Wpisz i naciśnij enter

Ako nosiť dámske mokasíny? Elegantné a ležérne štylizácie

Ako nosiť dámske mokasíny? Elegantné a ležérne štylizácie

Jar a leto je čas, na ktorý sa teší každá žena. Jar a leto sú obdobia, na ktoré s netrpezlivosťou čaká každá žena. Zhadzujeme ťažké kabáty a čižmy a na oplátku siahneme po klasických trenčkotoch a subtílnych modeloch topánok. Jedným z druhov obuvi, ktorá počas týchto teplých mesiacov dokonale doplní náš štýl, sú mokasíny. Obuv Wojas, vyrobená s veľkou starostlivosťou, je neoddeliteľným prvkom elegantného aj ležérneho štýlu.

SVETLOHNEDÉ LETNÉ ŠĽAPKY DÁMSKE Z PRÍRODNEJ KOŽE / MODEL 74033-63

Dámske mokasíny - čo ich odlišuje od ostatných topánok?

Dámske mokasíny sú topánky pochádzajúce z pánskeho štýlu, avšak počas mnohých sezón si získali srdcia žien, ktoré si cenia pohodlie a eleganciu. Jedná sa o mimoriadne štýlovú obuv, ktorá je značkou Wojas vyrábaná z lícovej alebo lakovanej kože, rovnako ako velúru alebo nubuku. Ich veľkou výhodou je možnosť rýchlo ich navliecť, bez nutnosti šnurovania alebo zapínania. Ak tieto dámske poltopánky správne zvolíme, ideálne sa prispôsobí chodidlu. Zabezpečí to ich komfortné nosenie po celý deň, bez ohľadu na to, či ich použijeme do práce, alebo na prechádzku. Stojí za zmienku, že sú dámske mokasíny mimoriadne všestrannou obuvou - ak sú správne kombinované s ostatnými prvkami šatníka, budú pôsobiť veľmi štýlovo.

Ako nosiť mokasíny v elegantných štylizáciách?

Pýtate sa, ako nosiť mokasíny v elegantnej štylizácii? Vďaka svojej všestrannosti a nadčasovosti tieto topánky vyzerajú skvele s rôznymi odevmi. Pokiaľ je výška podpätku pre vás dôležitým aspektom, medzi produktmi Wojas nájdete mokasíny so stredne vysokým stĺpikom, ktoré sú vďaka prítomnosti elegantnej, striebornej dekoratívnej aplikácie štýlovejšie a výborne sa hodia na dôležité udalosti.

KLASICKÉ ČIERNE MOKASÍNY DÁMSKE Z VELÚROVEJ KOŽE / MODEL 46025-61

Klasické ceruzkové šaty a velúrové mokasíny

Elegantné dámske mokasíny vyrobené z čierneho alebo tmavomodrého velúru dokonale doplnia štylizáciu založenú na tmavých, klasických, ceruzkových šatách. Ak si môžete dovoliť malý prielom farieb, vyberte si béžové šaty, ktoré spojíte s vypasovaným sakom a svetlohnedými dámskymi poltopánkami.

Lakované mokasíny a cigaretky s elegantným opaskom

Rozhodnite sa pre lakované mokasíny. Štylizácie, ktoré vďaka nim môžete obohatiť, vychádzajú z klasických, elegantných cigaretiek, kombinovaných s kancelárskou košeľou v bielej alebo modrej farbe. Stojí za to pripomenúť, že lakovaná koža je mimoriadne štýlová, ale aby dlho vyzerala čo najlepšie, treba sa o ňu starať správnym spôsobom. Obuv vyrobená z tohto materiálu je citlivá na mechanické poškodenie a vlhkosť, preto ju utrite mäkkou, mierne vlhkou handričkou. Takisto stojí za to použiť prípravok Vernilux, ktorý vracia lakovaným topánkam ich jedinečný lesk.

KOŽENÉ POLTOPÁNKY DÁMSKE NA KAŽDODENNÉ NOSENIE / MODEL 46011-26

Dámsky oblek s čiernymi poltopánkami

Ak skombinujete sako a elegantné čierne nohavice, vytvoríte súpravu ako dámsky oblek. Štýl nepochybne dodajú čierne dámske mokasíny. Vybrať si môžete lakovanú alebo lícovú kožu. Všimnite si detailov - ornament umiestnený na prednej časti nohy dodá všetkému charakter. Ak chcete udržať svoj štylizáciu v súlade s aktuálnymi módnymi trendmi, doplňte ju veľkými náušnicami v štýle klipov a vlasy zopnite do hladkého a pevného copu.

Pasujú dámske mokasíny s ležérnymi štylizáciami?

Pýtate sa, ako nosiť dámske mokasíny? Ležérne štylizácie sú tie, ktoré sa dajú ľahko obohatiť o tento typ obuvi. Prakticky takmer každý model mokasín v dennej súprave bude vyzerať skvele! Značka Wojas pripravila pre túto sezónu modely v rôznych farbách. Pre odvážne štylizácie budú dobrou voľbou koralové mokasíny vyrobené z velúrovej, štiepanej kože alebo purpurové, nazúvané mokasíny so strapcami. 

Rifle a biela košeľa

Ak sa chcete riadiť aktuálnymi módnymi trendmi, môžete kombinovať svetlé džínsy, bielu, nadrozmernú košeľu, ako aj čierne, lakované dámske mokasíny . Celé to doplňte klasickou koženou kabelkou cez rameno. Tento ležérny outfit, ako aj k nemu zladené topánky, sú mimoriadne všestranné a budú sa hodiť ako do práce, tak aj na neformálne stretnutia.

Letné šaty a mokasíny

Možno nemáte radi sandále a dávate prednosť topánkam, ktoré Vám počas letných mesiacov zakrývajú nohy. Dámske ažúrové mokasíny vyrobené z nubuku a mäkkej kože, ktorá lemuje vnútro topánky, budú perfektne ladiť so vzdušnými šatami s kvetmi alebo košeľovými šatami. Ažúr poskytuje prístup vzduchu a umožňuje účinné vetranie. Takéto topánky je možné nosiť aj s neviditeľnými členkovými ponožkami, telovej farby.

Ako zladiť topánky s jarnou, elegantnou sukňou
Poprzedni
Ako zladiť topánky s jarnou, elegantnou sukňou
Klasika vždy v móde. Pozrite si dámske kabelky Wojas!
Następny
Klasika vždy v móde. Pozrite si dámske kabelky Wojas!