Wpisz i naciśnij enter

Prehľad elegantných jarných pánskych topánok

Prehľad elegantných jarných pánskych topánok

Jar klope na pánsky šatník. Po období nosenia hrubých kabátov, mäsitých svetrov a teplých topánok je čas na osvieženie šatníka. Rozmýšľate, aké typy pánskych topánok budú túto sezónu na vrchole? Prvé slnečné dni nabádajú usporiadať si kolekciu elegantnej obuvi. Poradíme, aké topánky sú teraz módne a s čím ich nosiť, aby ste si zaistili štýlový look v najkrajšom období roka!

Jarné upratovanie v šatníku – typy pánskych topánok, ktoré sa oplatí mať vo svojom šatníku

Jarná obuv by mala byť zladená nielen s aurou za oknom, ale aj so spôsobom používania a našimi módnymi preferenciami. V kolekcii štýlového muža sú povinné rôzne druhy elegantných pánskych topánok, ktoré sa osvedčia tak pri práci v kancelárii, na pracovnom stretnutí v meste, ako aj večer, pri večeri v štýlovej reštaurácii.

Módna a pohodlná obuv - typy pánskych topánok pre urodzených elegánov

Výbornou voľbou na prechodné obdobie sú pohodlné pánske poltopánky. Modely vyrobené z prírodnej kože umožňujú nohám dýchať, čím ich chránia pred potením v teplých dňoch. Koža chráni nohu pred bolestivými odtlačkami a odreninami, ktoré spôsobujú nepohodlie a berú radosť aj z toho najstarostlivejšie pripraveného outfitu. V ponuke značky Wojas nájdete rôzne druhy pánskych kožených topánok, ktoré ulahodia aj tomu najnáročnejšiemu vkusu. Na jar 2022 budú módne typy pánskej obuvi vytvorené pre mužov, ktorí si cenia klasickú eleganciu. Aké poltopánky umožnia štýlovým mužom vstúpiť do jarnej sezóny sebavedomo?

elegantne pánske topánky
elegantne pánske topánky

Mokasíny – synonymum elegantnej nonšalantnosti

Pánske mokasíny sú jedinečné topánky na jar, ktoré sú dokonalé vždy, keď chceme získať efektný a nenútený vzhľad. Štýlové, extrémne ľahké topánky, bez šnurovania a zapínania, vybavené plochou podrážkou, sú mimoriadne pohodlné na nosenie. Módne typy elegantných pánskych topánok, ako sú mokasíny, Vám umožnia experimentovať so zvyškom Vášho šatníka. 

S čím nosiť mokasíny? Klasické čierne alebo tmavomodré modely z lícovej kože vyzerajú krásne s tmavými nohavicami, ležérnou košeľou a športovým sakom – takýto set bude skvelou voľbou do práce, v ktorej nie je striktný dress code. Nie ste si istí, aké topánky budú vhodné pre chinos nohavice? Mokasíny, najmä vyrobené zo svetlého velúru, sú typom pánskej obuvi, ktorá je jednoducho navrhnutá tak, aby sa dala doladiť k elegantným ležérnym nohaviciam v odtieňoch béžovej alebo tlmenej zelenej. V poloformálnych súpravách možno ľahké mokasíny kombinovať aj s džínsami slim fit alebo ležérnymi joggermi. Mokasíny v intenzívnych farbách, napríklad červenej alebo zelenej, sú odporúčanou ponukou pre mužov, ktorí sa neboja módnych výziev. V kombinácii s kontrastnými nohavicami v námorníckej modrej alebo žltej vytvárajú neskutočne svieži, jarný celok.

typy pánskych topánok
typy pánskych topánok

Derby - nadčasová elegancia, ktorá nikdy nevyjde z módy

Topánky derby sú ďalším typom pánskej obuvi, ktorá bude žiadaným kúskom garderóby pre prichádzajúcu jar. Brogue, známe aj ako anglické topánky, sú slobodným typom formálnej obuvi – vyznačujú sa otvoreným zvrškom, časťou topánky, ktorá zakrýva prsty a priehlavok. Boky topánok sú vybavené otvormi nalepenými na vrchnej časti zvršku. Šnurovacie derby klasického strihu sú typom pánskej obuvi, ktorá je ako stvorená na vytváranie elegantných každodenných štylizácií, často v štýle takzvanej športovej elegancie. Skombinujte ich s ležérnym oblekom alebo vzorovaným sakom s chinos nohavicami. Derby topánky vyzerajú zaujímavo aj v čiernych total look outfitoch s džínsami a rolákom.

Monky - módny doplnok k elegantným a ležérnym pánskym outfitom

Ďalším typom pánskych topánok, ktoré odporúčame zástancom nadčasovej elegancie, sú monky. Obuv, často používaná v smart casual setoch, je menej formálnym typom poltopánok bez šnúrok. Najčastejšie stretávané monky - s dvoma prackami, budú skvelou voľbou ako každodenná obuv do práce. Perfektne sa hodia k denným oblekom, ktoré sa nosia na menej formálne stretnutia, na večeru s rodinou, romantické rande alebo do kina či divadla. Ak rozmýšľate, aké topánky budú vhodné pre chinos nohavice - vyberte si monky s ležérnou košeľou a sakom. Namiesto saka skvele poslúži aj rolák, kardigán alebo vesta.
Vstúpte do jari v najmódnejšej obuvi. Prezrite si typy pánskej obuvi odporúčané pre túto sezónu - v ponuke značky Wojas predstavujeme modely, ktoré zapadajú do aktuálnych trendov a potešia elegantným vzhľadom, komfortom nosenia a výnimočnou odolnosťou!

Rande v luxusnej reštaurácii? Radíme, čo si obliecť
Poprzedni
Rande v luxusnej reštaurácii? Radíme, čo si obliecť
Ako čistiť semiš a velúr, aby ste nepoškodili topánky? Radíme
Następny
Ako čistiť semiš a velúr, aby ste nepoškodili topánky? Radíme