Wpisz i naciśnij enter

10 módnych modelov topánok na sezónu jeseň-zima 2023/24

10 módnych modelov topánok na sezónu jeseň-zima 2023/24

Klasika a minimalizmus s nádychom extravagancie, to sú sprievodné heslá, ktoré viedli návrhárov pri tvorbe kolekcií na nadchádzajúcu jeseň a zimu. Vo svete módy sa toho deje veľa, nechýba v ňom množstvo odkazov na minulé desaťročia a niektoré trendy miznú skôr, ako si všimneme ich prítomnosť. Preto v našom zozname nájdete módne modely topánok na jeseň a zimu 2023/24, ktoré sú odolné voči sezónnym vplyvom a potešia nadčasovým dizajnom.

Topánky na jeseň a zimu 2023/24 – členkové čižmy na ihličkovom podpätku

Ideálne k šatám, sukniam aj nohaviciam. Každej štylizácii dodajú šik a jedinečný charakter. Členkové čižmy so štíhlou prednou časťou a tenkými, jasne zvýraznenými ihličkami sú jedným z trendov, ktoré je ťažké ignorovať. Perfektným doplnkom jesenného a zimného šatníka budú tie čierne s mierne vyšším zvrškom. Tento model topánok prakticky neopúšťa módne móla, krásne sa hodí ku kabátu a koženej taške.

Topánky na jeseň a zimu 2023/24 – členkové čižmy na ihličkovom podpätkučlenkové čižmy na ihličkovom podpätku

Módna obuv na jeseň-zimu 2023/24 – členkové čižmy na masívnych podpätkoch

Náš ďalší návrh Vám umožní naplno využiť potenciál kontrastov. Modely členkových topánok na masívnych podpätkoch od Wojas sú stále klasické a mimoriadne elegantné. Vďaka tomu, že ich podrážka je väčšia a má nepravidelné tvary, efektne rozbíjajú jemné štylizácie. Budú teda fungovať vždy, keď chcete, aby mal Váš outfit výrazný charakter. Môžeme ich kombinovať s vypasovanými šatami, ale aj s motívmi jemnými, ako napríklad kvetinové, vzdušné šaty.

Módna obuv na jeseň-zimu 2023/24 – členkové čižmy na masívnych podpätkochčlenkové čižmy na masívnych podpätkoch

Topánky na sezónu jeseň-zima 2023/2024 – originálne bikery

Ak sme pri kontrastoch, nemožno nespomenúť bikery. V ponuke Wojas nájdete tie s výrazným podpätkom, so zipsom a šnúrkami, ale aj modely z kombinovaných materiálov a textúr. Tieto topánky sú ideálne pre štylizácie s dlhými trenčkotmi alebo na nosenie s rolákom či oversize nohavicami. Krásne vyzerajú so vzorovanými pančucháčmi a mini, alebo midi sukňami. Sú výbornou alternatívou k ihličkovým a tenkým podpätkom - ich podrážka je pohodlná a chôdza v nich teda stabilná.

Topánky na sezónu jeseň-zima 2023/2024 – originálne bikeryjeseň-zima 2023/2024 – originálne bikery

Topánky na jeseň 2023 – ihličkové podpätky

Aj keď nás budú v nadchádzajúcej sezóne sprevádzať aj nadčasové klasické modely vysokých podpätkov, oplatí sa urobiť v šatníku miesto aj tým so špicatými prstami. Krásne vyzerajú k minimalistickým štylizáciám, sakovým šatám či dámskym oblekom. Módne topánky na jeseň 2023 majú takisto ozdoby a zaujímavé akcenty, preto sa oplatí kúpiť aspoň jeden pár v tejto verzii a zaradiť ich do svojej štylizácie na špeciálne príležitosti.

Topánky na jeseň 2023 – ihličkové podpätky

Módne topánky na zimu 2023/24 – mušketierky

Charakteristické čižmy, so zvrškom nad kolená sú tu s nami už niekoľko desaťročí, no až nadchádzajúca sezóna bude pre ne naozaj prelomová. Ženy po celom svete (vrátane filmových a hudobných hviezd) zistili, koľko príležitostí na štylizácie nám mušketierky dávajú! Budeme ich nosiť k šatám, sukniam aj vypasovaným nohaviciam. Klasické modely v čiernej alebo hnedej farbe v kombinácii s vlneným kabátom sú outfitom, ktorý je ťažké ignorovať.

Módne topánky na zimu 2023/24 – mušketierky

Módne topánky na sezónu jeseň-zima 2023/24 – čižmy na plochej podrážke

Čižmy s nepravidelnou, plochou podrážkou a hladkým, priliehavým zvrškom sú tým jemným prvkom extravagancie, ktorý sa nám naozaj páči! Tento typ obuvi spája nevtieravú eleganciu, pohodlie a komfort, ktorý nám umožní užiť si dlhé prechádzky bez ohľadu na počasie. Charakteristická, mierne drsná podrážka znamená, že napriek svojej jednoduchosti dodávajú tieto topánky štylizácii výraz a jedinečný charakter.

Módne topánky na jeseň 2023 – mokasíny

V našom zozname samozrejme nesmie chýbať model, o ktorom sa hovorí už niekoľko sezón. Dámske mokasíny postúpili do ligy každodennej obuvi a radi ich nosíme k nohaviciam a oversize sakám. V šatníku každého milovníka nadčasovej klasiky by určite nemali chýbať tie v čiernej farbe, so štandardnou, rovnou podrážkou. Ak sa však nebojíte experimentov, mrknite na mokasíny s výrazným vyšším podpätkom alebo tie z velúrovej kože.

Módne topánky na jeseň 2023 – sneakersy

Ukazuje sa, že najmódnejšie topánky na jeseň 2023 sú tie, ktoré už dobre poznáme! Už niekoľko sezón túžime zaradiť dámske sneakersy do našich každodenných štylizácií, vrátane tých elegantných. Prelomovým momentom pre túto športovú obuv bola určite ich kombinácia so špičkovými „sleep dresses“. Odporúčame tie v béžovej, čiernej alebo bielej farbe, ktoré doplnia takmer každú štylizáciu. Za pozornosť budú stáť aj modely s jemnými, kovovými vsadkami.

Topánky na zimu 2023/24 – pohodlné Chelsea topánky

Tento klasický a pohodlný typ členkových topánok si získava srdcia žien po celom svete. Niet sa čo čudovať! Asi neexistujú štylizácie, ktoré by nedopĺňali dámske chelsea topánky: pasujú k šatám aj nohaviciam všetkých možných strihov a zároveň sú mimoriadne pohodlné a vyzerajú nádherne. Najlepšie je kúpiť si čierne alebo hnedé, ktoré budú základom outfitov na každú príležitosť.

Módne topánky na jeseň a zimu 2023/24 – lodičky Mary Jane

Náš zoznam končíme topánkami, bez ktorých si nevieme predstaviť náš jesenný šatník. Túto sezónu budú módne najmä lodičky Mary Jane. Čierne modely zapínané prackami u nás často zažiaria v salónoch a pri zvláštnych príležitostiach, kde nahradia klasické ihličkové podpätky. Odporúčame najmä modely s leskom a jemnými, striebornými akcentmi.

Stylizácie s mušketierkami na sezónu jeseň/zima 2023/24
Poprzedni
Stylizácie s mušketierkami na sezónu jeseň/zima 2023/24
Ako čistiť semišové topánky? Profesionálny sprievodca
Następny
Ako čistiť semišové topánky? Profesionálny sprievodca