Wpisz i naciśnij enter

Štylizácia na sväté prijímanie. Čo si obliecť na sväté prijímanie svojho dieťaťa?

Štylizácia na sväté prijímanie. Čo si obliecť na sväté prijímanie svojho dieťaťa?

Prvé sväté prijímanie je významnou udalosťou predovšetkým v živote dieťaťa, ale aj jeho rodičov. Hľadáte nápady na štylizácie na sväté prijímanie vášho dieťaťa? Prinášame hŕstku inšpirácií, ktoré úspešne spájajú klasiku so súčasnými trendmi. Vyberte si svoj obľúbený set na túto špeciálnu príležitosť!

Sväté prijímanie – výnimočná udalosť v živote dieťaťa

Sväté prijímanie dieťaťa je nezabudnuteľným zážitkom, preto sa oplatí vopred zvážiť štylizáciu na prijímanie pre každého člena rodiny. Ako sa obliecť na sväté prijímanie ako mama alebo tato? Majme na pamäti, že sväté prijímanie je pozdvihnutou cirkevnou slávnosťou radostného charakteru, ktorá sa koná v slnečných mesiacoch roka. Skvelou inšpiráciou pri výbere štylizácie na sväté prijímanie sa môžu ukázať jarné módne trendy, ktorým dominujú pastely, kvetinové vzory a vzdušné materiály.

Čo si obliecť, keď ide vaše dieťa na sväté prijímanie?

Jar je v katolíckej cirkvi časom svätého prijímania detí, ktoré sprevádzajú samozrejme oslavy. V tento deň by sa rodičia mali postarať o svoje oblečenie. Ako sa obliecť na sväté prijímanie dieťaťa? Po prvé, podľa prijatých pravidiel dress codu pre sväté prijímanie! V tento výnimočný deň sa oplatí staviť na nadčasovú klasiku. Štylizáciu na sväté prijímanie treba prispôsobiť príležitosti – odporúča sa miernosť, preto je lepšie vzdať sa typických svadobných outfitov.  

Dôležité sú aj vhodné, tlmené farby. Outfity na sväté prijímanie sú predovšetkým biele, béžové a pastelové odtiene ružovej, zelenej či modrej, ktoré krásne zdôraznia aktuálne ročné obdobie. Vyhnite sa čiernym outfitom – tie, hoci sú elegantné, nebudú ladiť s radostným charakterom udalosti. Lepšou alternatívou k čiernej by bola námornícka modrá alebo tmavý odtieň zelenej.

Štylizácia na sväté prijímanie
Štylizácia na sväté prijímanie

Štylizácie na sväté prijímanie - čo si obliecť? Hotové propozície

Klasickou voľbou pre matky detí z prvého svätého prijímania sú šaty. Ako vytvoriť štylizáciu pre sväté prijímanie s jej účasťou? Odporúčame kreácie v dĺžke midi alebo maxi - počas teplej jarnej nedele sa budú hodiť ceruzkové šaty alebo rozviaty model, v pastelovom odtieni ružovej alebo modrej. Pre dámy, ktoré sa cítia lepšie v nohaviciach, odporúčame štylizácie na sväté prijímanie s dámskym oblekom v hlavnej úlohe. Skvelou voľbou bude najmä biely alebo béžový oblek, ktorý dokonale oživí doplnky v jarných farbách. Perfektné sú aj elegantné cigarky spolu so vzdušnou blúzkou s kvetinovým vzorom a sakom. Módnym riešením je aj klasický oblek so sakom alebo zostavenie - plisovaná sukňa so žaketom.

V čom môžu na svätom prijímaní dieťaťa vystupovať otcovia? Základom dokonalého pánskeho outfitu na sväté prijímanie dieťaťa je dobre ušitý oblek, najlepšie v klasickom strihu, ktorý ideálne sedí postave. Oplatí sa zvoliť komplet v béžovej alebo svetlom odtieni námorníckej modrej, ktorý dokonalé zapadne do jarnej atmosféry. Bielu košeľu dokonale prelomí doplnok akým môže byť vzorovaná kravata alebo motýlik. Skvelý bude aj grafitový oblek s pastelovou košeľou. Pánsky spoločenský outfit možno ponechať aj v elegantnom smart casualovom štýle . Čo si obliecť na sväté prijímanie, aby sme zapadli do atmosféry polo formálnej elegancie? Namiesto obleku zvoľte vlnené alebo bavlnené béžové chinos nohavice doplnené modrým alebo hnedým sakom.

Listová kabelka, decentné šperky a v prípade mužov - módne hodinky. To sú povinné doplnky, vďaka ktorým získajú outfity na sväté prijímanie pre mamu a otca mimoriadnu triedu.

Štylizácia na sväté prijímanie
Štylizácia na sväté prijímanie

Topánky k štylizáciám na sväté prijímanie – čo si obuť na sväté prijímanie?

Už vieme, čo si obliecť na sväté prijímanie dieťaťa. Každý outfit, rovnako ten na sväté prijímanie, musí byť doplnený správne vybranými topánkami. Perfektnou voľbou pre dámy budú klasické, telové dámske vysoké podpätky, ktoré zakrývajú prsty na nohách. Ako topánky na sväté prijímanie pre mamičky, ktoré budú počas obradu zabehané, namiesto vysokých ihličkových podpätkov, budú vhodné pohodlné lodičky na bločku alebo mokasíny na platforme.

Pánsky outfit na sväté prijímanie to sú predovšetkým elegantné, šnurovacie topánky ako derby, oxfordky alebo monky, ktoré sa nosia k obleku. Na jarnú oslavu si muži môžu vybrať aj voľnejšie pánske mokasíny - nazúvacie poltopánky sú ako stvorené k smart casualovým kompletom.

Elegantná obuv Wojas - nielen na sväté prijímanie

Elegantné topánky sú neodmysliteľným prvkom oblečenia na špeciálne príležitosti. Sú dokonalým doplnkom nielen pre štylizácie na sväté prijímanie, ale aj na svadby, krstiny, ako aj formálne večere a bankety. Ponuka Wojas zahŕňa široký sortiment dámskej a pánskej obuvi na každú príležitosť.

Dokončujete štylizáciu na sväté prijímanie dieťaťa? Blíži sa ďalšia udalosť počas ktorej chcete zaujať slávnostným outfitom? Skvelým doplnením outfitu budú elegantné, pohodlné a módne topánky Wojas.

Je vhodné obuť si na svadbu ploché topánky?
Poprzedni
Je vhodné obuť si na svadbu ploché topánky?
Tehotenské štylizácie na leto. Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?
Następny
Tehotenské štylizácie na leto. Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?