Wpisz i naciśnij enter

Ako si vybrať pohodlné pánske topánky do práce?

Ako si vybrať pohodlné pánske topánky do práce?

Vykonávanie profesijných povinností nám každý deň zaberie minimálne 8 hodín. Celý ten čas máme na nohách pracovnú obuv, ktorá by mala spájať pohodlie a eleganciu. Na čo sa zamerať pri kúpe pánskej kancelárskej obuvi? Ktoré topánky do práce budú tou správnou voľbou? Inšpiráciu hľadajte medzi výrobkami Wojas – pozrite sa, ktoré modely pánskych topánok sa hodia do kancelárskeho štýlu.

Módne a pohodlné pánske topánky do práce - naša vizitka

Vytváranie správnych outfitov pre prácu v kancelárii je cenná zručnosť – koniec koncov, to, čo nosíme do kancelárie, ovplyvňuje náš imidž zamestnanca. Pánska pracovná obuv je kľúčovým prvkom kancelárskeho štýlu. Správne vybrané topánky budú našou najlepšou vizitkou.

Pánska obuv do práce – čo treba zvážiť pri jej výbere?

Ideálna pracovná obuv by mala byť predovšetkým pohodlná - komfort nosenia zabezpečia modely z prírodnej kože, ktoré sa dobre prispôsobujú tvaru chodidla. V druhej časti dňa sa objem našich chodidiel trochu zväčší, takže pracovná obuv nesmie byť príliš tesná . Vzdušná kancelárska obuv ochráni vaše nohy aj pred nadmerným potením pri vysokých teplotách v teplých dňoch alebo pri zapnutom kúrení v zime. Ochránia nás tak aj pred nepríjemným zápachom nôh.

Pri výbere topánok do kancelárie by sme sa mali riadiť odvetvím, pracoviskom aj pozíciou – s prihliadnutím na dress code platný v našej spoločnosti. Podľa toho si môžeme vybrať viac či menej formálne oblečenie a obuv.

Akej pracovnej obuvi by ste sa mal vyhnúť, aby ste si zaistili pohodlie a módny vzhľad?

V záujme zdravia nôh a štýlového vzhľadu sa pri kúpe pracovnej obuvi oplatí vyhnúť niektorým štýlom. Ako obuv na státie alebo sedenie nebudú fungovať príliš voľné šľapky alebo sandále . Nepohodlné, tuhé kancelárske topánky spôsobujú bolestivé kurie oká, trenie a pálenie nôh – takéto nepohodlie nám môže brániť sústrediť sa na prácu. V kancelárii by sme sa tiež nemali ukazovať v starých topánkach, ktoré už majú svoje najlepšie roky za sebou. Pamätajte, že kvalitná pracovná obuv o nás ako o zamestnancoch veľa hovorí .

Elegantné a pohodlné kancelárske topánky - inšpirácie pre mužov

1. Štylizácie s členkovými čižmami

Pánom, ktorí hľadajú štýlovú pracovnú obuv na jarné obdobie, odporúčame nadčasové šnurovacie členkové čižmy. Praktické, no aj elegantné kancelárske topánky sú dostupné vo veľkostiach nad členok aj pred členok. Nízke modely v oxfordskom, derby alebo brogue strihu majú výraznú zaoblenú špičku a štýlovú líniu. K týmto typom pracovnej obuvi pasujú mnohé prvky štylizácie – najuniverzálnejšími modelmi budú tie z lícovej kože v čiernej alebo hnedej farbe, ktorá sa dá zladiť tak k obleku, ako aj k elegantnému ležérnemu setu s chinos nohavicami a svetrom.

2. Štylizácie s mokasínami

Pánske mokasíny, ktoré predstavujeme v širokom sortimente značky Wojas, sú ľahké, pohodlné a mimoriadne univerzálne pracovné topánky . Medzi nimi sú kancelárske topánky v klasických farbách - čierna a hnedá. V spoločnostiach s voľným dress code môžu páni doplniť svoje štylizácie originálnymi velúrovými mokasínami, vybrať si gaštanovú alebo tmavomodrú pracovnú obuv. Veľmi pohodlné, nazúvacie mokasíny sú skvelým prvkom jarných a letných outfitov do kancelárie. Najlepšie budú vyzerať v spoločnosti smart casual chinos a roláku. Vo formálnejších súpravách sa dajú nosiť k oblekovým nohaviciam, elegantnej košeli a tvídovému saku cez vrch.

3. Štylizácie s čižmami

S čím skombinovať elegantné pánske čižmy? Pracovná obuv v tomto štýle, vyrobená najmä z efektného nubuku, vyzerá skvele s chinos nohavicami, polokošeľou a dobre strihaným sakom. K oblekovým nohaviciam bez lemu a košeli si môžeme v trochu efektnejšej verzii skúsiť obuť čižmy z lícovej kože. Hore hoďte elegantný kabát so stojačikom. Ak nás čaká dôležité firemné rokovanie alebo zastávame významnú pozíciu, oplatí sa zvoliť lakované pánske topánky a oblek.

4. Štylizácia so športovou obuvou

Veľa firiem dáva svojim zamestnancom voľnosť pri výbere kancelárskeho outfitu. Ak si ceníte predovšetkým pohodlie a nemusíte sa držať striktných pravidiel, vyberte si športovú obuv do kancelárie. Maximálne pohodlná kožená obuv vyzerá skvele v súprave s klasickými džínsami alebo joggermi a jednoduchým tričkom alebo polokošeľou. Pletené sako oblečené cez vrch dodá outfitu o niečo elegantnejší charakter.

Pánska pracovná obuv - istá voľba od značky Wojas

Hľadáte pohodlné a módne topánky do kancelárie? Prezrite si kolekciu obuvi Wojas – medzi dostupnými modelmi ľahko nájdete tie, ktoré sú prispôsobené vlastným potrebám a módnym preferenciám. Naša bohatá ponuka zahŕňa elegantné pánske topánky do práce, ako aj menej formálne poltopánky . Všetky spája vysoko kvalitné spracovanie a jedinečný štýl!

Retro štýl sa vracia aj v dizajne obuvi. Pozrite si, aké akcenty z minulosti sa objavujú v trendoch roku 2022
Poprzedni
Retro štýl sa vracia aj v dizajne obuvi. Pozrite si, aké akcenty z minulosti sa objavujú v trendoch roku 2022
Je vhodné obuť si na svadbu ploché topánky?
Następny
Je vhodné obuť si na svadbu ploché topánky?