Wpisz i naciśnij enter

Šľapky nielen na pláž! Pozrite, v akých pánskych štylizáciách na leto budú vyzerať skvele

Šľapky nielen na pláž! Pozrite, v akých pánskych štylizáciách na leto budú vyzerať skvele

Pánske letné štylizácie sa vyznačujú voľnou kombináciou víkendového štýlu s mestským šíkom. Ak povieme: „pánska móda - leto“ pomyslíme si rôzne outfity, ktoré umožňujú veľa kombinácií, niekedy až trochu extravagantných. Je pravda, že mužský letný štýl má svoje pravidlá, ale má aj určité limity. Umožňuje teda kombinovať pánske šľapky s denným, ale mimoriadne štýlovým vzhľadom. V akých letných štylizáciách sa nájdu pánske šľapky? Čo hovorí pánska móda na tému šľapiek? Aká spojenia netoleruje?

Pánske letné štylizácie: v jednej farbe alebo farebnej palete? 

Vzory, farby a štýly - na každú sezónu, priamo z najväčších módnych mól, môžeme čerpať inšpiráciu a fascináciu módnymi riešeniami. Pánska módna leta 2021 evidentne nadväzuje na nadčasovú klasiku, v ktorej kraľujú tak polokošele, nadrozmerné košele, ako aj vypasované saká. Klasické chinos nohavice, úzke nohavice s ¾ nohavicami alebo šortky končiace vo výške kolien, to sú trendy, ktoré budú viditeľné na prímorskej promenáde, ale aj na ulici v centre mesta. 

Pri skladaní pánskych outfitov na leto stojí za to sa pozrieť o niečo širšie. Zatiaľ čo štýly, ktoré dominujú v sezónnom šatníku mužov, sa príliš drasticky nemenia, v lete stojí za to zaviesť do šatníka trochu prirodzenú, alebo ešte rozhodnejšiu, dovolenkovú farbu. 

Pánska letná móda má iba jednu požiadavku - pri výbere zemských farieb alebo pastelových farieb ich kombinujeme s podobnými farbami. Zamerajte sa naopak na výraznejšie farby, zmiešajte ich s rovnako výraznou farbou alebo ich doplňte klasickou čiernou alebo čistou bielou farbou. Takú dovolenkovú, letnú, ľahkú! 

ŠĽAPKY PÁNSKÉ / MODEL 32003-53

Pánska letná móda: 2021 rok maľovaný potlačou 

Radi nosíme módne oblečenie. Sledujeme súčasné módne trendy, aby sme dokonale ladili s mestským, módnym štýlom. Niekedy môže dokonca trochu vyniknúť zo svojho pozadia. Pánske letné oblečenie nám dáva pôsobivé možnosti a obrovskú škálu príležitostí. Dôležitá je nie len farba. Rovnako dôležitú úlohu v pánskom letnom štýle budú hrať potlače. Všetky druhy kvetov, prúžkov, zvieracie motívy - to všetko je teraz v cene! 

Skutočný muž - priťahuje pozornosť! Ľanové nohavice v béžovom odtieni zlaďte s košeľou so zaujímavou potlačou. Spojte klasické chinos s módnou polokošeľou a k šortkám zvoľte tričko v štýle over size. Vyvrcholením všetkého budú módne pánske sandále . V závislosti na Vašom preferovanom štýle, ale aj podľa príležitosti - môžete zvoliť športové sandále alebo tie elegantnejšie - vyrobené z najkvalitnejšej kože. Pamätajte však, že „elegancia“ v kontexte sandálov má trochu iný význam. Absolútne nepasuje s večernými odevmi alebo oblekmi. Ibaže bola večerná štylizácie koncipovaná ako dress code na večeru s výhľadom na more

Pánsky letný štýl: pánske šľapky v rôznych štýloch 

V šatníku každého skutočného muža bude miesto pre elegantné poltopánky, módne tenisky alebo klasické mokasíny. V lete sa do tohto šatníka musia zmestiť aj pohodlné sandále, ale aj dnešní hrdinovia - pánske šľapky . Najdôležitejšie - šľapky nielen v štýle plážovom alebo bazénovom, ale také, ktoré dokonale doplnia Vašu každodennú dovolenkovú štylizáciu. 

Môže sa zdať, že ide o príliš neformálnu obuv. Príliš slobodnú, aby pasovala k módnym košeliam. V skutočnosti dokonale ladí s dovolenkovými štylizáciami a náš outfit je v tom čase ešte viac uvoľnený. Výberom šľapiek so širokými pruhmi z lícovej kože dáme našej letnej štylizácii trochu nenúteného štýlu a nenápadnej elegancie. Tie v štýle klasických žabiek, s vkusným prešívaním na pásku, budú perfektne ladiť ako k mestskému outfitu, tak vďaka dierkovanej podrážke budú bravúrne pôsobiť aj na pláži. Presne také sú modely, ktoré nájdete v dovolenkovej ponuke značky Wojas! 

Letné pánske štylizácie so šľapkami v hlavnej úlohe 

Myslíte si, že by obuv pre voľný čas, ako napríklad šľapky, mala zostať skrytá? Absolútny omyl! Je to obuv, ktorá nám má poskytovať najvyšší komfort aj v tých najteplejších dňoch. Niet divu, že ich radi skombinujeme s kraťasmi vo viac či menej elegantnom štýle. Pánske šľapky perfektne doplnia letnú štylizáciu so širokými ľanovými nohavicami a tenkou vzdušnou košeľou. Bavlnené nohavice s polokošeľou je možné kombinovať s módnymi šľapkami na vysokej korkovej podrážke. Rovnaké šľapky budú skvelé ako plážové topánky a v kombinácii s kraťasmi a košeľou na gombíky budú kvintesenciou letnej pánskej módy! 

Pri hľadaní módnej obuvi na leto si pozrite ponuku značku Wojas, ktorá spája starostlivosť o najvyšší komfort s trendmi, ktoré vládnu na módnych mólach. Pamätajte, že leto je ideálnym časom na neobyčajné kombinácie, módne experimenty a štylizácie s náznakom šialenstva.

Letné kabelky - aké vzory a farby zvoliť
Poprzedni
Letné kabelky - aké vzory a farby zvoliť
Biele svadobné topánky? Vyniknite a postavte na fuksiovú, červenú alebo žltú farbu!
Następny
Biele svadobné topánky? Vyniknite a postavte na fuksiovú, červenú alebo žltú farbu!