Wpisz i naciśnij enter

Trendy topánky na leto 2024. 10 modelov, ktoré musíte mať!

Trendy topánky na leto 2024

Jedna z najdôležitejších fáz prípravy na leto? Výber perfektných topánok! Čo sa týka topánok na leto 2024, návrhári nám majú čo ponúknuť. Niektoré trendy už poznáme z minulého roka, iné môžu byť trochu prekvapivé a ďalšie skvelo podporia našu lásku ku klasike. Toto je 10 modelov topánok na leto 2024, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku!

Módny hit na horúce dni: Topánky s remienkami

Tento model nás sprevádzal už minulý rok. Extrémne ženský efekt, ktorý dodáva outfitom, jemný vzhľad, z neho robí hit tohto leta. Moderné topánky v lete 2024 budú zdobiť remienky napríklad na zvršku. Vyberať môžete medzi modelmi, v ktorých hrajú hlavnú úlohu remienky. Nájdete ich ako vpredu, tak na zaväzovaní na členkoch, či len ako doplnok. Obľúbené budú najmä sandále na ihličkovom alebo klasickom podpätku. Čo sa týka farieb, dizajnéri sa zameriavajú najmä na bielu, čiernu a hnedú, no nájdu sa aj zemité farby a odvážnejšie kombinácie, ako napr. vzor à la zebra.

Topánky s remienkamiTopánky s remienkami

Sneakersy v retro štýle: Tieto topánky nemôžu v lete 2024 chýbať vo vašom šatníku

Sneakersy v štýle normcore sa spájajú s kultovými televíznymi seriálmi z 90. rokov. Nie je však žiadnym tajomstvom, že móda sa rada vracia. Preto ich túto sezónu radi zaradíme do našich outfitov. V porovnaní s klasickými modelmi sa vyznačujú predovšetkým užšou štruktúrou a jemnejším dizajnom. Obľúbené budú najmä tie v neutrálnej bielej alebo béžovej farbe. 

Musíte mať: Topánky inšpirované prírodou

Minulý rok sme sa zamilovali do pletených kabeliek a slamených klobúkov. Aj návrhári si všimli ich populárnosť, a preto budú módne topánky na leto 2024 obsahovať prvky vyrobené z prútia alebo pletenej trávy. Takéto jemné sandále alebo dámske šľapky skvele doplnia vzdušné letné šaty alebo outfity s ľanovými košeľami. Najväčšou výhodou týchto topánok je, že hoci nám svojím vzhľadom pripomínajú pieskové pláže, pokojne ich môžeme nosiť každý deň.

Topánky na leto 2024, ktoré si určite zamilujete: Šľapky v minimalistickom štýle

Pred nami je ďalšia sezóna, v ktorej budú  šľapky patriť aj do elegantných outfitov. Najlepším riešením sú modely, ktoré sú jednoduché a upútajú nadčasovým dizajnom a starostlivým spracovaním. Preto ak radi priťahujete pozornosť eleganciou a premýšľate, aké topánky budú pre vás ideálne na leto 2024, vyberte si kožené modely v univerzálnych farbách. Dobrou správou je, že túto sezónu si môžete ľubovoľne vyberať medzi šľapkami s plochou podrážkou a tými s jemným podpätkom.

Šľapky v minimalistickom štýle

Praktické a zároveň moderné: Sandále na plochej podrážke

Módne prehliadky, na ktorých návrhári predstavili svoje letné kolekcie, ukázali, aký silný je tento model vo svete módy! Niet sa čo čudovať! Dámske sandále na plochej podrážke sú predsa základom nášho letného šatníka. Tento nadčasový model sa však dotkol aj tohtoročných trendov. V lete 2024 sa budú nosiť ploché topánky v zemitých a prírodných, béžových odtieňoch. Moderné budú aj sandále, ktoré spájajú komfort s estetikou. Nemusíte sa preto báť ani širokých topánok so stabilnou a pohodlnou podrážkou.

Sandále na plochej podrážkeSandále na plochej podrážke

Lodičky: Tieto topánky budete chcieť v lete nosiť každý deň

Ešte pár sezón dozadu boli určené len na veľké príležitosti. Dnes sú obľúbené aj na každodenné nosenie. Preto, ak sa pýtate, aké topánky na leto 2024 si musia nájsť miesto vo vašom šatníku, určite sú to lodičky! V tejto sezóne bude výber naozaj obrovský – od štýlu Mary Jane, cez špicatú, až po hranatú špičku. Populárne budú aj modely s jemnými remienkami vzadu. Lodičky, ktoré dokonale pristanú najnovším trendom, sú tie v zemitých farbách a v klasickej čiernej. Súčasťou palety moderných farieb sú aj rôzne odtiene modrej, ktorá bude krásne ladiť s denimom. Pre milovníčky výrazných akcentov odporúčame lodičky na jemnej platforme. Čím sú tieto topánky výnimočné? Leto 2024 v nich strávite nielen štýlovo, ale aj veľmi pohodlne!

Lodičky

Trendy topánky 2024: V lete nosíme baleríny v každej podobe!

Topánky priamo z parížskych ulíc, známe tiež ako baleríny, budú aj v nasledujúcej sezóne základným prvkom outfitov. V letných kolekciách popredných návrhárov boli dostupné takmer v každej možnej verzii: okrúhle, hranaté, ale aj tie s podpätkom či prekryté ozdobnými dierkami, ktoré našim nohám dodajú v horúcich dňoch tak potrebný pocit komfortu. Vo vašom šatníku by rozhodne nemal chýbať aspoň jeden pár v čiernej alebo béžovej farbe.

 baleríny

Metalické farby sú stále obľúbené

Minulá sezóna patrila jednoznačne striebornej farbe a všetko nasvedčuje tomu, že toto leto dostávajú prednosť odtiene zlatej. Najkrajšími modelmi na horúce dni sú sandále a šľapky v teplých, metalických odtieňoch, zlaté lodičky a, samozrejme, ihličky. Tieto moderné topánky na leto 2024 dokonale zvýraznia opálenie a dodajú každému letnému outfitu klasický nádych.

Metalické farby sú stále obľúbené

Mokasíny: Najmodernejšie topánky na nadchádzajúce leto 

Dokonalé spojenie elegancie a pohodlia, vďaka ktorému sa svojho štýlového vzhľadu nemusíte vzdať ani v horúcich dňoch. Mokasíny sú medzi návrhármi stále obľúbené, preto sa oplatí zaradiť ich do letného šatníka. Odporúčame najmä modely v klasickej čiernej farbe, s jemným leskom a ozdobnými prvkami. 

Mokasíny

Western stále nevyšiel z módy: Vyberte si kovbojské čižmy

Nielen na festivaloch, ale aj počas bežných dní – čižmy v kovbojskom štýle majú fanúšikov po celom svete. Toto leto budú trendy modely v prírodných farbách. Dôležitú úlohu budú hrať hnedé a béžové odtiene. K letným outfitom krásne pristanú aj kovbojské čižmy s jemným zdobením alebo razením. Najhorúcejšie modely tejto sezóny sú modely s klasickou dĺžkou do polovice lýtok, s nízkym podpätkom.

kovbojské čižmy
Aké svadobné topánky si vybrať? Objavte moderné modely pre nevestu
Poprzedni
Aké svadobné topánky si vybrať? Objavte moderné modely pre nevestu