Wpisz i naciśnij enter

Ako nosiť snehule? Štylizácie pre každú z nás

teplé béžové snehule

Tepelný komfort, štýlový vzhľad a pohodlie bez kompromisov – to sú prívlastky, ktoré najlepšie vystihujú snehule, nevšedné dámske topánky na zimu. Ako nosiť snehule, aby ste vyzerali módne nielen na horskom chodníku, ale aj na mestských cestách? Pre milovníčky originálnej obuvi sme pripravili niekoľko zaujímavých návrhov na snehule z ponuky Wojas! 

Snehule - topánky na špeciálne úlohy

Ak stojíte pred výberom, aká dámska zimná obuv Vám poskytne tepelný komfort a zároveň štýlový vzhľad, my hovoríme - snehule! Sú to, ako už ich názov napovedá, topánky určené na použitie na zasneženom povrchu. Snehule sú skvelou alternatívou čižiem, ktoré upútajú svojim vzhľadom - zvýšený zvršok chrániaci pred snehom, hrubá podrážka s chráničom pre stabilitu a praktické šnurovanie či lemy. Navyše izolácia ukrytá vo vnútri v podobe baranice alebo kožušiny – to sú vlastnosti, vďaka ktorým sú snehule ideálne do zimných podmienok. Hoci sa snehule spájajú s horskými expedíciami, s úspechom sa dajú nosiť aj počas výletov do mesta. 

šedé snehule na pozadí hôrbéžové snehule stojace na kameni

Módne snehule – ako nosiť topánky tohto strihu?

Rozmýšľate, či sú snehule módne? Odpovedáme s plným presvedčením: rozhodne! Zima 2022/2023 je ďalšou sezónou, v ktorej bude na zasnežených uliciach kraľovať charakteristická obuv. Snehule sú strihom mnohých tvárí - v tejto kategórii obuvi nájdete kratšie modely siahajúce mierne nad členok a dlhšie modely do pol lýtok, s efektným viazaním či prešívaním a v rôznych farbách - čierna, béžová, biela, ba dokonca zlato a striebro. 

Dámske snehule - štylizácie s najúžasnejšími topánkami sezóny

Dámske snehule ponúkajú milovníkom originálneho štýlu takmer neobmedzené možnosti pri skladaní outfitov. Neviete, ako nosiť snehule, aby ste zlomili ich horský charakter? Nižšie uvádzame 5 najzaujímavejších štylizácií so snehuľami, medzi ktorými si každý z nás nájde to svoje.

  • Čierne snehule na každý deň

Prvým návrhom je univerzálny outfit na zimné dni, ktorý sa oplatí inšpirovať obutím snehulí na vychádzku, nákupy alebo kávu s kamarátkou. Základom štylizácie sú džínsové rúrky v čiernej farbe. Na to si zoberme červený sveter - nevyhnutne s hustou väzbou a rolákom, ktorý nás účinne ochráni pred chladom. Každodenný komplet skvele doplnia snehule - náš typ sú vysoké čižmy RELAKS čiernej farby, vyrobené z textilného materiálu v kombinácii s pružnou a jemnou nubukovou kožou, lakovanou kožou a štiepenkou. Vysoký zvršok a izolačný fleece zaisťujú tepelný komfort. Model je vybavený zreteľným nášľapom, plochou podrážkou s podpätkom a efektným šnurovaním v prednej časti. Biela krátka prešívaná bunda s kapucňou sa k setu bude hodiť. 

 žena v čiernobielom svetri a čiernych snehových čižmáchžena v bielom svetri a čiernych topánkach

  • Béžové dámske snehule v dievčenskom prevedení

Snehule a ženský vzhľad nejdú ruka v ruke? Absolútny omyl! Kozmické topánky, odkazujúce na kostýmy astronautov (z tohto dôvodu bežne nazývané aj moon boots), dokonale splnia svoju úlohu v romantických štylizáciách so sukňou v hlavnej úlohe. Naším ďalším návrhom sú dámske snehule nadýchanou kožušinkou pre tie najviac zmrznuté nohy. Jemná béžová farba je kvintesenciou ženskosti, ktorú najlepšie zvýrazní pridanie vzdušnej, tylovej sukne. Na vrch voľme vypasovanú blúzku s rolákom a koženú bundu s barančinou v ťavom odtieni. Aby ste si užili teplo, skombinujte svoje topánky s hrubými rebrovanými pančuchami, ktoré majú podobnú farbu.

sediaca žena v bielom svetri a béžových snehových čižmáchdžínsové nohavice s béžovými snehovými čižmami
  • Dámske snehule na semi-formálne vychádzky

Snehule sa Vám spájajú len so zimnými výletmi do hôr a prechádzkami po zasnežených parkových uličkách? Dokazujeme, že štýlová zimná obuv sa dá úspešne použiť aj v semi-formálnych outfitoch. Pútavé štylizácie s dámskymi snehuľami vytvoríte pomocou čiernych topánok RELAKS, vyrobených z kombinácie kože a polyamidu. Ako si vybrať ostatné prvky súpravy? Budeme potrebovať čierne, skvele padnúce slim fit kožené legíny, elegantnú blúzku s dlhým rukávom a klasický vlnený kabát. Vo verzii total look sa rozhodnite pre čierne vrchné oblečenie. Celok skvele doplní priestranný šatok. 

  • Dámske snehule na zimné aktivity

Medzi našimi návrhmi nemohla chýbať štylizácia odkazujúca na športové korene snehulí. K setu odporúčame topánky na špeciálne úlohy - dámske čierne snehule s ozdobnou vločkou. K tomu pastelový, teplákový set - nohavice a mikina s kapucňou. Navrch si nahoďte dlhú, prešívanú vestu. Nezabudnime ani na povinné doplnky – čiapku s brmbolcom a hrubé rukavice. Takáto súprava bude skvelou voľbou na prechádzky po horskom stredisku so šálkou horúceho čaju v ruke.

  • Dámske snehule v glamour štylizácii

Nakoniec štylizácia s dámskymi snehuľami pre milovníčky glamour. Zlaté dámske snehule s lesklým materiálom budú vyzerať skvele ako v kombinácii s oversize svetrom po kolená, tak aj pletenými šatami vypasovaného strihu - napríklad v odtieni bordovej alebo fľaškovozelenej. Navrch si oblečte dlhý prešívaný kabát v čiernej farbe.

Veľmi teplé, chrániace pred vlhkosťou a solídne vyrobené - dámske snehule hravo zvládnu náročné zimné počasie. Obuv tohto strihu je navyše mimoriadne štýlová! Odporúčame pozrieť si ponuku značky Wojas, v ktorej nemohli chýbať módne snehule vrátane ikonických topánok RELAKS.

Topánky s farebnou podrážkou. Spoznajte trend pre fanúšikov farieb
Poprzedni
Topánky s farebnou podrážkou. Spoznajte trend pre fanúšikov farieb
Pohrajte sa s módou, kombinujte mokasíny a ponožky
Następny
Pohrajte sa s módou, kombinujte mokasíny a ponožky