Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky si vybrať k šortkám? Pripravte si módny look na leto

Aké topánky si vybrať k šortkám? Pripravte si módny look na leto

Šortky sú neoddeliteľnou súčasťou dámskeho šatníka. V kombinácii s vhodnými doplnkami a topánkami dávajú takmer neobmedzené možnosti vytvárania letných štylizácií. V dnešnom príspevku radíme, aké topánky si vybrať k šortkám, aby vyzerali módne a štýlovo.

Ako si vybrať topánky k šortkám?

Ako si vybrať topánky k šortkám a vytvoriť módny look na leto? Svoju pozornosť by sme mali zamerať na tri oblasti:

  • naše pohodlie,
  • štýl šortiek,
  • príležitosť.

Šortky v kombinácii s mokasínami sú receptom na hit casualovej štylizácie. Na druhej strane šortky v kombinácii s kovbojskými čižmami sú lookom ako z festivalov po celom svete.Topánky so šortkami by nám mali poskytnúť voľnosť a komfort pohybu. Mali by sme tiež pamätať na to, že topánky, ktoré si vyberáme v horúcich dňoch, musia byť šetrné k našim nohám, teda vyrobené z kvalitných materiálov.

topánky k šortkám
topánky k šortkám

Aké topánky nosiť k dámskym šortkám v štýle casual look?

Jedným z najdôležitejších mikrotrendov letnej sezóny 2023 je „quit luxury“, teda elegancia spojená s minimalizmom a pohodlím. Dokonalým príkladom využitia tohto trendu v praxi bude kombinácia krátkych, látkových šortiek s mokasínami. Vďaka tomu získame štylizáciu v štýle casual, ktorý sa bude hodiť do práce (kde nemáme striktne stanovený dress code), na spoločenské stretnutie či prechádzku. Dámske mokasíny k šortkám sú výbornou voľbou pre ženy, ktoré rady kombinujú klasiku s pohodlím a komfortom. 

Topánky k šortkám
Topánky k šortkám

Topánky k šortkám - krok k slobode

Aké topánky zvoliť k šortkám, ak chceme, aby náš casualový look vychádzal z trocha ležérnejších základov? Látkové šortky sa dajú úspešne kombinovať s balerínami, ktoré túto sezónu zažívajú skutočnú renesanciu svojej obľúbenosti. Celú štylizáciu možno úspešne doplniť vzdušnou košeľou alebo tričkom: prvou možnosťou získame elegantnejší štýl a druhou voľnejší.

Topánky k šortkám
Topánky k šortkám

Elegantné topánky s šortkami - klasický štýl

Tohtoročné módne trendy odmietajú všetky obmedzenia a nabádajú nás k odvážnym experimentom, no priestor bude aj pre to, čo je už známe a obľúbené. Elegantné topánky k šortkám teda môžeme nosiť v známom, minimalistickom štýle. Sandále na podpätku alebo klasické dámske mokasíny v kombinácii s elegantnými šortkami sú módnym lookom, v ktorom sa Carrie Bradshaw prechádzala ulicami New Yorku. Vynikajúca voľba pre ženy, ktoré oceňujú klasické riešenia.

Elegantné topánky s šortkami
Elegantné topánky s šortkami

Elegantné topánky s šortkami - zabávajte sa módou

Túto sezónu patrí svet odvážnym! Topánky k dámskym šortkám preto môžu rozbiť naše štylizácie a dodať im nevšedný charakter. Elegantné topánky sa teda dajú smelo kombinovať so šortkami v športovom štýle. Ak pôjdeme ďalej vysoké topánky s krátkymi šortkami (viď sandále alebo šľapky na podpätkoch) už nie sú vyhradené len elegantným štylizáciám. Túto sezónu v uliciach určite nebudú chýbať v spoločnosti krátkych džínsových šortiek. Milovníčky klasiky však môžu byť pokojné! Elegantné topánky v kombinácii s rovnako elegantnými šortkami sú kombináciou, ktorá nikdy nevyjde z módy.

Elegantné topánky s šortkami

Aké topánky nosiť s džínsovými šortkami?

Džínsové šortky sú nevyhnutnosťou v šatníku každej ženy. Aké topánky k šortkám, ktoré si zamilovali milióny žien na celom svete, by ste si mali vybrať? Baleríny nám umožnia získať sviežu a dievčenskú štylizáciu, zatiaľ čo šľapky a sandále v kombinácii s džínsovými šortkami sú letnou klasikou. Spoľahlivé sneakersy sa osvedčia vždy, keď nám záleží na pohodlí a komforte. Správnou odpoveďou na otázku, aké topánky zvoliť k džínsovým šortkám v lete 2023 budú nepochybne „rímske“ sandále, ktoré po niekoľkých rokoch absencie opäť triumfujú vo svete módy.

topánky s džínsovými šortkami

Topánky k šortkám - celá škála možností

Leto bez šortiek by bolo neúplné! Aké topánky si vybrať k dámskym šortkám, ktoré vyzerajú ako široké piesočnaté pláže? Módny ležérny look vytvoríme s šľapkami alebo sandálmi. Medzi odpoveďami na otázku, aké topánky zvoliť k šortkám, nesmú teda chýbať sneakersy! Práve s ich pomocou vytvoríme štylizáciu ideálnu na dlhé prázdninové túry.

Už myslíte na prázdniny? Prečítajte si náš článok o tom, aké topánky si vybrať k kombinéze!

Topánky k šortkám
Topánky k šortkám

Aké topánky k šortkám - o čom by ste mali pamätať?

To, aké topánky k šortkám si vyberieme, určite rozhodne o charaktere našej štylizácie. Pamätajme, že módny look má byť predovšetkým pohodlný pre nás samotných. Ak sa cítime dobre v sandáloch na vysokom podpätku, štylizácie, v ktorých ich skombinujeme so šortkami, budú absolútnou vyhranou. Pre dámy, ktoré uprednostňujú ploché topánky, budú lepšou voľbou baleríny alebo sneakersy.

Aké topánky nosiť ku kombinéze? Tu je 5 modelov pre rok 2023!
Poprzedni
Aké topánky nosiť ku kombinéze? Tu je 5 modelov pre rok 2023!
Módne šľapky na leto 2023. Aké modely budú hot?
Następny
Módne šľapky na leto 2023. Aké modely budú hot?