Wpisz i naciśnij enter

Pánska neformálna obuv. Ponuka pohodlných topánok na jar

Pánska neformálna obuv. Ponuka pohodlných topánok na jar

Bez ohľadu na to, či ideme do práce, alebo ideme vybaviť najdôležitejšie záležitosti, vždy dbáme o svoju vzhľad. Nie každá situácia si vyžaduje prísny, kancelársky dress code, ale aj tak by sa mali dodržiavať pravidlá dobrého vkusu. Topánky sú vždy jedným z najdôležitejších prvkov, ktoré dopĺňajú náš štýl ako celok. Vzhľadom na to, že jar nabáda k prechádzkam, výletom a cestovaní, aj tých nečakaných, základom bude pohodlná pánska obuv. 

Pohodlná pánska neformálna obuv

Neformálny štýl je koncept, ktorý popisuje každodenné pohodlné oblečenie s náznakom nenútenej elegancie. Umožňuje vám ľubovoľne kombinovať predmety z šatníka v rôznych farbách, strihoch a textúrach, takže môžete vytvárať množstvo originálnych, ale vkusných štylizácií. Dokonalým doplnkom tohto štýlu sú módne pánske topánky : mokasíny a sneakersy. Okrem toho, že zaisťujú pohodlie pri celodennom nosení, vyzerajú skvele v pánskych štylizáciách. Jedným slovom: zapadajú do neformálneho trendu.

S čím nosiť pánske mokasíny?

Mokasíny sú nepochybne veľmi módne pánske topánky na mnoho sezón. Dodávajú eleganciu, ktorá však nie je prehnaná, vďaka čomu sú považované za univerzálnu obuv. Pánske mokasíny sú najčastejšie vyrobené z lícovej alebo velúrovej štiepanej kože. To, čo ich odlišuje od ostatných topánok, je charakteristický lem okolo zvršku, ako aj špička v tvare písmena U. Ich ďalšou výhodou je skutočnosť, že ide o nazúvané topánky - nevyžadujú šnurovanie ani zapínanie. Pánske mokasíny sú mimoriadne pohodlné, pretože majú rovnú podrážku a stielka obuvi je vyrobená z jemnej kravskej alebo bravčovej kože a textilného materiálu. 

Za zmienku stojí takisto široký výber farieb tejto obuvi - najbežnejšia je čierna, tmavomodrá a hnedá, ale pre ľudí, ktorí uprednostňujú výraznejšie farby, bude dokonalá vínová, červená alebo odtiene svetlohnedej prechádzajúce do žltej farby. Pre každého muža, ktorý dbá na módny vzhľad, budú pánske mokasíny perfektnou obuvou. Štylizácií, ktoré sa dajú vďaka nim vytvárať, si určite všimnete a oceníte.

POLTOPÁNKY PÁNSKÉ / MODEL 10040-66

Mokasíny doplnené tmavými, látkovými nohavicami

Tmavé, látkové nohavice v kombinácii s bielou alebo modrou košeľou sú štylizáciou, ktorú skvele doplnia velúrové mokasíny. Tieto topánky sa dajú nosiť aj v teplejších dňoch, pretože velúr je koža, ktorá má dobré hygienické vlastnosti. V lete jednoducho vymeňte dlhé nohavice za klasické bermudy a polokošeľu a vytvoríte štylizáciu priamo z romantických ulíc Talianska. 

Chinos, hladké, klasické tričko a kožená bunda

Každé nohavice, ktoré budú končiť vo výške členkov, budú v kombinácii s mokasínami pôsobiť mimoriadne módne. Dôležité je, že s mokasínami nenosíme klasické ponožky, ale mali by sme vybrať skôr decentné členkové ponožky, ktoré na jednej strane odhalia klenbu nohy a na druhej strane zaistia pohodlie pri nosení. Ak počasie neumožňuje odhaliť členky, potom stojí za výber jemné ponožky z úpletu, určené na nosenie s elegantnými topánkami. Určite je lepšie obliecť si hladké a tmavé ako na tie s výraznými vzormi. Na jar budú spolu vyzerať skvele čierne alebo tmavomodré mokasíny, béžové chinos nohavice, hladké, biele tričko a čierna kožená bunda. 

POLTOPÁNKY PÁNSKÉ / MODEL 46042-50

Ako nosiť pánske sneakersy každý deň?

Pánske sneakersy sú obuv, ktorá je ako stvorená pre ležérne štylizácie. Prebraté zo športového štýlu zaujímavo dopĺňajú každodenný outfit. Najčastejšie sú vyrobené z prírodnej lícovej alebo velúrovej kože, sú však často vyrobené z kombinácie rôznych druhov materiálov. Jedná sa o mimoriadne pohodlnú obuv, na rovnej podrážke z umelej hmoty, ktorá sa vyznačuje odolnosťou a ľahkosťou. Pánske sneakersy sú celoročnou obuvou, z čoho vyplýva veľký výber farieb: od čiernej, cez hnedú a tmavomodrú až po bielu. Posledné menované sú obzvlášť častou voľbou počas jarných a letných mesiacov. 

Všestrannosť pánskych sneakresov

Tieto pánske neformálne topánky sú najuniverzálnejším typom obuvi zo všetkých. Prakticky každá štylizácia vytvorená s ich pomocou bude vyzerať vkusne a elegantne. Sneakersy sú typické pánske topánky do riflí, najčastejšie sa kombinujú s ležérnym tričkom alebo košeľou. Pánske biele neformálne topánky si muži vždy vyberajú na jar a v lete, keď ich možno kombinovať s jasnými prvkami oblečenia. 

POLTOPÁNKY PÁNSKÉ / MODEL 10021-73

Ako sa starať o pánsku obuv na jar?

O pánsku obuv na každý deň, ako sú mokasíny a tenisky, je sa treba pravidelne starať. Typ starostlivosti sa vyberá v závislosti od typu kože, z ktorej sú topánky vyrobené. Ak sú pánske neformálne topánky vyrobené z lícovej kože, mali by byť tesne pred prvým použitím chránené vhodným prípravkom. Vďaka tomu budú topánky odolnejšie voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Aby topánky vyzerali dlho ako nové, je potrebné použiť krém prispôsobený farbe konkrétnej obuvi. Krém sa má nanášať špongiou priloženú k prípravku alebo mäkkou handričkou. Asi po 10 minútach, keď krém zaschne, je možné topánky vyleštiť mäkkou kefkou. 

V obchode Wojas máme široký výber pohodlných a predovšetkým univerzálnych pánskych topánok. Či už hľadáte obuv na bežné nosenie alebo na špeciálnu príležitosť, u nás nájdete to, čo hľadáte. Nadčasové, pohodlné a kvalitné - to sú charakteristické znaky topánok Wojas!

Topánky k šatám. Prehľad topánok plochých a na podpätkoch
Poprzedni
Topánky k šatám. Prehľad topánok plochých a na podpätkoch
Ako zladiť topánky s jarnou, elegantnou sukňou
Następny
Ako zladiť topánky s jarnou, elegantnou sukňou