Wpisz i naciśnij enter

Farba nude – vyberte si túto jeseň monochromatické štylizácie!

Farba nude – vyberte si túto jeseň monochromatické štylizácie!

Jeseň naberá na obrátkach – je najvyšší čas zásobiť sa vhodným oblečením a obuvou na toto ročné obdobie. Túto sezónu bude kraľovať elegantná a jemná telová farba, ktorá si získa srdcia minimalistov. Ako vytvoriť originálne monochromatické štylizácie v telových farbách? Aké nude topánky by ste mali mať vo svojom šatníku? Poradíme!

Farba nude – najmódnejšia farba tohtoročnej jesene

Farba nude, pripomínajúca prirodzenú pleť, sa pomaly dostáva do klasickej farebnej palety. Z hľadiska univerzálnosti sa dokonca porovnáva s nadčasovou bielou a čiernou. Má to svoj dôvod – telová farba má množstvo aplikácií. S jej použitím dokážeme vytvoriť napríklad ultra módne, jesenné štylizácie total look - telová vyzerá skvele aj vo svojej vlastnej spoločnosti a vytvára tak neskutočne ucelený a efektný celok.

Odevy a topánky v teplej a jemnej telovej farbe sú mimoriadne elegantné odevy, ktoré sa dajú kombinovať s mnohými ďalšími. Jesenné štylizácie, v ktorých sa objavuje farba nude, nadobúdajú mimoriadne šikovný a elegantný charakter. Presvedčte sa o tom, experimentovaním s monochromatickými kombináciami. Ponúkame hrsť inšpirácií od značky Wojas!

https://www.instagram.com/olivka_blog/

Béžový total look – ako skombinovať oblečenie do jednofarebných setov?

Monochromatické štylizácie nikdy nezlyhajú. Namiesto toho, aby sme sa držali jedného odtieňa, sa však pohrajme s intenzitou telovej farby. Jedným z osvedčených spôsobov, ako vytvoriť dokonalý total look, je „cibuľový“ outfit. Kombináciou niekoľkých vrstiev oblečenia v nude farbách dosiahneme originálny, viacrozmerný výsledok. 

Nude farba dokonale ladí s alabastrovou pleťou blondínok, ako aj s teplejšou pokožkou brunetiek. Nezabúdajte však, že jemná telová, najmä ak ju nosíte od hlavy po päty, môže pôsobiť dosť monotónne. Aby sa tomu zabránilo, nude farba môže byť prerušená farbami - najlepšie bielou, čiernou alebo kontrastnou zelenou, červenou a tmavomodrou. Skvele poslúžia aj rôzne textúry materiálov a vzory – káro, kvety či prúžky.

Pri vytváraní monochromatických štylizácií prispôsobme odtieň béžovej tónu svojej pleti. V prípade šiat a sukní je tiež veľmi dôležité vybrať perfektný odtieň nahých pančuchových nohavíc. Nude farba šiat, najmä tých v obtiahnutej verzii, zvýrazňuje všetky nedokonalosti postavy – preto pri dotváraní zostavy jej použitím siahnite po štýloch, ktoré zvýraznia prednosti postavy.

https://www.instagram.com/olivka_blog/

Nude topánky - štylizácie ako stvorené na jesenné obdobie

Nude topánky, teda obuv telovej farby, sa zdajú neviditeľné, a preto sa tak hodia takmer ku všetkým štýlom. A to nielen vzdušné jarné a letné komplety so sandálmi či balerínami, ale aj jesenné outfity s teplejšími topánkami. Aké topánky v prírodnom odtieni béžovej nemôžu chýbať v našom šatníku? Naším typom sú béžové dámske topánky , ktoré sa v komplete total look s nude farbou hodia k oblekovým nohaviciam, rolákom a klasickým Ramones, ale aj pohodlným teplákovým súpravám s tričkom a prešívanou bundou v teplom odtieni.

Jesenné štylizácie skvele doplnia aj dámske čižmy , akými sú Chelsea čižmy na stĺpikovom podpätku alebo masívnej platforme, ktoré môžeme nosiť úplne ku všetkému. Mimoriadne vydarený efekt dosiahneme kombináciou topánok v nude farbe s ladiacimi pletenými šatami alebo s minisukňou a jemným svetrom s hustou väzbou. Telové čižmy s prackami alebo čižmy s hrubou podrážkou sa budú perfektne hodiť k dlhým boho šatám a dlhému kardiganu. K nude farbe v jesenných štylizáciách patria aj doplnky - farebne zladené kabelky, baretky a šatky, ktoré dotvoria celok.

https://www.instagram.com/olivka_blog/

Žensky na jeseň - štylizácie s nude podpätkami

Nude farba, ktorá je módna túto jeseň, sa bude skvele hodiť k rôznym štylizáciám s vysokými podpätkami, ktoré Vám pridávajú centimetre. Tie, farebne zladené s prirodzeným odtieňom pleti, opticky predĺžia nohy. Skombinujte priestranný, oversize sveter s hustou väzbou v total look so vzdušnou, plisovanou midi sukňou. Proporcie v tejto štylizácii dokonale vyvážia nude topánky na ihličkovom podpätku, ktoré dokonale zoštíhlia postavu. Perfektným doplnkom k módnemu kompletu budú zlaté hodinky v púdrovom odtieni a béžová ľadvinka.

Vysoké podpätky v nude farbe budú vyzerať skvele aj v štýlovom komplete do práce s telovou košeľou, cigarkami a trenčkotom alebo páperovou bundou vo farbe kávy s mliekom. Zaujímavý efekt dodá aj sako v nude farbe. Komplet doplní béžová shopperka alebo kufrík. Vydarený jesenný outfit vytvoríme aj s nude lodičkami na špeciálne príležitosti. Jeho dokonalým základom budú kokteilové šaty s vypasovaným vrchom a rozšíreným spodkom. K štýlovému outfitu a vysokým čižmám so zapínaním okolo členku zladíme aj malú kabelku a zlaté šperky.

Chcete vyzerať elegantne a šikovne? Máte radi minimalistický štýl? Túto jeseň si vyberte telovú nude farbu. Topánky, s ktorými vytvoríte vydarený jesenný total look na každodenné, pracovné i špeciálne príležitosti, predstavujeme v sortimente Wojas. Pozrite si našu ponuku a vyberte si model pre seba!

Topánky na vysokej podrážke. Neo-grunge je späť
Poprzedni
Topánky na vysokej podrážke. Neo-grunge je späť
Šírka obuvi – zistite, prečo sa ju oplatí pred kúpou obuvi skontrolovať?
Następny
Šírka obuvi – zistite, prečo sa ju oplatí pred kúpou obuvi skontrolovať?