Wpisz i naciśnij enter

Ako štylizovať sneakersy? Pozrite si módne kombinácie tejto sezóny

Ako štylizovať sneakersy? Pozrite si módne kombinácie tejto sezóny

Experimenty s módou môžu priniesť prekvapivé výsledky, ktorých dokonalým príkladom je trend zaraďovania športovej obuvi do elegantných štylizácií. Sneakersy sú mostom medzi streetwear štýlom a klasikou, a preto ich túto sezónu nosíme v najrôznejších konfiguráciách. Pozrite si, s čím nosiť sneakersy a vytvorte si módne štylizácie, ktoré budú fungovať v každej situácii.

Ako nosiť sneakersy? 

Sneakersy sa väčšinou spájajú s casualovými, športovými štylizáciami, no teraz ich môžeme úspešne kombinovať aj s elegantnými outfitmi. Skvele sa hodia do každodenného outfitu, do kancelárie aj na špeciálne príležitosti a kľúčom k vybudovaniu uceleného looku bude samozrejme model a farba topánok, ako aj to, s čím ich skombinujeme. 

Ako nosiť sneakersy
Sneakersy – ako ich nosiť

Sneakersy – ako ich nosiť v elegantnom vydaniu?

Keď hovoríme o topánkach, ktoré sa zbavili nálepky streetwear a dnes hrdo žiaria na salónoch a prehliadkových mólach najväčších módnych domov, máme na mysli samozrejme sneakersy! S čím nosiť sneakersy, ak má byť náš look elegantný a klasický? Poradíme.

Sneakersy – ako ich nosiť
Sneakersy – ako ich nosiť

Oversize štylizácie so sneakersami

Našou prvou propozíciou budú minimalistické sneakersy v kombinácii s oversize blejzrom. Športové topánky zaistia pohodlie a blejzer zachová klasický vzhľad. V takomto vydaní budú najlepšie fungovať biele alebo čierne sneakersy. Štylizácie s blejzrom a športovými topánkami môžete spestriť doplnkami: väčšie náušnice alebo bagetová kabelka zapadnú do najhorúcejších trendov roku 2023.

Samozrejme, blejzre nie sú jediným kúskom oblečenia, ktorý túto sezónu nosíme v štýle „oversize“. Mimoriadne módne sú oblekové nohavice, ktoré dokonale ladia so sneakersami. Ako nosiť sneakersy a oblekové nohavice, aby mal celý outfit elegantný, no nie prehnaný charakter? Ľahko ich skombinujete s vypasovaným vrchom alebo klasickou bielou košeľou. Celok skvele doplní čierna bunda ramones.

Ako nosiť sneakersy
Štylizácie so sneakersami

Štylizácie so sneakersami – francúzsky šmrnc

Pokiaľ ide o spojenie elegancie a športového pohodlia, môžeme s istotou nasledovať Francúzky. Dokonale totiž spájajú nadčasové, klasické prvky s aktuálnymi trendmi. Pri pohľade do šatníkov našich priateľov z Francúzska spájame dámske sneakersy so šatami. Dokonca aj tými v štýle spodnej bielizne! Elegantný štýl celému outfitu nepochybne dodajú kožené sneakersy Wojas v čiernej alebo béžovej farbe

Štylizácie so sneakersami

Sneakersy – s čím ich nosiť každý deň?

Stavíme sa, že vo Vašom šatníku sú alebo čoskoro budú sneakersy. K čomu sa tieto ikonické topánky hodia? Nohavice, legíny, sukne, šaty a samozrejme tepláky. Prierez možností je skutočne neobmedzený a všetko závisí od našich individuálnych preferencií. 

No dobre, nadčasové a všestranné sneakersy už máte. S čím ich nosiť každý deň? Módnu športovú obuv v bielej alebo čiernej farbe môžete jednoducho zaradiť do každodenných štylizácií a nosiť k sukni, šatám alebo blejzru. Sneakersy budú odpoveďou na otázku, aké topánky nosiť k dlhej sukni, ako aj liekom na dilemy, čo si zobrať k šatám, aby ste získali pohodlný, no zároveň ženský štýl.

s čím nosiť sneakersy

Ženské štylizácie – s čím nosiť sneakersy? 

Masívne sneakersy sa skvele hodia k šatám košeľového strihu. Milujete minimalizmus? Vyberte si jednofarebné šaty a biele sneakersy. Máte radi experimenty? Vsaďte na sofistikované doplnky. Príklad: vzorované pančuchové nohavice v kombinácii s bielymi šatami vytvárajú londýnsky vzhľad 60. rokov. Doplňte celok svojim obľúbeným modelom sneakersov a ste pripravení dobyť ulice a salóny!

Dámske sneakersy – ako ich štylizovať na špeciálne príležitosti?

Už vieme, že neexistujú žiadne obmedzenia, čo sa týka typu oblečenia, s ktorým môžeme dámske sneakersy kombinovať. Koniec koncov, je to naša kreativita, ktorá nám umožňuje experimentovať s módou a skladať výnimočné štylizácie. Sneakersy dobývajú tanečné parkety firemných akcií, svadieb, ale aj gál a koncertov. Ako nosiť sneakersy na špeciálne príležitosti ? V prvom rade odvážne a bez hraníc. Ak Vám záleží na skutočne výnimočnej štylizácii, stavte na béžové sneakersy so zlatým akcentom v kombinácii s červenými šatami. Pamätajte tiež, že klasické modely sneakersov v bielej a čiernej farbe sa dajú kombinovať s každým strihom šiat: od romantických až po vypasované a decentné.

Čo nosiť so sneakersami
Dámske sneakersy – ako ich štylizovať

Čo nosiť so sneakersami? Stavte na doplnky!

Pri tvorbe štylizácií so sneakersami samozrejme nesmieme zabudnúť na doplnky. Pre milovníčky klasiky bude vynikajúcou ponukou minimalistická bižutéria. Práve vďaka nej získa štylizácia elegantný výraz. Tenisky je možné kombinovať s klasickými modelmi kabeliek, najlepšie jednofarebných. Ak však chcete, aby bola Vaša štylizácia výraznejšia, siahnite po doplnkoch v živých farbách a vybláznite sa s textúrami.

Dúfame, že Vám naše tipy pomôžu vytvoriť štylizácie so sneakersami, ktoré budú fungovať v každej situácii. Nezabudnite, že sneakersy, ktoré spájajú klasiku a pohodlie, nájdete v predajniach Wojas.

Štylizácie s balerínami. Poznajte módne kombinácie
Poprzedni
Štylizácie s balerínami. Poznajte módne kombinácie
Aké topánky nosiť ku kombinéze? Tu je 5 modelov pre rok 2023!
Następny
Aké topánky nosiť ku kombinéze? Tu je 5 modelov pre rok 2023!