Wpisz i naciśnij enter

Dámsky oblek - letné štylizácie s topánkami Wojas

Dámsky oblek - letné štylizácie s topánkami Wojas

Už niekoľko sezón prebieha módny boom perfektne zladeného „vrchu“ a „spodku“. Tento trend sa prejavuje najmä v štylizáciách s dámskym oblekom, ktoré veľmi radi využívajú sebavedomé ženy, ktoré si cenia mimoriadny vzhľad. Chcete ísť s duchom času? Dámsky oblek je hitom prichádzajúceho leta. Pozrite si, ako vytvoriť štylizáciu z dámskym oblekom a aké topánky Wojas sa k nemu budú perfektne hodiť.

Dámsky oblek - outfity prichádzajúceho leta

História dámskeho obleku siaha až do 19. storočia, no vtedy nebol schválený verejnosťou. Prelom nastal, keď súpravu dobre strihaného saka a voľných nohavíc s pukom propagovali filmové hviezdy – Marlene Dietrich a Katharine Hepburn. Na dobré dámsky oblek preslávili 80 roky 20 storočia, v ktorých začali po „pánskom“ obleku siahať štýlové businesswomen V roku 2022 opäť triumfuje.

Súčasná móda neustále experimentuje a láme schémy, čoho najlepším dôkazom je obľúbenosť štylizácií s dámskym oblekom. Dámsky oblek je najlepším prejavom módnej revolúcie – ženy dychtivo siahajú po saku a nohaviciach z rovnakého materiálu, aby vyjadrili svoj štýl. 

Obľúbenosť štylizáciám s dámskym oblekom v hlavnej úlohe dokazuje jeho prítomnosť na prehliadkach známych návrhárov. Často ho vídať aj na červenom koberci, medzi fanúšikov oblekov patria Cate Blanchett a Jennifer Lawrence.

Štylizácie k dámskemu obleku – na aké príležitosti ho nosiť?

Dámsky oblek, hit leta 2022, je efektívny spôsob, ako zdôrazniť postavu. Komplet s úzkymi nohavicami, sako zúžené v páse alebo mierne rozšírená línia ramien dokonale vyzdvihnú prednosti ženskej postavy. Jej drobné nedostatky zakryje ultramódny oversize dámsky oblek. Princíp štylizovania obleku pre dámy je jednoduchý – kontrastne so sobou kombinujeme oversize saká s vypasovanými nohavicami a naopak, k rozšíreným nohaviciam volíme kratšie, vypasované sako.

Komplet: nohavice a sako budú dokonalým základom letných outfitov. Ideálne pasujú do kancelárie, ale nielen. Dobre poslúžia aj počas romantického rande a vychádzky s kamarátkou. S úspechom ich môžete použiť aj na vytvorenie štylizácií s dámskym oblekom na svadbu či krst. V závislosti od potrieb môže byť dámsky oblek elegantný, ženský alebo... športový.

Hit letá - oblek v najmódnejších verziách s topánkami Wojas

Inšpirovaní prehliadkami návrhárov a pouličným štýlom dokážeme vytvoriť množstvo módnych štýlov s oblekom v hlavnej úlohe. V šatníku milovníčky módnych trendov by nemal chýbať minimalistický letný oblek – v bielej farbe, ktorý umožňuje experimentovať s doplnkami. Pod sako si môžeme obliecť kontrastnú košeľu – skvelá bude najmä tá s letnými prúžkami. Celok by mali doplniť klasické dámske lodičky v čiernej, tmavomodrej alebo červenej farbe. Alternatíva k spoločenským šatám alebo súprave sukne a košele? Námornícky modrý dámsky oblek bude skvelou voľbou na pracovné stretnutie. Aké topánky k nemu budú pasovať? Náš typ sú tmavé lodičky na nízkom podpätku.

Na rande sa bude hodiť top v štýle bielizne alebo body na ramienka, vďaka ktorým po vyzlečení saka odhalíme naše krásne ramená. Príslovečnou bodku nad „i“ celej štylizácie budú klasické dámske lodičky alebo sandáliky na širokom stĺpiku – napríklad v zlatej alebo striebornej farbe. Pri vychádzke do mesta bude dobrou voľbou základné, farebné tričko, ktoré rozbije formálnosť obleku. Slobodný efekt dosiahneme výberom tenisiek alebo nazúvakov na masívnej podrážke, ktoré poskytujú pohodlie.

Hitom budúceho leta budú štylizácie s dámskym oblekom v štýle fluo. Výrazné odtiene oranžovej, žltej, fuksiovej, kobaltovej či zelenej patria k dovolenkovej atmosfére. Mestský look pre zaneprázdnené ženy dopĺňajú módne biele alebo béžové sneakersy na platforme. Ako dámske topánky do oblekov s energickým odtieňom sa budú hodiť aj béžové lodičky. Do dovolenkovej atmosféry skvele zapadne aj ležérny dámsky oblek s culotte alebo palazzo nohavicami s retro mokasínami.

Na príležitostné večierky odporúčame vzorované dámske obleky s pásikmi, bodkami alebo kvetmi – ide o nadčasové vzory, ktoré v kombinácii saka s nohavicami vyzerajú fenomenálne. Okrem vysokých opätkov je možné súpravu zladiť s mokasínami na platforme.

Topánky Wojas - letné topánky, ktoré sa dajú kombinovať s módnym oblekom

Slnečné leto sa blíži! Chcete vstúpiť do prázdninovej sezóny štýlovým krokom? Hit nadchádzajúcej sezóny - dámsky oblek, ktorý využijete v outfitoch na rôzne príležitosti, doplňte o najmódnejšie topánky. Naša ponuka zahŕňa letné sandále, štýlové mokasíny, klasické vysoké podpätky a ultra módne sneakersy, ktoré zodpovedajú aktuálnym trendom.

Zladené nohavice a sako sú univerzálny set, ktorý nikdy nevyjde z módy. Doplňte štýlový set na najbližšie mesiace o topánky Wojas – pozrite si našu ponuku!

Zdravá obuv – starajte sa o svoje nohy výberom pohodlných sneakersov
Poprzedni
Zdravá obuv – starajte sa o svoje nohy výberom pohodlných sneakersov
Trendy 2022. Aké nové trendy v obuvi prinesie leto 2022?
Następny
Trendy 2022. Aké nové trendy v obuvi prinesie leto 2022?