Wpisz i naciśnij enter

Letné kabelky - aké vzory a farby zvoliť

Letné kabelky - aké vzory a farby zvoliť

Kabelka je jedným z nepostrádateľných prvkov dámskeho šatníka. Šatníka v každom štýle a pre každé ročné obdobie. Ani v horúcich letných dňoch, zameraných na absolútny minimalizmus oblečenia, sa naša štylizácia nezaobíde bez letnej kabelky. Ako ju zladiť s letným outfitom? Ktoré dámske letné kabelky budú hitom tejto sezóny? Aké vzory a farby by ste si mali zvoliť pri výbere kabeliek na leto 2021? 

Letné kabelky: kúsok módy pre každého 

Kabelka o nás hovorí viac, ako si myslíme. Nie náhodou sa hovorí: "Ukáž mi svoju kabelku a ja Ti poviem kým si". Klasické štýly a neutrálne farby sú mimoriadne konzervatívnym, ale zároveň univerzálnym prístupom k téme. Letné kabelky však majú trochu iné pravidlá, ktoré musia byť harmonickým duom s mierne klasickejšími aj formálnejšími štylizáciami, ako aj letnými vzdušnými šatami. A okrem toho - aby boli módne, musia zodpovedať súčasným módnym trendom. Tie pre nadchádzajúcu sezónu na jednej strane vzbudzujú obdiv, vzrušujú fanúšikov trochu extravagantnejších riešení, ale ponechávajú určitú mieru bezpečnosti aj pre fanúšikov klasických a univerzálnych doplnkov. Aké letné kabelky budú kraľovať najbližšej sezóne? 

KAŽDODENNÉ MALÉ DÁMSKA / MODEL 80157-74

Dámske letné kabelky: zmes vzorov, štýlov a farieb

Módne kabelky na leto 2021 sú predovšetkým poctou priestranným a praktickým modelom. Do popredia sa dostávajú nepochybne veľké dámske letné kabelky vo verzii XXL. Tie v kombinácii s letnými a vzdušnými štylizáciami môžu vyzerať príliš extravagantné, ale práve také kombinácie budú kraľovať toto leto. Podľa toho, v akom štýle sa radi nosíme, môžeme zvoliť klasické kožené kabelky alebo obrovské tašky pripomínajúce rybársku sieť. Na letných módnych mólach roku 2021 zvíťazia všetky druhy pletencov a sietí. Prútené letné kabelky, hoci sa to nezdá, sú kabelkami veľmi univerzálnymi. Na jednej strane - dodajú každodennej štylizácii, ešte väčšie uvoľnenie a trochu romantiky, a na druhej strane - v kombinácii s jednoduchými cigaretkami a bielou košeľou zdôraznia náš voľný a mimoriadne flexibilný prístup k móde. Výberom prútenej dámskej kabelky na leto v boho štýle si leto uchováme dlhšie! 

KABELKA DÁMSKA / MODEL 80161-54

Kabelky na leto 2021 vo verzii mini: keďže malé je pekné 

Na druhej strane barikády máme mini vrecúška, ktoré môžeme nosiť ako najlepšiu bižutériu. Tento typ riešenia bude skvele vyzerať aj v kombinácii so vzdušnými šatami v maxi verzii. Ak si k nim vezmeme vrecúško na opasku, nielenže krásne zvýrazníme pás, ale aj dokonale zapadneme do aktuálnych módnych trendov. K nim sa perfektne hodí aj ponuka značky Wojas, v ktorej nájdeme malé vrecúška na opasku so zvieracím motívom alebo módne riešenie v boho štýle - pletené puzdro na telefón s ozdobnými šnúrkami. Veľkosť, materiál a štýl - všetko drží krok s tohtoročnými módnymi trendmi!

KABELKA DÁMSKA / MODEL 80167-57
KABELKA DÁMSKA / MODEL 80167-55

Farebné letné kabelky: morský blankyt a slnečný lesk

Leto je najlepšia príležitosť vniesť do nášho šatníka trochu farby. Oblečenie v tlmených a veľmi konzervatívnych farbách ustupuje jemným pastelovým a oveľa výraznejším, živším farbám. Úplne rovnaké trendy panujú takisto v koženej galantérii - dámske peňaženky, ako aj dámske opasky sú stále častejšie farebnou ozdobou samy o sebe. 

Reakciou na potreby čoraz náročnejších zákazníkov, ale aj reakciou na módny dopyt, je ponuka Wojas, v ktorej nájdeme letné kabelky v krásnych farbách slnečnej žltej, pokojnej modrej alebo ohnivej červenej. Podľa potreby a preferencií si môžeme vybrať z priestranných tkaných košov, malých kabeliek pre každodenné nosenie alebo malých kabeliek na ozdobnej retiazke, ktoré očarujú svojím prírodným šarmom a budú nielen doplnkom, ale predovšetkým určia trend mnohých letných štylizácií. 

KAŽDODENNÉ MALÉ DÁMSKA / MODEL 80162-51

Letné kabelky, ktoré sú praktické, módne aj klasické

Pri výbere kabeliek na leto 2021 nechali štylisti tiež veľa priestoru všetkým, ktorí majú radi o niečo klasickejšie riešenia. Svetlé kabelky na leto - či už vo verzii, ktorá sa hodí na každodenné použitie, alebo o niečo štýlovejšia kabelka s retiazkou na šperky - pre všetky tieto by v našom letnom šatníku malo byť miesto. Letné kabelky vyrobené z najkvalitnejšej lícovej kože perfektne doplnia tieto ležérnejšie štylizácie. Bude to bezpečné a mimoriadne všestranné riešenie, ktoré bude fungovať v kancelárii, pri každodenných návštevách reštaurácií, ako aj na oficiálnych obchodných rokovaniach. Ak hľadáte módne a praktické letné kabelky a predovšetkým si ceníte kvalitu spracovania, určite si pozrite, čo ponúka značka Wojas. Ak chcete dať svojej štylizácii jedinečný charakter a vyniknúť v dave, môžete zvoliť napríklad model s efektným remienkom pre nosenie v ruke, vyrobeným z veľkých kožených očiek. Bohatstvo vzorov a farieb! 

Ako nosiť pánske sandále na leto?
Poprzedni
Ako nosiť pánske sandále na leto?
Šľapky nielen na pláž! Pozrite, v akých pánskych štylizáciách na leto budú vyzerať skvele
Następny
Šľapky nielen na pláž! Pozrite, v akých pánskych štylizáciách na leto budú vyzerať skvele