Wpisz i naciśnij enter

Módne topánky na jar 2024. Zistite, aké modely budú v trendoch

módne topánky na jar 2024

Nadchádzajúca jar v otázke obuvi vyzerá naozaj sľubne! Veľký návrat módy 90. rokov v jej najlepšom, klasickom vydaní, obrat ku klasickej elegancii a ešte väčšia obľúbenosť minimalizmu, s naďalej pôsobivým priestorom na experimenty. Pozývame na prehľad módnych topánok na jar 2024!

Módne topánky na jar 2024 – lodičky na vrchole popularity

Dizajnéri v svojich kolekciách venujú týmto klasickým topánkam naozaj veľa pozornosti! Všetko vďaka fascinácii štýlom úspešných žien z poslednej dekády 20. storočia. Ich štýl často definovali práve nadčasové doplnky a topánky, s lodičkami na čele. Dobre známe modely z kože budeme čoraz ochotnejšie zapájať do každodenných štylizácií. Nebude však chýbať miesto na novinky, ako napríklad zlatý, fantazijný opätok či ozdobné kryštáliky.

módne topánky na jar 2024topánky na jar 2024

Kovbojky v glamour štýle – ideálne topánky na jar 2024

Návrat westernu sa udial už minulú sezónu, keď topánky priamo z Texasu začali objavovať nielen na festivalovej móde, ale aj na uliciach. Ich prijatie bolo natoľko teplé, že s nami zostanú na stálo. Túto sezónu ich však uvidíme v trochu osvieženej podobe. Hoci módne topánky na jar 2024 sú stále modely v univerzálnych béžových alebo hnedých farbách, môžeme počítať s mnohými zaujímavými kombináciami čiernej s bielou. Neobvyklé ozdoby a rôzne textúry nám dávajú priestor na tvorbu odvážnych outfitov s kovbojkami v hlavnej úlohe.

kovbojky v glamour štýle na jar 2024

Módne topánky na jar 2024 – dámske čižmy urobia furoru

Časy, keď sme na tvorbu štylizácií s modelmi dokonale ladnými so sukňami mini a šortkami museli čakať do jesene, sú už preč! Poprední dizajnéri nám jasne dávajú najavo, že čižmy dámske budeme nosiť počas celého roka, a určite na jar! Najkrajšie kombinácie vytvoríte s tými o dĺžke pred kolená, ktoré dokonale doplnia ľahšie štylizácie. Stačí ich zladiť s najjednoduchšími prvkami šatníka, aby ste dosiahli módny efekt wow.

ideálne topánky na jar 2024dámske čižmy na jar 2024

Neobvyklé topánky na jar 2024 – bikery nosíme počas celého roka!

Aj keď pôsobia príliš ťažko na to, aby sa zapájali do jarných outfitov, vyvolávajú búrlivý efekt. Tieto pevné čižmy s charakteristickými prackami najprv očarili srdcia módnych nadšencov a následne prenikli do každodenných štylizácií žien po celom svete. Bikery neskutočne zaujímavo kontrastujú s ľahkými šatami, volánikmi, čipkou a tak módne populárnymi v tejto sezóne priehľadnými prvkami šatníka. Ich rastúca popularita v každodennom štýle je vynikajúcou správou pre milovníčky výrazných akcentov!

bikery na jar 2024módne topánky

Sneakersy, o ktorých ste vždy snívali!

Tieto módne topánky na jar 2024 sú akoby splnením snov o univerzálnom modeli. Hodí sa k šatám a sukňám každej dĺžky, ideálne dopĺňajú štylizácie s nohavicami. Pár štíhlych, béžových sneakersov je absolútnym must-have v šatníku každej štýlovej ženy. Je odrazom pozornosti, ktorú dizajnéri preukázali pri príprave svojich jarných kolekcií – spája športový komfort s klasickým dizajnom.

