálnym riešením, geniálne ladiacim s krátkymi šortkami, letnými maxi šatami alebo joggermi, budú dámske šľapky v mokasínovom štýle. Značka Wojas ponúka modely vyrobené z velúrovej štiepanej kože, v krásnych letných farbách, ktoré budú perfektne ladiť s dovolenkovými štylizáciami. Ak hľadáte niečo ešte uvoľnenejšie, kľudne si obujete pohodlné tenisky. Ak idete na dovolenku, mali by ste si do batožiny zabaliť aj typickú športovú obuv. Bez ohľadu na to, či plánujete ranný beh pozdĺž pobrežia, turistiku v údoliach alebo len prechádzky mestom, pohodlné tenisky môžu byť absolútne nevyhnutné. Tento typ obuvi bude navyše vynikajúci aj počas cesty. 

ŠĽAPKY DÁMSKE / MODEL 74039-53
KOŽENÉ LETNÉ ŠĽAPKY DÁMSKE V HNEDEJ FARBE NA KAŽDÝ DEŇ / MODEL 74044-52

Pohodlná obuv na dovolenku: aké topánky na leto si zvoliť?

Odpoveď na otázku: aké topánky na dovolenku budú vhodné, je triviálna. Musia to byť ísť predovšetkým o mimoriadne pohodlnú obuv, ktorá zaisťuje najvyšší komfort nosenia a je bezpečná pre naše nohy. Vrcholom úspechu je obuv, ktorá bola navrhnutá v súlade s najnovšími módnymi trendmi. Takáto je obuv vyrobená pod značkou Wojas. Prírodná lícová koža, velúr alebo nubuk - to sú najkvalitnejšie materiály, ktoré sú mimoriadne šetrné k pokožke. Dokonale sa prispôsobia tvaru chodidla bez toho, aby spôsobovali bolestivé odreniny alebo trenie. Mali by sme tiež pamätať na to, že pohodlná sviatočná obuv je obuv, ktorá poskytuje dostatočné vetranie, vďaka čomu sa noha nebude potiť ani v tých najhorúcejších horúčavách.

Biele svadobné topánky? Vyniknite a postavte na fuksiovú, červenú alebo žltú farbu!
Poprzedni
Biele svadobné topánky? Vyniknite a postavte na fuksiovú, červenú alebo žltú farbu!
Dámska pracovná obuv - aké modely by ste si mali zvoliť, aby bola pohodlná a elegantná?
Następny
Dámska pracovná obuv - aké modely by ste si mali zvoliť, aby bola pohodlná a elegantná?