Wpisz i naciśnij enter

Biele svadobné topánky? Vyniknite a postavte na fuksiovú, červenú alebo žltú farbu!

Biele svadobné topánky? Vyniknite a postavte na fuksiovú, červenú alebo žltú farbu!

Biele šaty? Čistá klasika! Biele svadobné topánky? Nepovinné! V tento deň sa musí nevesta bezchybne prezentovať - od hlavy po päty. Tradícia vyžaduje, aby bola svadobná štylizácia udržiavaná v čisto bielych, prípadne jemne krémových farbách. Móda priamo zo štátov sa čoraz častejšie zakoreňuje v našich domácich podmienkach, a vďaka nej je - samozrejme - najžiarivejšou hviezdou tohto dňa nevesta, ale jej štylizácia absolútne nemusí byť monochromatická. Svadobné topánky vo farbe šiat sú stále módnym, ale nie povinným riešením. 

Svadobné topánky s extravagantným prvkom, čiže nielen biele 

Každá nevesta sa chce v tento deň cítiť výnimočne a vyzerať fenomenálne - ako princezná. Tá tradičná väčšinou vystupuje vo snehobielych šatách, s ktorými dokonale korešpondujú svadobné topánky. Moderná princezná môže vniesť do svadobnej štylizácie výberom svadobných topánok trochu farby. Jemnejšej, ale aj oveľa výraznejšej. Svadobné topánky v pastelových ružových alebo jemných modrých farbách krásne prelomia jednotnú farbu šiat nevesty, no napriek tomu zostanú nie dokonca objavenou perlou, štylizácie. Stále budú v pozadí. 

Výberom svadobných topánok vo farbe energickej fuksie, výraznej červenej alebo slnečnej žltej, dodáme celku extravagantný prvok, ktorý krásne zdôrazní jedinečný charakter celej štylizácie a zároveň spôsobí, že sa zraky všetkých prítomných ešte dlhšie zastavia na hrdinke dnešného dňa. 

ŽLTÉ DÁMSKE LODIČKY Z KVALITNEJ LÍCOVEJ KOŽE / MODEL 35042-58

Zjavný nesúlad, čiže svadobné topánky s charakterom

Nie je to tak dávno, čo sme sa pri výbere svadobných topánok zameriavali nielen na vhodný odtieň, ale aj textúru a doplnky. Museli ideálne ladiť so šatami Nevesty a vytvárať spolu takmer duo. Časy, keď boli iba nevyhnutným doplnkom svadobnej štylizácie, pomaly míňajú. Dnes čoraz častejšie svadobné topánky svojou váhou a hodnosťou držia krok s rozprávkovými svadobnými šatami. To je dôvod, prečo dámske svadobné topánky získavajú čoraz väčšiu expresivitu a charakter. Výber svadobných ihličiek vo farbe, ktorá ladí s kyticou nevesty alebo kravatou ženícha, je skvelý spôsob, ako prelomiť monochromatický štýl.

KOŽENÉ LUXUSNÉ LODIČKY V SÝTEJ ČERVENEJ FARBE / MODEL 9361-55

Farebná nevesta: svadobné topánky v nesamozrejmých farbách

Pri výbere svadobných topánok vo výraznej farbe dbajme na to, aby sa v našom okolí nachádzal akcent, na ktorý budú odkazovať. Červené dámske topánky na ihličkových podpätkoch môžu skvele korešpondovať napríklad s ružami v našej kytici. Ak sa rozhodnete pre svadobné topánky v výraznejšej fuksiovej farbe, postarajte sa o to, aby bol napríklad v klope ženícha akcent rovnakého odtieňa. Vďaka tomu všetko získa moderný a mimoriadne jednotný výraz. Ak hľadáte svadobné topánky v originálnej a neobyčajnej farbe, pozrite sa čo ponúka Wojas. Topánky vyrobené z najkvalitnejšej kože sú zárukou komfortu a pohodlia, ktoré majú v tento deň váhu zlata. 

ŽLTÉ TRENDY DÁMSKE SANDÁLE NA LETO A SLNEČNÉ POČASIE / MODEL 76070-58

Svadobné topánky na ihličkách, alebo sandále na podpätku? Pohodlné dámske svadobné topánky

Výber svadobných topánok vo výrazných a živých farbách Vás nenúti vzdať sa dekorácií. Ak sa rozhodnete pre trochu avantgardnú štylizáciu a vyberiete si šaty s trochu fantazijným spodkom, asymetrickými výstrihmi alebo bohato zdobenú vlečkou, štylistiku topánok môžeme ponechať v rovnakej atmosfére. Skvele preto budú vyzerať svadobné topánky na ihličkovom podpätku v živých farbách, s decentnými ozdobami, ktoré im dodávajú štýl. Budú však ihličkové podpätky tou jedinou správnou voľbou? Nie nevyhnutne.

Nejako sme si zvykli, že svadobné topánky sú biele topánky. Podobné presvedčenie platí aj pre ich typ. Svadobná móda čoraz častejšie presahuje zaužívané vzory a tak, ako je biela nahradená farbou, môžu byť klasické ihličky alebo uzavreté lodičky takisto nahradené sandálmi na vysokom opätku . Tie bohato zdobené s efektnými väzbami okolo členku budú v svadobnom sprievode vyzerať nádherne. Pri výbere svadobných topánok - dámskych ihličiek alebo módnych sandálov - stojí za to venovať pozornosť ešte jednej otázke. Pokiaľ vsadíme na farebné topánky, môžeme si byť istí, že je neraz využijeme aj v každodenných situáciách, zatiaľ čo málokedy budeme mať možnosť obuť si klasické, biele ihličkové podpätky. 

MODRÉ SEMIŠOVÉ LODIČKY NA BEŽNÝ DEŇ AJ NA PÁRTY / MODEL 35042-66

Niečo nové, ale pohodlné: svadobné topánky pre nevestu po hodinách

Niečo nové, niečo staré, niečo modré a niečo požičané - svadobné povery sa dajú násobiť a vylepšiť. Pokiaľ ide o svadobné prípravy, je tiež potrebné pripomenúť, že svadobné topánky by nemali byť topánkami priamo z police v obchode. Musí byť pohodlné, vyskúšané a otestované. Napriek tomu - šťastie praje pripraveným, takže aj nevesta „po hodinách“ môže nenápadne zmeniť svoje svadobné topánky na pohodlné dámske baleríny , ktoré jej umožnia pohodlne sa baviť až do rána bieleho. Dámy, ktoré chcú ísť o krok ďalej a ešte viac zdôrazniť svoj moderný prístup k móde, si môžu zvoliť tenisky alebo módne sneakersy.

Šľapky nielen na pláž! Pozrite, v akých pánskych štylizáciách na leto budú vyzerať skvele
Poprzedni
Šľapky nielen na pláž! Pozrite, v akých pánskych štylizáciách na leto budú vyzerať skvele
Aké topánky na dovolenku? Prezrite si propozície od značky Wojas
Następny
Aké topánky na dovolenku? Prezrite si propozície od značky Wojas