Wpisz i naciśnij enter

Tepláky - dámske a pánske športové štylizácie. Aké topánky k teplákom vybrať?

Tepláky - dámske a pánske športové štylizácie. Aké topánky k teplákom vybrať?

Sú príjemné na dotyk, neobmedzujú v pohybe a navyše skvele padnú každej postave a vytvárajú zaujímavé štylizácie. Spomínané tepláky, hoci sú spojené s oblečením do telocvične či s blaženým leňošením doma, sa stali hitom každodennej módy. Hľadáte inšpiráciu na štylizácie s teplákmi, v ktorých budete vyzerať módne a štýlovo? Rozmýšľate, ktoré boty budú dobrou voľbou k teplákom? Odpovede nájdete v článku nižšie!

Módne tepláky – každodenné štylizácie

Tepláky - dvojdielna súprava oblečenia, pozostávajúca z nohavíc a mikiny s kapucňou alebo bez kapucne, na zips alebo prevlečená cez hlavu, je módnou nevyhnutnosťou posledných sezón. Má to svoj dôvod – dokonale pohodlné a hoci sa to nezdá teplákové súpravy sú ideálne nielen na fyzickú aktivitu, no stali sa aj dôležitým prvkom mestských, casualových štylizácií. Obľubu si získali najmä v časoch pandémie – lockdown prispel k uvoľneniu módnych konvencií a urobil z dámskych a pánskych teplákov oblečenie, ktoré ma trvalé miesto v našom šatníku. Dokonale zapadajú do módneho athleisure, trendu nosenia športových outfitov v každodenných štylizáciách.

Tepláky, objavujúce sa v kolekciách mnohých módnych značiek, môžete nosiť na prechádzky, stretnutia s priateľmi, do kina, na výlety za mesto alebo na nákupy do nákupného centra. Navrch majú najmä štylizácie s teplákovými súpravami v bielej, béžovej, hnedej, šedej a čiernej farbe. Zaujímavou voľbou na jarnú a letnú sezónu sú aj sety v pastelových odtieňoch baby blue, pistáciovej, lila a pastelovej ružovej.

Štýlová rôznorodosť teplákových súprav, v súčasnosti dostupných v obchodoch, umožňuje milovníkom športového štýlu slobodne si vybrať dokonalý model. Módne sú nohavice so zúženými nohavicami a zakončené lemom (tzv. joggers), ako aj voľné teplákové súpravy so širokými nohavicami typu flare, ktoré zbožňujú najmä dámy.

Aké topánky k teplákom vybrať?
Módne tepláky – každodenné štylizácie
Aké topánky k teplákom vybrať?

Dámske štylizácie - teplákové súpravy v módnych verziách

Tepláky vyzerajú dobre s tričkom alebo crop topom – krátkou blúzkou ktorá odhaľuje brucho. Štylizácie s teplákovými súpravami doplní oversize mikina, džínsová bunda, kožená ramones bunda alebo štýlová vesta. Hitom sú aj štylizácie s velúrovými teplákovými súpravami a bielou košeľou, body s rolákom či obálkovým výstrihom. Originálny výsledok dosiahneme dotvorením súpravy elegantným trenčkotom. Dlhá, oversized mikina skvele nahradí klasické šaty.

Pánske štylizácie - teplákové súpravy v módnych verziách

Z tréningovej miestnosti do ulíc vyšli aj pánske teplákové súpravy. Ležérne nohavice majú obrovský zástup fanúšikov – nielen kvôli pohodliu pri ich nosení, ale aj kvôli ich univerzálnemu charakteru. Štylizácie s teplákovými súpravami, ktoré milujú fanúšikovia športového vzhľadu, sú dobrou alternatívou k súpravám s klasickými džínsami. Základ v podobe teplákov v jednej farbe najlepšie doplní jednoduché tričko alebo polokošeľa. Navrch prihoďme oversized košeľu s módnym károm, bomber v streetwearovej atmosfére alebo elegantný, vlnený kabát.

Aké topánky k teplákom?
Módne tepláky – každodenné štylizácie
Aké topánky k teplákom?

Aké topánky k teplákom? Pohodlie v mestskom štýle

Tepláky - elegantný kúsok oblečenia, ktorý je obľúbený pre svoje pohodlie, možno ho ľahko upraviť mnohými spôsobmi, pre módne efekty. Vec sa trochu skomplikuje, ak chodí o to aké topánky si k teplákom obuť - od nich napokon závisí výsledný efekt módneho experimentu. Našťastie existujú štýly, ktoré vyzerajú skvele s ležérnymi nohavicami a vytvárajú skvelé súpravy s teplákmi na rôzne príležitosti .

Tepláková súprava ako základ mnohých štýlových outfitov mestského charakteru samozrejme najlepšie vyzerá spolu so športovou obuvou. Perfektnou voľbou ako obuv do teplákov budú mimoriadne módne a pohodlné dámske sneakersy v bielej alebo čiernej farbe, osadené na vysokej, ergonomickej podrážke s metalickými ozdobami. Odporúčané pánske sneakersy k teplákovým súpravám sú predovšetkým masívne modely s farebnými vsadkami. Outfit s ich využitím je dokonalou kombináciou maximálneho pohodlia a skvelého štýlu. Alternatívou k sneakersom budú aj módne tenisky a espadrilky.

Módne tepláky – každodenné štylizácie
Aké topánky k teplákom vybrať?

A aké topánky k elegantnej teplákovej súprave budú vhodné? Dámske súpravy vyzerajú zaujímavo s klasickými vysokými podpätkami alebo sandálmi na stĺpiku - odporúčaná možnosť na rande alebo drink s priateľkami. Páni zas môžu siahnuť po štýlových mokasínach alebo kožených sneakersoch klasického strihu, ktoré sa budú hodiť v elegantných štylizáciách k pánskym teplákovým súpravám. V jesennej a zimnej sezóne pre zmenu ako topánky k teplákom odporúčame členkové topánky a Chelsea topánky, ktoré dodajú teplákovému štýlu rockový pazúr.

Sneakersy Wojas - športový vzhľad každý deň

Štýlové a pohodlné sneakersy sú perfektnou obuvou na každodenné nosenie – najmä k módnym teplákovým súpravám. Naša ponuka zahŕňa široký sortiment obuvi, vrátane dámskej a pánskej športovej obuvi v najmódnejších farbách a rôznych štýloch.

Tepláky sa zabývali vo Vašej skrini, no pýtate sa, s ktorými topánkami budú tvoriť harmonickú dvojicu? Vyskúšajte topánky Wojas, ktoré budú najlepším doplnkom štylizácie s teplákovými súpravami v hlavnej úlohe.

Mriežka Vichy. Ako si vybrať topánky pre najmódnejší vzor tejto sezóny?
Poprzedni
Mriežka Vichy. Ako si vybrať topánky pre najmódnejší vzor tejto sezóny?
Ktoré topánky vybrať k šatám, aby pasovali farebne?
Następny
Ktoré topánky vybrať k šatám, aby pasovali farebne?