Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky vybrať k zeleným šatám?

Aké topánky vybrať k zeleným šatám?

Rôzne odtiene zelenej sú trendy už niekoľko sezón. Oplatí sa teda mať vo svojom šatníku aspoň jedny šaty v tejto farbe. Aké topánky si zvoliť k zeleným šatám? Pripravili sme inšpirácie, ktoré Vám pomôžu nájsť dokonalé spojenie.

Akú farbu topánok k zeleným šatám zvoliť? 

Jednou z kľúčových otázok pri kombinovaní šiat s topánkami je samozrejme farba topánok. Existuje niekoľko nadčasových farebných návrhov, ktoré budú dokonale ladiť so zelenými šatami.

  • Béžové topánky - potešia svojou všestrannosťou. Bez ohľadu na štýl topánok, béžová bude zodpovedať rôznym odtieňom zelenej. Táto kombinácia Vám vytvorí elegantný a minimalistický outfit. 
  • Nadčasová čierna - dodá osobitý charakter celej štylizácii. Čierne topánky budú perfektným návrhom pre zelené mini aj midi šaty. 
  • Strieborné topánky – v kombinácii so zelenými šatami sa stali hitom sveta módy. Takto skomponované súpravy môžete vidieť na prehliadkach svetových návrhárov, medzi ktorých patrí aj Paco Rabanne a Yves Saint Laurent, ktorých hlavným štýlom v projektoch je minimalizmus. Strieborné prvky v kombinácii s nadčasovou zelenou majú rozbiť klasický prístup a dodať štylizácii originalitu. 
Akú farbu topánok k zeleným šatám zvoliť
Akú farbu topánok k zeleným šatám zvoliť

Aké topánky pasujú k zeleným šatám? 

Zladiť topánky ku konkrétnemu strihu či farbe šiat je veľká výzva. Pripravili sme niekoľko nápadov na vytvorenie dokonalej kombinácie topánok so zelenými šatami na konkrétne príležitosti. Zistíte, aké topánky sa hodia k tmavozeleným šatám alebo svadobnej štylizácii. 

Aké topánky pasujú k zeleným šatám
čierne lodičky so zelenými šatami

Aké topánky k fľaškovo zeleným šatám? 

Jedným z najhorúcejších trendov posledných sezón sú kreácie v odtieni fľaškovozelenej, ktoré vidíme takmer na všetkých významných ceremoniáloch. Aj ten najjednoduchší strih šiat v tejto farbe zaujme svojou eleganciou a minimalizmom. Aké topánky k zeleným šatám, aby ste vytvorili koherentný štýl? Hitom budú lakované lodičky na podpätkoch. Lesklé topánky dodajú celku elegantný vzhľad a stabilná konštrukcia tohto modelu obuvi Vám poskytne pohodlie a komfort počas celej noci. A akú farbu topánok zvoliť k fľaškovo zeleným šatám? Fľaškovo zelená sa bude hodiť k čiernej, béžovej, ale aj pastelovej ružovej! 

čierne kovbojské čižmy so zelenými šatami
béžové lodičky k zeleným šatám

Aké topánky k zeleným šatám na svadbu? 

Svadobné siene sú už niekoľko sezón plné kreácií v zelenej farbe, vo všetkých jej verziách. Čo sa týka svadobnej štylizácie, smelo môžeme staviť na jemné a odhalené topánky. Hitom budú dámske sandále na podpätku, ktorých veľkou výhodou je, že sa hodia takmer ku každému strihu šiat. 

Ak chcete klasický outfit okoreniť dekoratívnymi prvkami, dobrou propozíciou budú sandále s kryštálmi alebo kovovým zdobením. Sandále na podpätku budú perfektne ladiť s dlhými šatami a pre mini a midi kreácie odporúčame sandále na stĺpiku. 

strieborné lodičky k zeleným šatám
béžové sandále so zelenými šatami

Aké topánky nosiť so zelenými čipkovanými šatami? 

Šaty zo zeleného, čipkovaného materiálu dodávajú celej štylizácii maximálne elegantný charakter. Najlepšie je skombinovať s jednotnými a klasickými topánkami, ktoré doplnia kreáciu, a zároveň neukradnú parádu čipkovaným šatám. Odporúčame preto nadčasové ihličkové podpätky v odtieni matnej béžovej. 

Aké topánky nosiť k zeleným kvetinovým šatám? 

Zelené šaty spestrené kvetinovými motívmi sú už niekoľko sezón veľmi obľúbené. Pre vytvorenie pohodlnej, každodennej štylizácie môžeme zvoliť dámske nazúvacie členkové čižmy s jemným podpätkom. Kvetinové šaty v kombinácii s nadčasovým modelom kovbojských čižiem vytvoria komplet, vďaka ktorému vyniknete z davu. Je to ideálna propozícia na vonkajšie akcie alebo víkendové výlety mimo mesta.

čierne lodičky so zelenými šatami

Aké topánky nosiť k zeleným maxi šatám?

Nadčasovým strihom kreácie v zelenej farbe sú určite klasické, dlhé šaty. Jemné šperky a ozdobná kabelka budú perfektným doplnkom štylizácií s dlhými zelenými šatami v hlavnej úlohe. A aké topánky k dlhým šatám v zelenej farbe? Odporúčame univerzálne ihličkové podpätky, ktoré zachovajú minimalistický štýl kreácie. Ak chcete pridať trblietavý akcent, zvoľte sandále s kamienkami alebo ozdobným prvkom. Pre milovníčky komfortu a pohodlia budú ideálnou voľbou sandále na stĺpiku, ale aj baleríny v čiernej alebo béžovej farbe, ktoré túto sezónu zažívajú rozkvet svojej obľúbenosti.

Dúfame, že vyššie uvedené propozície rozptýlia Vaše pochybnosti o tom, aké topánky si vybrať so zelenými šatami. Klasické modely vo farbách, ktoré dokonale ladia so zelenou, nájdete v predajniach Wojas.

Oversize štýl v móde – ako sa v tomto štýle obliekať?
Poprzedni
Oversize štýl v móde – ako sa v tomto štýle obliekať?
Štylizácie s balerínami. Poznajte módne kombinácie
Następny
Štylizácie s balerínami. Poznajte módne kombinácie