Wpisz i naciśnij enter

Tehotenské štylizácie na leto. Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?

Tehotenské štylizácie na leto. Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?

Tehotenstvo je výnimočné obdobie v živote každej ženy. Okrem radostného čakania sprevádzajú dámy aj určité výzvy – jednou z nich je potreba vytvoriť si nový šatník. Najmä v lete, ktoré môže nastávajúce mamičky trochu potrápiť, sa oplatí postarať sa o vhodné oblečenie a obuv pre tehotné ženy. Poradíme, ako prežiť horúčavy počas tehotenstva a zároveň vyzerať módne a pohodlne!

Leto v tehotenstve - najkrajšie obdobie v živote ženy

Tehotenstvo je výnimočné obdobie v živote každej ženy. Telo, ktoré sa mení každým dňom – rastúce bruško a zväčšujúce sa prsia spôsobujú, že sa väčšina súčasného šatníka stáva menej pohodlná ako tomu bolo doteraz. Veľa budúcich mamičiek čelí výzve nájsť štýlové, no zároveň pohodlné oblečenie. Leto je v tomto smere výnimočné obdobie - vysoké teploty sú pre budúce mamičky skutočnou výzvou. S pomocou môžu prísť správne tehotenské štylizácie na leto.

Našťastie - obrovské tehotenské šaty a pridržujúce brucho náprsníkové nohavice sú už dávno minulosťou. Dámy v požehnanom stave majú k dispozícii ženské prvky šatníka v súlade s aktuálnymi trendmi.

Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?
Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?

Tehotenské štylizácie na leto – pohodlie nadovšetko

Čo treba zvážiť pri nákupe oblečenia a obuvi pre tehotné ženy? Dámy, ktoré čakajú bábätko, by sa mali postarať najmä o svoje pohodlie. Najmä v horúcom lete, keď rastúce bruško a meniace sa telo robia problémy pri výbere šatníka, sa oplatí zamerať na maximálny komfort. Tehotenské štylizácie na leto by mali byť predovšetkým ležérne a vzdušné. Vyberajte teda oblečenie, ktoré nestláča brucho, je príjemné na dotyk a neobmedzuje v pohybe. Je dobré, aby bolo zároveň módne – tehotenstvo je obdobie, kedy sa nemusíme vzdať svojho štýlu.

Letné outfity počas tehotenstva – čo si obliecť, aby ste sa cítili pohodlne a módne?

Pre ženy, ktoré hľadajú inšpiráciu pre tehotenské letné outfity odporúčame predovšetkým midi a maxi šaty. Najmódnejšie komplety s pohodlnými šatami sú tie s kvetinovými vzormi, volánmi či nadýchané a s nesmrteľnými bodkami. Hitom prichádzajúceho leta budú biele tehotenské šaty v boho štýle. Čo si prehodiť večer na plecia k letnému tehotenskému outfitu? Skvelou voľbou bude džínsová bunda alebo kardigán z jemnej látky. Tuniky sú výbornou alternatívou k šatám, ktoré odporúčame kombinovať s legínami alebo ich kratšou verziou na leto, teda motorkárskymi šortkami.

Ako vytvoriť elegantnejší tehotenský outfit na leto? Midi sukňu doplňte o klasickú bielu, ľanovú košeľu. K kokteilovým šatám s odstrihnutým pásom si môžeme vybrať sako alebo ramones. V tehotenskom šatníku sa oplatí mať aj módne ceruzkové sukne, ktoré s každým týždňom dokonale ukážu rastúce bruško. Navrch si môžeme obliecť ľanový top na ramienka alebo oversize blúzku s volánmi. Zaujímavý efekt dosiahneme kombináciou nariasenej midi sukne s vypasovaným topom.

Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?
Aké topánky pre tehotné ženy by ste si mali vybrať?

Aké topánky nosiť počas tehotenstvá?

Ležérne outfity na tehotenské leto nestačia. Nemenej dôležitým prvkom tehotenského šatníka sú správne vybrané, ľahké a vzdušné topánky. Opuchy nôh v tehotenstve sú častým problémom spôsobeným hormonálnymi zmenami v tele. Aby ste tento druh neduhov obmedzili alebo odstránili, oplatí sa siahnuť po najpohodlnejších topánkach pre tehotné, akými sú dámske sneakersy.

Budúcim mamičkám odporúčame najmä sneakersy s o niečo hrubšou, dobre odpruženou podrážkou, ktorá dokonale ochráni chodidlá pred otrasmi. Pozornosť si zaslúžia letné sneakersy so vzdušným a pružným zvrškom, ktoré zaisťujú dobrú cirkuláciu vzduchu a dokonale sa prispôsobia nohe. Topánky so športovým rodokmeňom sú ideálne na behanie po meste alebo prechádzky v parku. 

Aké topánky pre tehotné ženy budú rovnako dobrou voľbou? Okrem športovej obuvi môžu dámy v očakávaní potomka zvoliť aj klasické, ploché sandále. Je dobré, ak sú vybavené nastaviteľnými remienkami, ktoré uľahčia úpravu obuvi pri opuchoch nôh.

Tehotenské štylizácie na leto skvele doplnia aj dievčenské dámske balerínky, ktoré sú mimoriadne pohodlné na nosenie . Ich výhodou je tiež ľahké nazúvanie a vyzúvanie, ktoré si nevyžaduje zohýbanie. Pomocou balerínok vytvoríme nielen každodenné súpravy, ale aj elegantné tehotenské outfity na leto - napríklad so šatami na svadbu.

Aké topánky pre tehotné ženy sa neodporúčajú? V prvom rade topánky na vysokom opätku – počas nosenia sa mení ťažisko tela, čím sa v nich ľahšie zakopne a prepadne, čo môže byť v tehotenstve nebezpečné. Podpätky tiež nadmerne zaťažujú niektoré kĺby a väzy. Lepšou voľbou na tehotenské leto budú mokasíny a espadrilky na malej platforme.

Tehotenské leto pred Vami? Zaistite si topánky, ktoré zaistia pohodlie Vám aj vášmu bábätku. Bohatá ponuka Wojas zahŕňa módnu a pohodlnú obuv pre budúce mamičky vrátane štýlových tenisiek, balerínok, mokasín, espadrilek a sandálov!

Štylizácia na sväté prijímanie. Čo si obliecť na sväté prijímanie svojho dieťaťa?
Poprzedni
Štylizácia na sväté prijímanie. Čo si obliecť na sväté prijímanie svojho dieťaťa?
Zdravá obuv – starajte sa o svoje nohy výberom pohodlných sneakersov
Następny
Zdravá obuv – starajte sa o svoje nohy výberom pohodlných sneakersov