Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky si vybrať k boho šatám?

Aké topánky si vybrať k boho šatám?

Boho štýl je v plnom prúde. Nechajte sa unášať žiarou farieb a okúzliť kúzlom etnických vzorov, oblečte si štýlové hippie šaty na rôzne príležitosti - svadba, rozlúčka so slobodou, záhradná párty či hudobný festival. Vzdušné outfity sa hodia rovnako v letnej verzii, ako aj na chladnejšie jesenné či jarné dni. V nasledujúcom článku sa dozviete, aké topánky zvoliť k boho šatám, aby naplno zdôraznili ich jedinečné čaro.

Šaty v štýle boho - ľahké outfity s dievčenským charakterom

Šaty v módnom boho štýle sa vyznačujú predovšetkým neuveriteľnou ľahkosťou, jemnosťou a gráciou. Rôzne druhy detailov v podobe šnúrok, volánov a viazaní robia kreácie udržiavané v tomto štýle mimoriadne očarujúce a dievčenské. Boho šaty priťahujú pozornosť aj svojimi farbami. Najčastejšie je oblečenie biele, béžové aj v odtieňoch hnedej, niekedy aj olivovozelenej. Medzi šatami dominujú tie vyrobené z bavlny, ľanu a ľahkej viskózy. Okrem hladkých outfitov nechýbajú kvety, bodky, strapce, zaujímavé vzory a prúžky. 

Boho šaty – aké topánky k nim vybrať?

Úspešná štylizácia v duchu boho, to nie sú len starostlivo vybrané šaty. Ak už máte na oku svoj vysnívaný outfit, musíte si k nemu vybrať správnu obuv. Aké topánky k boho šatám budú ich najlepším doplnkom? V prvom rade nezabúdajte, že k vzdušnému oblečeniu budú najlepšou voľbou ľahké modely, ktoré neprehlušia celý outfit. Pri výbere obuvi vezmime do úvahy aj ročné obdobie – keďže v lete sú najlepšie vzdušné šľapky a sandále, v chladnejších dňoch sa osvedčia čižmy, lordsy a dokonca aj tenisky.

Letné topánky k boho šatám - hippie sandále v dovolenkovej verzii

Vzdušné maxi a midi šaty sú osvedčeným nápadom na letné festivalové a dovolenkové štylizácie. Rozmýšľate, aké topánky sa k dlhým boho šatám budú hodiť na leto? Našim typom sú dámske sandále, medzi ktorými si nájde to svoje každá milovníčka hippies. Kožené sandále s plochou podrážkou – so zapletenými remienkami alebo zdobené strapcami, ktoré pripomínajú etnické vibrácie – budú ideálne pre každodenné štylizácie. Za povšimnutie stoja tiež modely s ažúrovým prevedením na širokých remienkoch. Ako topánky k boho šatám sú ideálne dámske sandále s remienkami jemne viazanými pri členku, inšpirované rímskymi sandálmi. Ak chcete opticky predĺžiť siluetu, môžete sa rozhodnúť pre boho sandále vybavené masívnou platformou.

Boho šaty so šľapkami a espadrilkami 

Alternatívou k sandálom budú aj šľapky so zapletenými remienkami. Hitom posledných sezón sú najmä šľapky s hrubou podrážkou - ako topánky k boho šatám odporúčame korkové modely. Ďalšou perfektnou obuvou k boho šatám sú ľahké espadrilky. Praktické biele modely v dievčenskej ažúrovej verzii budú ako stvorené na letné dni. Perfektné sú aj čierne espadrilky s ozdobnou podrážkou prepletenou jutovou šnúrkou, ktorá dokonale zapadne do hippies atmosféry.

Boho outfity na chladné dni – vyberte si čižmy

Milujete oblečenie v štýle boho?  Nerezignujte z neho s koncom letnej sezóny!  Ako topánky k boho šatám na chladnejšie dni budú skvelé dámske čižmy - obzvlášť tie v odtieňoch béžovej a hnedej. Topánky vyrobené z kvalitnej a na dotyk príjemnej velúrovej kože poskytujú maximálny komfort a módny vzhľad. Zaujímavým doplnkom sú etnické vložky vykonané z gumy. Pri výbere topánok k boho šatám sa zaujímajte aj o kovbojské čižmy, ktoré vyzerajú skvele v kombinácii s volánmi a oversized svetrom či semišovým sakom.

Lordsy a baleríny k boho šatám - pre milovníčky pohodlia

Rozmýšľate, aké topánky k boho šatám Vám poskytnú maximálny komfort? Vyberte si módne štylizácie s lordsami z nubukovej kože, ktorá je príjemná na dotyk. Béžové alebo púdrové dámske lordsy skvele pasujú k hippie šatám s košeľovým strihom. Ku kreáciám v štýle boho budú pasovať aj klasické baleríny, teda topánky inšpirované topánkami pre klasický tanec - najmä tie ažúrové.

Vysoké podpätky na slávnostné udalosti v boho šatách

Boho šaty ponúkajú takmer neobmedzené možnosti štylizácií. Nie nadarmo milovníčky módy horlivo siahajú po vzdušných kreáciách vytváraním setov na rôzne druhy osláv. Ako topánky k boho šatám budú najlepšie vysoké podpätky v jemných béžových odtieňoch. Vysoké podpätky opticky predĺžia postavu. 

Aké ďalšie boho topánky sa budú hodiť? Tenisky v športovom vydaní

Boho šaty sú mimoriadne ladným prvkom ženského šatníka. Bez problémov ich skombinujeme aj s inými druhmi obuvi. Skvelým príkladom sú biele alebo béžové tenisky. V kombinácii so vzdušnými šatami dodajú outfitu ľahkosť a zároveň sú maximálne pohodlné v rôznych podmienkach. Ich ležérny, športový charakter dokonale kontrastuje s boho štýlom.

Osvedčeným receptom pre módne štylizácie nielen na leto sú hippies outfity. Ich povinným prvkom bude ladiaca obuv. Najlepšie topánky k boho šatám, vrátane sandálov, šľapiek, lordsov, čižiem a ďalších, nájdete v bohatej ponuke značky Wojas!

Ako sa obliecť na prvé narodeniny dieťaťa? Rady pre ženy a mužov
Poprzedni
Ako sa obliecť na prvé narodeniny dieťaťa? Rady pre ženy a mužov
Ako sa obliecť na obchodné stretnutie? Pozrite si propozície štylizácií
Następny
Ako sa obliecť na obchodné stretnutie? Pozrite si propozície štylizácií