Wpisz i naciśnij enter

Aké svadobné topánky si vybrať? Objavte moderné modely pre nevestu

svadobné topánky

Výber svadobných topánok je dôležitý.  Zatiaľ čo vy aj zabudnete na to, že ich máte na nohách, okolie musia okúzliť. Na výber toho pravého modelu, ktorý doplní vaše vysnívané šaty, by ste preto mali myslieť s dostatočným predstihom pred najkrajším dňom vášho života.. V dnešnom článku sa dozviete, aké topánky si zvoliť na svadbu a na čo si dať pri výbere pozor. 

Aké svadobné topánky sú hitom?

Modelov topánok, ktoré môžete zvážiť ako dámsku svadobnú obuv, je mnoho.  Patria medzi ne nielen sandále na vysokom podpätku či klasické ihličkové lodičky, ale aj štýlové baleríny či dokonca tenisky. Nebojte sa modelov s ozdobnými kryštálmi alebo perlami. Myslite však  na harmóniu  celého outfitu.

Možností je veľa. Z ich množstva sa vám na prvý pohľad môže zatočiť hlava.t. Aby ste sa v nich nestratili, držte sa nasledujúcich odporúčaní:

  • Svadobné topánky by mali dokonale zodpovedať vášmu vkusu a štýlu. Koniec koncov, je to váš deň a zaslúžite si  cítiť sa výnimočne.

  • Topánky musia byť pohodlné. To je absolútne nevyhnutná podmienka. Strávite v nich celú noc, počas ktorej budete tancovať, chodiť, skákať a možno aj behať. To, aké svadobné topánky si v tento výnimočný deň obujete, ovplyvní vašu náladu počas celého svadobného dňa.

  • Topánky musia zodpovedať štýlu šiat. Je to veľmi dôležité, pretože toto duo v kombinácii so správnymi doplnkami vytvorí outfit, na ktorý budete spomínať dlhé roky!

  • Je tiež dôležité, aby ste si vybrali typ topánok, na aké ste zvyknutá. Ak bežne nosíte vysoké podpätky, pokojne môžete voliť vyššie modely. A aké svadobné topánky si vybrať, ak sa podpätkom skôr vyhýbate? Tá pravá voľba pre vás budú kožené, krásne zdobené baleríny alebo lodičky na jemnej, stabilnej platforme.

Aké svadobné topánky si vybrať?

Rýchly sprievodca farbami: Aké svadobné topánky dokonale doplnia váš outfit?

Oslnivá biela, kovový akcent, decentná telová alebo možno výrazný kontrast? Všetko závisí od vášho módneho vkusu. Farba topánok by mala ladiť so šatami alebo s nimi vytvoriť  nápaditý kontrast. Pri druhej možnosti je dôležité, aby sa farba topánok objavila niekde inde: na kabelke, stuhe do vlasov či na motýliku ženícha. V oboch prípadoch je však nevyhnutné skombinovať farbu topánok s odtieňom šiat. Odporúčame vám skontrolovať si už počas skúšky, či všetko do seba zapadá presne tak, ako ste si vysnívali.

Ako si vybrať svadobné topánky, aby sa hodili k šatám?

Nezabúdajte, že výber topánok je rovnako dôležitý, ako hľadanie vysnívaných šiat. Berte preto  do úvahy otázky ako:

  • Nepošliapete si šaty podpätkom?

  • Ako ovplyvňuje strih a štýl topánok to, ako  vám sedia svadobné šaty?

  • Budú ozdobné prvky na topánkach ladiť so šatami?

  • Cítite sa v topánkach komfortne a viete sa v nich ľahko hýbať?

Pri skúške svadobných šiat je dôležité, aby ste mali obutý model topánok čo najpodobnejší tomu, ktorý bude na vašich nohách v deň svadby. Aj keď sa napokon rozhodnete kúpiť si iné topánky, nemali by sa drasticky líšiť od tých, s ktorými ste si skúšali šaty. Len tak budete mať istotu, že všetko vyzerá tak, ako má.

Ako si vybrať svadobné topánky? Myslite na ne s dostatočným predstihom

Nenechávajte si tento dôležitý nákup na poslednú chvíľu. Vaša noha potrebuje čas, aby si na topánky zvykla. Čím dlhšie si topánky pred veľkým dňom rozchodíte, tým pohodlnejšie sa v nich budete cítiť.

Môžete si ísť topánky vyskúšať do kamenného obchodu alebo si ich objednať online. Odporúčame skúsiť si dve veľkosti topánok a porovnať, v ktorej sa cítite lepšie. Ako si ale vybrať svadobné topánky, uistiť sa, že sú dokonale pohodlné, rozchodiť si ich a neriskovať pritom ich poškodenie? Najjednoduchším riešením je nosiť ich po dome! Využite na to každú voľnú chvíľu a garantujeme vám, že už nebudete mať pochybnosti o tom, aké svadobné topánky budú pre vás ideálne!

Svadobné topánky: Ako si vybrať dokonalý model?

Materiál, z ktorého sú vaše topánky vyrobené, nie je o nič menej dôležitý ako zladenie štýlu a farby so šatami. Uprednostnite preto topánky z prírodných materiálov, ako je lícová koža, ktorá vašim nohám poskytne správny komfort a pomôže vám predísť otlakom či odreninám.

Módne topánky na jar 2024. Zistite, aké modely budú v trendoch
Poprzedni
Módne topánky na jar 2024. Zistite, aké modely budú v trendoch
Trendy topánky na leto 2024. 10 modelov, ktoré musíte mať!
Następny
Trendy topánky na leto 2024. 10 modelov, ktoré musíte mať!