Wpisz i naciśnij enter

Ako nosiť pánske sandále na leto?

Ako nosiť pánske sandále na leto?

Pánske letné štylizácie nemôžu existovať bez sandálov . Aj keď tie - vo svete pánskej módy - sú trochu kontroverzné (a nielen kvôli odvekej dileme ponožiek obutých so sandálmi), umožňujú Vám vytvoriť dovolenkový a ležérny vzhľad, ktorý pasuje prakticky každému mužovi. Aké pánske letné sandále zvoliť? S čím kombinovať pánske sandále? Ako nosiť tento typ obuvi a ktorým kombináciám sa treba vyhnúť? Vyvraciame všetky pochybnosti! 

Známa neznáma, čiže pánske sandále

V dámskom šatníku sú samozrejmosťou. Majú rôzne tváre a rôzne verzie. Takáto všestrannosť im zaručuje bezprecedentný univerzalizmus. Vďaka tomu sú dokonalým zavŕšením akejkoľvek ženskej štylizácie. Na rôzne príležitosti. V téme pánskych sandálov sa však objavuje niekoľko pochybností a otáznikov. Ide niekedy dokonca o dosť kontroverznú obuv. Ako nosiť pánske sandále a ako ich kombinovať tak, aby dokonale ladili s obrazom skutočného muža? Ako vytvoriť pánske letné oblečenie so sandálmi v hlavnej úlohe? Na čo sa zamerať a čomu sa absolútne vyhnúť? 

Ako nosiť pánske sandále?

Pánske sandále milujú minimalizmus. Aj keď ich to robí mimoriadne univerzálnymi, stojí za to vedieť, že nie vždy budú fungovať dobre a nebudú vhodné pre každú štylizáciu - ale o tom neskôr. 

Pánske letné štylizácie však majú svoje pravidlá. Keď odhadzujeme ďalšie kúsky oblečenia, môžeme kvôli rovnováhe odhodiť aj plné mokasíny a na nohy si obuť pánske sandále. Čo je však dôležité - na bosé nohy! Týmto spôsobom sme sa dostali k odvekej dileme: ako nosiť pánske sandále? 

Téma ponožiek obutých do sandálov, hoci prebraná už zo všetkých strán, stále vyvoláva množstvo emócií. Je nepravdepodobné, že také avantgardné kombinácie prinesené priamo zo svetových módnych mól budú fungovať každý deň. Mali by sme tiež pamätať na to, že sandále majú za úlohu zabezpečiť vetranie našich nôh v najteplejších dňoch. Preto je možné ponožku s otvorenými topánkami považovať nielen za módne faux-pas, ale predovšetkým za zničenie ich základnej funkcie. 

Pánske sandále na chodidle - zakázané spojenia

Už sme si povedali, že pánske sandále sú v skutočnosti mimoriadne všestranné. Je však potrebné pripomenúť, že ich univerzalizmus má určité hranice. Pánska obuv s otvorenou formou nebude dobre fungovať vo formálnych a obchodných štylizáciách. K pánskemu obleku sa nehodia ani tie najelegantnejšie sandále. Ten si od nás vyžaduje určitý dress code, do ktorého topánky s otvormi absolútne nezapadajú. Môže sa zdať, že móda nie je na obuv veľmi náročná, nezabudnite však, že v prípade spoločenského odevu existujú určité pravidlá, ktoré by sa nemali porušovať. Preto je prirodzeným prostredím pre pánske letné sandále (a zároveň najbezpečnejšie) módny štýl smart casual. 

Pánske letné outfity so sandálmi v hlavnej úlohe

Pánske letné štylizácie sú poctou tenkým a vzdušným látkam. Jasné farby v kombinácii s prírodnými materiálmi sú podstatou všetkého, čo je v pánskom šatníku najlepšie. Biele, ľanové košele kombinované s klasickými béžovými chinos, korunované pánskymi sandálmi na chodidle, sú štylizáciou priamo z módneho časopisu. V takejto kombinácii budú najlepšie pánske sandále klasického strihu vyrobené z najkvalitnejšej lícovej kože. Bezpečné a najuniverzálnejšie riešenie budú béžové alebo sýto čierne pánske sandále. Ak hľadáte pohodlné a zároveň mimoriadne módne pánske sandále na leto, pozrite si, ktoré modely dominujú v ponuke Wojas. Minimalistické kožené sandále so skríženými remienkami na chodidle a ďalším držiakom palca, budú nielen mimoriadne efektové, ale aj stabilne podporia chodidlo. 

Pánske sandále na leto: štylizácie priamo z letovísk 

Trochu inú podobu získajú pánske letné sandále, ktoré doplnia plážový štýl, skutočná prázdninová štylizácia. Aj keď sú často nahradzované pánskymi šľapkami, ich pozícia v pánskom šatníku je skôr nespochybniteľná. Prázdninový vzhľad skvelo doplnia pánske sandále na chodidle, ktoré sú vyrobené z elastickej a veľmi odolnej kože Crazy Horse. Ak však hľadáme sandále v trochu športovejšom štýle, ktoré dobre poslúžia aj pri letných aktivitách, zvoľte sandále zapnuté nastaviteľnými remienkami, ktoré im umožnia dokonale sa prispôsobiť našim nohám. 

Výška a typy podpätkov. Ako ich zvoliť, aby ste sa cítili pohodlne?
Poprzedni
Výška a typy podpätkov. Ako ich zvoliť, aby ste sa cítili pohodlne?
Letné kabelky - aké vzory a farby zvoliť
Następny
Letné kabelky - aké vzory a farby zvoliť