Wpisz i naciśnij enter

Ako sa obliecť na firemnú akciu, aby ste vyzerali módne a elegantne?

Ako sa obliecť na firemnú akciu, aby ste vyzerali módne a elegantne

Firemná akcia je skvelou príležitosťou na upevnenie vzťahov s kolegami. No je to aj udalosť, ktorá si vyžaduje určitú formálnosť. Ako teda nájsť rovnováhu medzi svojim vlastným štýlom a zásadami? V dnešnom článku nájdete najdôležitejšie tipy na vytvorenie outfitu na firemnú akciu.

Ako vytvoriť štylizáciu na firemnú akciu?

Integračné stretnutia sú väčšinou sprevádzané neformálnou atmosférou, no sme obklopení ľuďmi, s ktorými máme profesionálne vzťahy. Kľúčom k vytvoreniu úspešnej štylizácie na firemnú akciu bude nájsť most medzi módou a tým, čo radi nosíme, a eleganciou.

Pri skladaní našich outfitov musíme myslieť na to, že na vonkajšej akcii bude lepšia pohodlná štylizácia, ktorá nás nebude obmedzovať v pohybe. K úplnému pohodliu prispejú aj materiály, z ktorých je naše oblečenie vyrobené. Nezabúdajme, že naše telo potrebuje dýchať. Toto pravidlo platí aj pre topánky – len tie pohodlné a overené nám umožnia skvelú a neobmedzenú zábavu.

elegantný dámsky styling s béžovými nohavicami a čiernou košeľoubéžové nohavice a čierne vysoké podpätky - návrh na firemný večierok

Osvedčený look na firemné akcie - smart casual štylizácie

Smart casual štýl, ktorý je na priesečníku formálnosti a ležérneho štýlu, Vám dáva veľa priestoru na štylizácie na firemné akcie. Tento módny trend má už veľké množstvo interpretácií. Naša propozícia je založená na spojeniu Vašich obľúbených džínsov so saténovou, elegantnou blúzkou. Menej formálnu dolnú časť efektne vyváži formálna vrchná časť. Hore si prehoďte oversize sako a ako výrazný akcent zvoľte väčšie kruhové náušnice. Elegantný charakter štylizácie samozrejme zdôraznia topánky! A tu pre Vás máme dva návrhy: dámske mokasíny a ihličkové podpätky. Tie prvé sú bezpečnejšou voľbou, no stále sú veľmi módne a elegantné. Ihličkové podpätky sa zase hodia vždy, keď chcete skvelý „wow“ efekt. V otázkach vzorov a farieb sa držte pravidla, v rámci ktorého vyberáte jeden kus oblečenia, ktorý je ten výraznejší.

elegantný dámsky styling s bielymi nohavicami a modrou košeľou - návrh outfitu na firemnú akciudámske čierne mokasíny a biele nohavice

V ženskom vydaní - so šatami a lodičkami

Klasické malé čierne šaty sú perfektnou voľbou, ak hľadáte dokonalý outfit na firemný večierok! Tento nadčasový model, za ktorý vďačíme Coco Chanel, jednoducho vždy vyzerá krásne a hodí sa k danej príležitosti! Doplňte celok klasickými lodičkami s jemným podpätkom a kabelkou cez rameno. Pri klasických malých čiernych šatách využijete niekoľko trikov, ktoré zmenia celý vzhľad štylizácie. Ak si na vrch prehodíte oversize bundu (môže byť dokonca taký veľká, že bude dĺžkou ako šaty), celé to bude pôsobiť mimoriadne módne a získa mierne rebelský charakter. Takýto prelom docielite aj oversize kockovanou košeľou. Ak však má byť elegancia jednorozmerná a nepopierateľná, zvoľte ako vrchný odev vypasovaný, čierny kabát a je to!

dámsky styling na firemnú akciuhnedé lodičky

Ako sa obliecť na firemnú akciu? Boho štýl!

Boho štýl, teda odkazy na etnické, prírodné akcenty, je vo svete módy skloňovaný vo všetkých pádoch. Máme pre Vás ponuku, ktorá sa dá označiť ako očarujúca a ležérna v jednom. Na jej zloženie budete potrebovať vzdušné šaty po kolená s jemnými ozdobnými prvkami, ako sú strapce, čipka či šnúrky. Odporúčame jednofarebné modely, napríklad púdrovú ružovú alebo fľaškovozelenú. K takýmto šatám doladíme hnedé alebo béžové dámske členkové čižmy a je to! Ak chcete, aby to celé bolo ešte viac boho, zvoľte topánky v kovbojskom štýle. A ak má Vaša štylizácia iba korešpondovať s týmto návratom k prírode, zvoľte klasické, kožené členkové čižmy na tenkom podpätku. V tejto propozícii dobre poslúži aj jemná, tkaná kabelka a džínsová katana.

čierne šaty - návrh outfitu na firemný večieroktopánky na firemný večierok

Firemná akcia – štylizácie s dámskym oblekom

Dámsky oblek je voľbou, ktorá zapadá do konvencií elegancie aj moderného, ležérneho štýlu. Nemôže preto chýbať v našej ponuke! Na firemnú akciu odporúčame jeho trochu slobodnejšiu verziu. Spodok tvoria klasické oblekové nohavice, hore je voľnejší blejzer. Pod ňu si namiesto košele oblečte čipku, vypasovaný top alebo blúzku s asymetrickými výrezmi. Vďaka tomu budete vyzerať módne a žensky, no stále elegantne! Doplňte celok vysokými podpätkami, ktoré ešte viac zdôraznia jeho jemný charakter alebo teniskami, ktoré dodajú viac ležérnosti.

Pozrite si aj náš článok o tom, ako sa obliecť na vianočný večierok v práci.

Aké topánky si vybrať k béžovému kabátu? Overené a módne spojenia
Poprzedni
Aké topánky si vybrať k béžovému kabátu? Overené a módne spojenia
Stylizácie s mušketierkami na sezónu jeseň/zima 2023/24
Następny
Stylizácie s mušketierkami na sezónu jeseň/zima 2023/24