Wpisz i naciśnij enter

Pohodlné lodičky na vysokom podpätku – aké si vybrať a na čo si dať pred kúpou pozor?

Pohodlné lodičky na vysokom podpätku – aké si vybrať a na čo si dať pred kúpou pozor?

Sú nadčasové a neskutočne ženské, dokonale zoštíhlia postavu a krásne zdôraznia nohy.  Pri mnohých príležitostiach sú topánky na vysokom podpätku nevyhnutným prvkom štylizácie. Môžu ísť lodičky na vysokom podpätku a pohodlie ruka v ruke? Samozrejme! Ako kúpiť dobré lodičky na vysokom podpätku? Poradíme, aké kritériá zvážiť pri výbere ultra ženských a pohodlných lodičiek na vysokom podpätku!

Pohodlné lodičky na vysokom podpätku – ako si vybrať topánky, ktoré sa Vám budú príjemne nosiť?

Pohodlné lodičky na vysokom podpätku? Je to možné! Aby boli topánky na vysokom podpätku nielen módne, ale aj pohodlné na nosenie, stačí si zapamätať niekoľko jednoduchých pravidiel, vďaka ktorým bude používanie tejto dámskej obuvi skutočným pôžitkom. Radíme, na čo si dať pozor pri kúpe podpätkov.

Materiál a stielka 

Pohodlné lodičky na vysokom podpätku sú topánky vyrobené z prírodnej lícovej alebo velúrovej kože. Prírodný materiál pri chôdzi mení svoj tvar, vďaka čomu dokonale prilieha k nohe. To odlišuje kožu od syntetických materiálov, ktoré nie sú elastické a často spôsobujú bolestivé odreniny. Pre milovníčky pohodlia odporúčame vysoké podpätky so stielkou, ktorá je taktiež vyrobená z prírodnej kože. Nielen, že je mäkká, ale aj dokonale absorbuje vlhkosť a poskytuje chodidlu lepšiu oporu. Špeciálne vankúšiky minimalizujú nepohodlie v oblasti priehlavku a päty, vďaka čomu sa noha tak rýchlo neunaví ani pri dlhšom chodení v podpätkoch.

Veľkosť podpätkov 

Nemenej dôležitá je aj veľkosť topánok. Pohodlné lodičky na vysokom podpätku sú topánky ideálne prispôsobené veľkosti chodidla. Príliš malé topánky budú vyvíjať tlak na chodidlo a trieť ho, zatiaľ čo príliš veľké - budú padať z chodidiel. Pri výbere správnej veľkosti sa riaďte dĺžkou vložky, ktorú uvádza výrobca v tabuľke veľkostí. Zmerajte svoju nohu - postavte sa na kus papiera a požiadajte blízku osobu, aby ju obkreslila. Takto zistíme, akú veľkosť si objednať, aby boli vysnívané lodičky zároveň pohodlné. Ak sa však z nejakého dôvodu rozhodnete topánky vrátiť, máte na to v našej predajni 30 dní bez ohľadu na dôvod. 

Konštrukcia podpätku 

Dôležitou otázkou je aj umiestnenie podpätku. Ten stabilnejší leží v strede päty, nie na jej konci. Plánujete si kúpiť prvé lodičky na vysokom podpätku? Najvýhodnejšou voľbou budú nepochybne topánky s nižším stĺpikom. Sú to veľmi pohodlné podpätky, pretože široký stĺpik umožňuje rovnomerne rozložiť váhu tela na chodidlo

Tvar špičky 

Dámske lodičky na vysokom podpätku sú topánky, ktorých špička môže mať rôzne tvary. Najobľúbenejší z nich je špic, po ktorom môžu bez obáv siahnuť ženy s úzkymi chodidlami. Pre široké alebo citlivé chodidlá sú lepšie pohodlné dámske lodičky na vysokom podpätku s hranatou špičkou. Vďaka väčšiemu priestoru v prednej časti topánky nebudú prsty príliš stlačené. Posledným typom úpravy topánok je mandľová špička, ktorá úžasne spája komfort a eleganciu. 

Pohodlné vysoké podpätky – ako prispôsobiť podpätky svojim schopnostiam?

Pohodlné dámske lodičky na vysokom podpätku sú topánky, ktoré zodpovedajú aj našim schopnostiam. Pravidlo je jednoduché – čím vyšší podpätok, tým sú topánky menej stabilné. Pokiaľ teda denne nechodíte v lodičkách na vysokom podpätku, vzdajte sa radšej niekoľkocentimetrového ihličkového podpätku. Optimálna výška pohodlných ihličkových podpätkov je 5 až 8 cm. Máte pochybnosti či sa udržíte na vysokých podpätkoch? Existuje jednoduchý spôsob, ako zistiť, aký vysoký podpätok je pre Vás ten pravý. Postavte sa na prsty – Výška, v ktorej sa budete v tejto polohe cítiť pohodlne, naznačí, aké vysoké podpätky budú vhodné. Všimnite si tiež, či majú topánky remienky. Nimi vybavené pohodlné lodičky lepšie držia chodidlo – preto sa najmä na začiatku dobrodružstva s týmto typom obuvi môžu ukázať ako skvelá kúpa.

alt

 

Pohodlné dámske lodičky na podpätku od značky Wojas

Akú mám istotu, že vysoké podpätky budú pohodlné? Ak kupujete topánky od overeného výrobcu, akým je značka Wojas. Ponúkame kožené topánky najvyššej kvality - starostlivo navrhnuté a vyrobené s tradíciou remeselného spracovania s ohľadom na maximálny komfort a trvanlivosť používania. V našej kolekcii nájdete klasické čierne, červené a béžové lodičky, ale aj výnimočné zlaté a strieborné lodičky. Ponúkame topánky z lícovej a velúrovej kože hladké a zdobené - vo forme kryštálov a retiazky okolo členku ako aj s rôznou výškou podpätku.

Krásne a pohodlné podpätky sú jedným zo základov nadčasového, ženského šatníka. S ich pomocou môžete okrem iného tvoriť jesenné dámske outfity do práce aj na každodenné nosenie – inšpirujte sa našimi propozíciami!

Záleží Vám okrem dokonalého vzhľadu aj na vysokom komforte Vašich topánok? Pozrite si najpohodlnejšie lodičky na vysokom podpätku dostupné v ponuke Wojas. Široká škála štýlov, bohatá farebná paleta a celá škála veľkostí Vám umožní vybrať si perfektný pár kožených topánok, z ktorých sa nebudete chcieť vyzuť!

Ako sa obliecť na obchodné stretnutie? Pozrite si propozície štylizácií
Poprzedni
Ako sa obliecť na obchodné stretnutie? Pozrite si propozície štylizácií
Aké topánky si vybrať do chinos nohavíc? Ponuka pre ženy a mužov
Następny
Aké topánky si vybrať do chinos nohavíc? Ponuka pre ženy a mužov