Neprechádzajúce trendy – módne topánky na jar 2024 sú baleríny

Tento model zažil svoj hlučný návrat minulú sezónu a ku prekvapeniu mnohých z nás vyzerá, že s nami zostane dlhšie. Niektorými môžu byť milované, inými nenávidené, ale nemožno poprieť, že kožené baletky dokonale ladia s ľahkými, jarnými outfitmi a sú ideálnou voľbou vždy, keď hľadáme niečo medzi eleganciou a každodenným štýlom.

baleríny na jar 2024módne baleríny na jar 2024

Vysoké sáry – jeden z najhorúcejších trendov nadchádzajúcej jari!

V oblečení nastala móda na vysoký pás a v topánkach na prekvapivo veľké sáry! Čižmy definitívne prestali byť doménou zimy. Tie trochu širšie hore, siahajúce za koleno, budeme nosiť s pančuchami a dominujúcimi v tejto sezóne sukňami mini. Najlepšie je staviť na model z kože, v univerzálnej čiernej farbe, ktorý nádherne skomponuje tak s denimom, ako aj s víťaznými legínami.

vysoké topánky na jar 2024veľmi módne topánky na jar 2024

Táto sezóna bude patriť modelom na plochej podrážke

Dizajnéri predstavujú najhorúcejšie topánky na jar 2024, v ktorých márne hľadať podpätky. Od čižiem po členkové topánky – ploché podrážky uvidíme tak v masívnych modeloch, ako aj v tých značne jemnejších. To sú vynikajúce správy pre všetky milovníčky pohodlia a komfortu, ktoré v každodennom zhone nechcú rezignovať na štýlový vzhľad.

najhorúcejšie topánky na jar 2024

Dámske topánky jar 2024 – trendy sú priaznivé pre tie, ktoré rady vynikajú

Mary Jane – topánky, ktoré v klasických štylizáciách robia búrlivý dojem a zapáčia sa tým z vás, ktoré sa neboja módných experimentov. Osvedčia sa vždy, keď hľadáte niečo medzi štandardnými mokasínami a lodičkami. Tie na asymetrickej podrážke sú ideálnym nápadom na prelomenie štylizácie a pridanie do nej trochu drzého šmrncu.

Modely s metalickými akcentmi stále na vrchole

Módne topánky na jar 2024 sú tie, ktoré sa čoraz odvážnejšie trblietajú od striebra! Charakteristické vložky uvidíme tak v športovej obuvi, ako aj na čižmách či členkových topánkach. Najlepšie budú vyzerať s jemnými, metalickými prvkami v ostatných častiach outfitu. Dizajnéri a znalci módy predpovedajú, že ešte ochotnejšie ich budeme zapájať do každodenných štylizácií.

styling s módnymi topánkami na jar 2024metalické topánky na jar 2024

Členkové topánky, teda dámske topánky na jar 2024 – trendy bez dátumu expirácie

Tento model už tak pevne prenikol do nášho vedomia, že si bez neho ťažko predstaviť naše štylizácie! Členkové topánky nosíme na jar doslova ku všetkému. Túto sezónu si zvláštnu pozornosť zaslúži kožený model s jemne predĺženou špičkou, na malom podpätku. Spája v sebe to, čo na móde máme najradšej – klasiku, pohodlie a štýlový vzhľad.

členkové topánky ako módna obuv na jar 2024čierne členkové čižmy na jarnú sezónu

Mokasíny – módne topánky na jar 2024 pre milovníčky nadčasovej elegancie

Ešte nedávno vyhradené pre formálne outfity, dnes prítomné aj v casual štylizáciách. Mokasíny, teda účinný most medzi každodenným štýlom a nadčasovou eleganciou, budú v tejto sezóne na vrchole svojej popularity. Ženy po celom svete ich zamilovali za to, že k najjednoduchším kombináciám pridávajú nenútený, ale veľmi zaujímavý výraz. Tento rok budú vládnuť čierne modely a tie s lakovanými prvkami.

módne mokasíny na jar 2024
Ako vyčistiť biele kožené topánky? Návod krok za krokom
Poprzedni
Ako vyčistiť biele kožené topánky? Návod krok za krokom
Aké svadobné topánky si vybrať? Objavte moderné modely pre nevestu
Następny
Aké svadobné topánky si vybrať? Objavte moderné modely pre nevestu