Wpisz i naciśnij enter

Ako sa obliecť na banket? Pravidlá a tipy, ktoré Vám pomôžu vytvoriť štylizáciu

Ako sa obliecť na banket

Banket je výnimočná príležitosť, ktorá si vyžaduje zodpovedajúce prevedenie – rovnako čo sa štylizácií týka. Podujatie môže mať rôzne súvislosti: obchodné, vedecké alebo spoločenské, ale zvyčajne ide o formálnu príležitosť. Ak rozmýšľate, ako sa obliecť na banket, aby ste urobili dobrý dojem a cítili sa sebaisto, tento návod je pre Vás. Tu je niekoľko tipov a návrhov, ktoré Vám pomôžu vytvoriť dokonalú štylizáciu.

Ako sa obliecť na banket? Pravidlá a tipy, ktoré Vám pomôžu vytvoriť štylizáciu

Pri takejto špeciálnej príležitosti je najdôležitejšie, aby ste mali pocit, že ste na túto príležitosť vhodne oblečení a môžete sa na podujatí slobodne zúčastniť. Preto pre Vás máme niekoľko tipov, ktoré rozptýlia Vaše pochybnosti a uľahčia Vám skladanie outfitu.

banketový outfitAko sa obliecť na firemný banket

Kľúč k úspešnému banketovému outfitu: pochopte príležitosť

Začnite tým, že získate dobrú predstavu o povahe udalosti. Ide o oficiálny firemný banket, elegantný charitatívny večer alebo možno neformálnejšie stretnutie? To Vám pomôže určiť, aké formálne by malo byť Vaše oblečenie.

Vyberte si overené riešenia a spoľahlivú klasiku

Nezabudnite, že minimalizmus a elegancia Vás určite nesklamú. Ak si nie ste istí, kam až môžete zájsť so svojou kreativitou, vždy siahnite po overených prvkov šatníka. Malé čierne šaty, elegantné nohavice s dobre zladenou blúzkou alebo klasické dlhé šaty sú bezpečnou a šikovnou voľbou.

Menej znamená lepšie. Pri doplnkoch buďte umiernení

Pamätajte, že doplnky, aj keď sú dôležité, by nemali zatieniť zvyšok štylizácie. Vyberte si jeden výrazný šperk: náušnice alebo náhrdelník. Zvyšok ponechajte v minimalistickom štýle. Rozmyslite si aj výber kabelky – mala by byť elegantná, no nie príliš veľká. Vďaka tomu sa vyhnete preťaženiu celku a udržíte všetko v harmónii.

Nezabudnite na silu dobre zvolenej obuvi!

Samozrejme, pri vytváraní banketovej štylizácie musíme pamätať na obrovskú úlohu topánok! Vďaka klasickým ihličkovým podpätkom alebo elegantným lodičkám bude celok vyzerať oslnivo! Vyberte si modely vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré spájajú pohodlie a estetické hodnoty.

Oblečenie na banket

Ako sa obliecť na firemný banket? Profesionalita s nádychom nonšalancie

Firemné bankety sa často konajú počas dňa, pri príležitosti konferencií a obchodných stretnutí. Zvyčajne sú menej formálne ako večerné oslavy, takže za týchto okolností si môžete bezpečne vybrať dámske obchodné oblečenie. 

Skvele tu preto zapadne štylizácia so sivým alebo tmavomodrým dámskym oblekom a elegantnou košeľou. Všetko doplníme štýlovými lodičkami. Tie klasické, s vyšším a tenším podpätkom, Vás určite nesklamú. Už nejaký čas si však ženy po celom svete zamilovali model Mary Jane, ktorý jednoducho doplní Váš banketový outfit!

Banketový outfit s malými čiernymi šatami. Elegancia, ktorá nikdy nesklame

Šaty inšpirované Coco Chanel sú nevyhnutným prvkom v šatníku každej ženy. Na slávnostný banket zvoľte midi verziu s odhalenými ramenami. Navrch si hoďte elegantné oversize sako. Pridajte k všetkému elegantné vysoké podpätky a jemné šperky. Nezabudnite, že na menej oficiálne udalosti môžete ísť do mini dĺžky. Ako dokonalý doplnok k tomuto looku vidíme úpravu vlasov v štýle Audrey Hepburn - bude nielen klasicky, ale aj veľmi štýlovo.

banketový outfit s malými čiernymi šatamivysoké podpätky na firemný banket

Ako sa obliecť na banket a dosiahnuť jedinečný efekt? Originálne koktailové šaty

Oblečenie na banket závisí samozrejme od jeho povahy a perfektnou voľbou pre večernú udalosť budú koktejlové šaty! Vsaďte si farbu, v ktorej sa cítite dobre. Bezpečnými voľbami sú fľašková zelená, púdrová ružová alebo odtiene námorníckej modrej. Ak je v informácii o bankete uvedené, že sa vyžaduje večerné oblečenie, pokojne môžete zvoliť aj outfit v metalickom alebo červenom odtieni. Pridajte kožené vysoké podpätky, malú kabelku, minimalistické šperky a vytvoríte pútavý vzhľad.

originálne koktailové šaty na firemný banketbanketový outfit

Večerné šaty v hlavnej úlohe, čiže okúzľujúci outfit na banket 

Ak má byť banket, na ktorý sa chystáte, veľmi slávnostný, večerné šaty budú perfektnou voľbou. Odporúčame klasickú dĺžku s ukončením pri samej zemi. Môžete si vybrať elegantné látky ako satén alebo šifón. Čo sa farieb týka, skvele poslúžia metalické farby, sýta červená alebo aj výrazná čierna. Všetko doplňte listovou kabelkou  ihličkovými podpätkami. 

ako sa obliecť na firemný banketbanketový outfit s čiernymi vysokými podpätkami

Sme si istí, že v týchto štylizáciách budete hypnotizovať svoje okolie!

Odporúčame Vám tiež prečítať si článok na blogu: „Ako sa obliecť na obchodné stretnutie“.

Dámsky obchodný outfit: aké sú jeho pravidlá a ako vytvoriť štylizácie v tomto štýle?
Poprzedni
Dámsky obchodný outfit: aké sú jeho pravidlá a ako vytvoriť štylizácie v tomto štýle?
Aké topánky sa hodia k flitrovým šatám? Objavte najlepšie spojenia
Następny
Aké topánky sa hodia k flitrovým šatám? Objavte najlepšie spojenia