Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky sa hodia k bielym nohaviciam? Zoznámte sa s 5 najmódnejšími modelmi

Aké topánky sa hodia k bielym nohaviciam? Zoznámte sa s 5 najmódnejšími modelmi

Biele nohavice nikdy nevyjdú z módy. V priebehu rokov sa náš vkus, čo sa týka strihov, ale aj módnych trendov, mení, no bez ohľadu na to sú biele nohavice univerzálnym základom úspešnej štylizácie. Túto sezónu dominujú biele total look a kombinácie, v ktorých čím viac bielej, tým lepšie. Aké topánky s bielymi nohavicami budú hitom? Poradíme!

Na čo si dať pozor pri výbere topánok s bielymi nohavicami?

Pred výberom správnej obuvi venujte pozornosť ich strihu a materiálu. Už niekoľko rokov sú silne v trende biele legíny alebo vypasované elegantné oblekové nohavice. Túto sezónu s radosťou nosíme biele rúrky, ale aj legíny s prúžkami. Pre milovníčky módy, ktoré ochotne sledujú najnovšie trendy, však budú dobrým smerom aj biele zvonové nohavice alebo biele nohavice typu moms. V lete na uliciach a plážach dominujú vzdušné, plátené nohavice, ku ktorým si najochotnejšie obúvame sandále či šľapky. Pri výbere topánok k bielym nohaviciam by sme mali venovať pozornosť rovnako príležitosti, ako aj farbe topánok. Našťastie sa biela hodí k väčšine farieb, a tak si s istotou môžeme vybrať z topánok v odtieňoch bielej, béžovej, pastelových, ale aj tých v metalických a dokonca aj neónových farbách.

aké topánky sa hodia k bielym nohaviciam?

Aké topánky si vybrať s bielymi nohavicami?

Predstavujeme modely topánok, ktoré dokonale zdôraznia štylizáciu s bielymi nohavicami - nájdete tu návrhy pre ľahké sandále, klasické lodičky alebo športové sneakersy.

Dámske sandále

Aké topánky nosiť v lete k bielym nohaviciam? Samozrejme, dámske sandále! K vypasovaným nohaviciam sa skvele hodia dámske sandále na vysokom podpätku alebo na platforme. Naopak, k voľnejším modelom nohavíc – najmä tých ľanových – lepšie poslúžia sandále s rovnou podrážkou, s ozdobnými prúžkami. Ak rozmýšľate, aká farba topánok bude ideálna k bielym nohaviciam, v prípade sandálov sa medze naozaj nekladú! Odporúčame sandále v metalických, túto sezónu obzvlášť módnych farbách. Krásnym doplnkom k bielym nohaviciam budú aj sandále v pastelových farbách alebo odtieňoch béžovej. Obuť si môžete aj jemné, čierne sandáliky, ktoré všetkému dodajú elegantný výraz.

styling s bielymi nohavicami a sandálmi
biele nohavice a hnedé sandále

Lodičky

Biely dámsky oblek v kombinácii s bielymi lodičkami je jednou z najmódnejších propozícií tohto leta. No lodičky sú propozíciou nielen pre milovníčky bieleho total looku. Klasické lodičky v béžovej, námorníckej modrej, čiernej v kombinácii s bielymi chinos nohavicami sú klasikou, ktorá bude fungovať za každých okolností. A aké topánky sa hodia k bielym nohaviciam, ak máme chuť na trochu módneho šialenstva? Pokojne môžeme siahnuť po topánkach v žltej, oranžovej a dokonca aj zelenej farbe!

aké topánky nosiť k bielym nohaviciam? béžové lodičky
tmavozelené lodičky s bielymi nohavicami

Mokasíny

Máte vo Vašom šatníku klasické biele nohavice? Aké topánky budú dobrou voľbou, ak Vám záleží na módnej štylizácii? Dámske mokasíny! Mokasíny triumfujú už niekoľko sezón a sú absolútnou nevyhnutnosťou v ženskom šatníku! Univerzálnou voľbou pre biele nohavice budú tie v čiernej alebo hnedej farbe. V súlade s aktuálnymi módnymi trendmi si však môžeme dovoliť viac, a tak môžete siahnuť po mokasínach vo fialovej, limetkovej a samozrejme modeloch v metalických farbách.

styling s bielymi nohavicami a lakovanými mokasínami
Styling s čiernymi dámskymi mokasínami a bielymi nohavicami

Spoľahlivé baleríny

Baleríny sú jednými z najmódnejších topánok tejto sezóny. Ženy po celom svete ich milujú predovšetkým pre ich pohodlie a fakt, že sa hodia k väčšine štylizácií. Rozmýšľate, aké topánky do zvonov v bielej farbe budú absolútnym hitom? Sú to rozhodne baleríny, ktoré budú jemným doplnkom štylizácie a zároveň ju nezatienia. Baleríny sú tiež perfektnými topánkami k bielym nohaviciam všetkých strihov, ktoré sú ideálne na formálne príležitosti aj každodenné chodenie.

strieborné balerínky s bielymi nohavicami
čierne baleríny s bielymi nohavicami

Sneakersy

Rozmýšľate, čo si obliecť k bielym nohaviciam? Aké topánky Vám umožnia vytvoriť menej obligátne štylizácie? Našou propozíciou sú samozrejme sneakersy! V kombinácii s bielymi mom džínsami a obyčajným topom vytvoria jeden z najmódnejších lookov tejto sezóny. Tenisky sa dajú kombinovať s bielymi bedrovými nohavicami, ale aj vypasovanými modelmi. Ak chcete spojiť športový štýl s eleganciou, oblečte si sako v pastelovej farbe a hotovo!

Dúfame, že naše propozície obuvi Vám pomôžu vytvoriť módne štylizácie s bielymi nohavicami. Všetky nami uvedené modely nájdete v ponuke Wojas.

Ako sa obliecť do divadla, aby ste vyzerali elegantne a noblesne?
Poprzedni
Ako sa obliecť do divadla, aby ste vyzerali elegantne a noblesne?
Aké topánky si vybrať k béžovému kabátu? Overené a módne spojenia
Następny
Aké topánky si vybrať k béžovému kabátu? Overené a módne spojenia