Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky k džínsom? Vyberáme najlepšie modely značky Wojas

Aké topánky k džínsom? Vyberáme najlepšie modely značky Wojas

Džínsy navrhnuté v roku 1873 Levie Straussom, pracovné nohavice pre amerických baníkov a farmárov sú jedným z najväčších módnych hitov všetkých čias. Odhaduje sa, že sa každý rok predá až šesť miliárd párov týchto ikonických nohavíc. Dnes je pre nás ťažké predstaviť si šatník bez pohodlných a univerzálnych džínsov, nosených v každodenných, športových a dokonca aj elegantných verziách. Aké topánky k džínsom vybrať, aby vytvorili módny vzhľad? Aké topánky k dámskym džínsom a aké k pánskym? Tu sú odporúčané modely!

Módne a pohodlné štylizácie s nohavicami - aké džínsové topánky si vybrať?

Nadčasové džínsy sú nohavice, ktoré sú už veľa rokov oceňované pre svoj univerzálny charakter. Mohlo by sa teda zdať, že sa pohodlné modely hodia takmer ku každým topánkam. Je však dobré vedieť, ako šikovne skombinovať ikonické nohavice s topánkami, aby ste zaistili najmódnejší vzhľad.

To aké topánky budú k džínsom tou najlepšou voľbou záleží na strihu nohavíc, ako aj na príležitosti pri ktorej je nosíme. Tu je pár tipov, ktoré Vám pomôžu vytvoriť skvelé štylizácie s džínsami v hlavnej úlohe!

Aké topánky nosiť k džínsom? Vydarené štylizácie s nohavicami rôznych strihov!

Priliehavé úzke džínsy vyzerajú skvele v kombinácii s pohodlnými balerínami a štýlovými mokasínami. Vďaka vysokým podpätkom sú vaše nohy štíhlejšie a dlhšie. Voľné a veľmi objemné džínsy v strihu boyfriend vyzerajú dokonale k bielym teniskám, ako aj k semišovým členkovým čižmám alebo čižmám Chelsea. K džínsom Straight leg s rovnými nohavicami zase pasujú športové topánky a spoločenské dámske lodičky - v ich prípade môžeme slobodne žonglovať topánkami v závislosti na príležitosti. Džínsy flare s charakteristickými širokými nohavicami vyzerajú perfektne v kombinácii s topánkami na vysokom podpätku, ihličkovom alebo stĺpik. A nezabúdajme na džínsy s vysokým pásom, ku ktorým skvele pasujú Creepers so silnou podrážkou.

Aké topánky k svetlým džínsom a aké topánky k čiernym džínsom by ste si mali vybrať v prípade formálnych štylizácií? V tejto otázke stojí za to držať sa základného pravidla - bez ohľadu na štýl nohavíc by mali byť topánky tmavšie ako nohavice. Väčšiu voľnosť dávajú ležérne štylizácie, v ktorých farba topánok obutých k džínsom môže odkazovať na vrchnú časť oblečenia.

Aké topánky nosiť k džínsom? Najmódnejšie kombinácie pre rôzne príležitosti!

To, aké topánky budú k džínsom vhodné, súvisí aj s okolnosťami ich nosenia. V športových každodenných štylizáciách odporúčame kombináciu voľných džínsov alebo tých s odreninami a nášivkami, hornú časť v podobe topu alebo trička a tenisky alebo sneakersy. V letných dňoch sa oplatí s džínsami nosiť ležérne šľapky, dámske alebo pánske sandále, alebo espadrilky a ľanovú košeľu. V chladnejších mesiacoch je možné dámske a pánske džínsy zaujímavo kombinovať s čižmami zakrývajúcimi členky, čižmami Chelsea, črievičkami a workerami. Cez košeľu stačí prehodiť sveter alebo mikinu.

A aké topánky nosiť k košeliam a džínsom v elegantnej verzii? Hladké modely v tmavých farbách, kombinované s mokasínami alebo čižmami a bielou košeľou alebo rolákom, sú ako stvorené do práce. Všetkým, ktorí premýšľajú aké topánky k dámskym džínsom očaria na rande napovedáme - dokonalým doplnkom romantických outfitov k nohaviciam, obzvlášť tým, ktoré zvýrazňujú prednosti postavy, budú červené alebo čierne dámske ihličkové topánky na vysokom podpätku. Navrchu môžeme použiť hodvábnu košeľu zapínanú na gombíky alebo čipkovanú blúzku. A aké pánske topánky pasujú k džínsom najlepšie? Kožené brogues alebo chelsea v kombinácii s klasickou košeľou a tvídovým sakom sú propozíciou pre mužov, ktorí dodávajú svojim štylizáciám punc elegancie.

Aké topánky k džínsom pre rôzne postavy? Odporúčané strihy!

To, aké topánky ku košeli a džínsom vyzerajú najlepšie, ešte zďaleka nie je všetko. Základom módnej štylizácie je správne prispôsobenie nohavíc našej postave. Ľudia s hruškovou postavou - so širokými bokmi a užšími ramenami budú dobre vyzerať v bežných rifliach s rovnou nohou a mierne vyšším pásom, bez dekorácií a odrenín. Modely v tmavej farbe opticky predĺžia nohy. Majitelia mierne zaoblenej figúry v tvare jablka by mali zvoliť podobný strih. Vyšší pás nohavíc efektívne vyformuje siluetu a skryje prípadné nedostatky.

Presýpacie hodiny s výrazne štíhlym pásom si môžu dovoliť nosiť džínsy s niečo nižším pásom s rovnou nohavicou, ale aj poslednou dobou veľmi módne džínsy v štýle slouchy alebo boyfriend s voľnejším strihom. Majiteľom postavy v tvare obráteného trojuholníka (s úzkymi bokmi a bez pása) budú pasovať rúrky s úzkymi nohami. Vrecká, diery a nášivky na nohaviciach dodajú Vašej siluete určitý tvar.

Keď už vieme aké topánky k dámskym džínsom a aké topánky k pánskym džínsom budú dobrou voľbou, dokážeme zostaviť úspešnú štylizáciu na každú príležitosť. Predstavujeme najmódnejšie topánky k džínsovým nohaviciam v ponuke Wojas - srdečne pozývame na prehliadku ponuky!

Čo robiť aby topánky neodierali? Poznajte osvedčené spôsoby
Poprzedni
Čo robiť aby topánky neodierali? Poznajte osvedčené spôsoby
Čierne štylizácie - hodia sa na každú príležitosť? Pozrite sa, akým farbám sa v kombinácii s čiernou vyhnúť
Następny
Čierne štylizácie - hodia sa na každú príležitosť? Pozrite sa, akým farbám sa v kombinácii s čiernou vyhnúť