Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky si vybrať k béžovému kabátu? Overené a módne spojenia

Jaké boty zvolit k béžovému kabátu

Béžový plášť je jedným z tých prvkov šatníka, ktorý je už roky veľmi obľúbený. Neutrálna farba, ľahko kombinovateľná s ostatnými farbami a doplnkami, z neho robí nadčasovú a univerzálnu voľbu. Aké topánky si vybrať k béžovému kabátu? Tu je niekoľko osvedčených a módnych kombinácií.

Akú farbu topánok by ste si mali vybrať k béžovému kabátu? 

Charakter našej štylizácie s béžovým kabátom určí nielen model topánok, ale aj ich farba. Nižšie nájdete overené farebné kombinácie, ktoré sa hodia k telovej farbe.

  • Elegantné, čierne topánky budú vždy dobrou a bezpečnou voľbou. Je to kombinácia, ktorú využijete takmer pri každej príležitosti.

  • Béžové topánky s kabátom v rovnakej farbe sú veľmi dobrý nápad! Otvára pred nami svet možností, pokiaľ ide o hru s odtieňmi: od krémových, pieskových až po intenzívnejšie, kávové.

  • Ak máte radi útulnú estetiku, topánky v hnedom odtieni sú dobrou voľbou. Či už sú to členkové čižmy alebo klasické čižmy – dodajú celej štylizácii teplo.

  • Topánky k béžovému kabátu môžu byť výrazné a v živých farbách, napr. v odtieňoch červenej. Neutrálna farba vrchného oblečenia vytvára dokonalé podmienky pre experimenty.

styling s béžovým kabátom a snehovými čižmamidámsky styling s béžovým kabátom a čižmami na vysokom opätku

Členkové čižmy na vysokom podpätku s béžovým kabátom

Pravdepodobne neexistuje prirodzenejšia kombinácia ako náš prvý návrh. Čierne členkové čižmy s béžovým kabátom tvoria klasické a mimoriadne harmonické duo. Výsledný charakter celku určí samozrejme model obuvi. Dámske členkové čižmy na podpätku dodajú celému looku ženský a veľmi elegantný výraz. Ide o ideálnu možnosť pre dlhý vlnený kabát ako aj pre ľahší trenčkot. Dobrou voľbou budú aj členkové čižmy na vysokom podpätku s razením, nejednotnými textúrami a prešívanými vzormi. Dodajú celku charakter a výraz. Na významné príležitosti dobre poslúžia modely s niečo vyšším podpätkom, ktoré dodajú našej štylizácii ešte viac elegancie.

styling s čiernymi topánkami a béžovým kabátomčierne topánky s béžovým kabátom

Chunky boots na špeciálne úlohy

V prípade členkových topánok s béžovým kabátom máme veľký manévrovací priestor. Môžeme si vybrať modely s plochou podrážkou a hladkou textúrou, čo nám umožní dosiahnuť pohodlný, každodenný štýl. Vybrať si môžeme aj členkové čižmy s masívnou podrážkou, tzv. chunky boots, ktorých obľuba zo sezóny na sezónu stúpa. Vďaka nim dokážeme efektne rozbiť eleganciu, trochou ostrosti. Táto kontrastná kombinácia mierne znáša celú štylizáciu z podstavca, no stále ho zachováva v casualovom tóne. Členkové čižmy sa dajú kombinovať s béžovým kabátom klasického strihu, ale aj s oversize modelmi.

ponuka dámskych topánok, ktoré ladia s béžovým kabátomžena v béžovom kabáte

Čižmy – perfektné topánky k béžovému kabátu

Ak hľadáte rovnováhu v móde, určite ju nájdete v našej ďalšej propozícii. Čižmy sú topánky, ktoré sa dokonale hodia k béžovému kabátu. Táto kombinácia je plná elegancie a šiku. Dámske čižmy na zips, najlepšie model čižiem a kabát v odtieni studenej béžovej! K takémuto duu Vám stačia klasické, úpletové šaty a celé to vyzerá, ako keby ste zišli z módneho móla jeden z popredných návrhárov. Milujeme túto kombináciu, pretože spája minimalizmus a ohromujúci efekt. Nezabúdajte, že v teplejších dňoch môže vrchná časť zostať rozopnutá a celé to bude ladiť s väčšou taškou.

dlhé čižmy, ktoré ladia s béžovým kabátomstyling s béžovými čižmami a béžovým kabátom

Aké topánky s béžovým kabátom? Vyberte si Chelsea čižmy

Chelsea čižmy sú topánky, ktoré potrebuje každý, no nie každý o tom ešte vie. Vďaka svojmu klasickému, jednoduchému tvaru sa hodia takmer ku každému štýlu. S béžovým kabátom vytvoria nezameniteľnú kombináciu. V našej ponuke nájdete dámske chinos nohavice, Chelsea čižmy a ľahký, béžový trenčkot. Krásny, ľahký efekt dosiahnete tým, že celok podržíte v rôznych odtieňoch telovej. V ponuke Wojas nájdete takisto Chelsea čižmy v čiernej, hnedej alebo béžovej farbe. Garantujeme Vám, že bez ohľadu na to, akú farbu si vyberiete, vaša štylizácia bude spoľahlivým doplnkom. Ak chcete niečo výraznejšie a nechcete sa vzdať pohodlia, odporúčame o niečo vyššie Chelsea čižmy na masívnom podpätku. Pod kabát si môžete obliecť sveter z voľnejšieho úpletu a hotovo!

styling s čiernymi členkovými topánkami a béžovým kabátom

Ďalšie tipy na výber topánok, ktoré sa hodia k Vášmu kabátu, nájdete v našom článku: "Aké topánky k kabátu?

Aké topánky sa hodia k bielym nohaviciam? Zoznámte sa s 5 najmódnejšími modelmi
Poprzedni
Aké topánky sa hodia k bielym nohaviciam? Zoznámte sa s 5 najmódnejšími modelmi
Ako sa obliecť na firemnú akciu, aby ste vyzerali módne a elegantne?
Następny
Ako sa obliecť na firemnú akciu, aby ste vyzerali módne a elegantne?