Wpisz i naciśnij enter

Ako sa obliecť na Silvestra? Nápady na módne outfity

Ako sa obliecť na Silvestra? Nápady na módne outfity

31.december a sprevádzajúce ho šialenstvo osláv sa nezadržateľne blíži. Ako každý rok premýšľate, aké oblečenie a pohodlnú obuv na Silvestra si vybrať? Nemáte nápad na silvestrovský outfit doma, s priateľmi, v klube alebo na výlete? Špeciálny deň si vyžaduje špeciálnu atmosféru, bez ohľadu na okolnosti oslavy. Tu sú naše propozície na dámske a pánske outfity na úžasnú noc!

Štylizácia na Silvestra doma

Silvestrovské domáce párty získavajú na obľube. Sú skvelou príležitosťou stráviť posledné hodiny uplynulého roka medzi priateľmi, pri stole s chutným občerstvením a za zvukov tanečnej hudby. Pri plánovaní domácej párty nezabúdajme na vhodnú kreáciu – ak si vezmeme niečo menej každodenné, tú pravú párty atmosféru pocítime rýchlejšie. Ako sa obliecť na Silvestra doma? Pre ženy budú ideálnou voľbou šaty - osvedčeným receptom na oslnivý vzhľad sú velúrové modely s volánikmi alebo tylové modely s nafúknutými ramenami. Fenomenálny efekt dosiahneme aj praktickou kombinézou s trblietavými akcentmi. Ak si ceníme maximálne pohodlie, pri vytváraní outfitu na domáceho Silvestra, zvoľte nohavice, ktoré umožňujú voľnosť pohybu, napríklad džínsové rúrky. Tie potom skombinujeme s pútavou blúzkou so sieťovinou, čipkou alebo trblietavými čiastočkami. K setu si vezmite pohodlné baleríny.

Páni tvoriaci outfit na Silvestra doma môžu staviť na čierne alebo grafitové džínsy v kombinácii s bordovým alebo tmavozeleným rolákom. Namiesto svetra bude dobrá aj bavlnená vzorovaná košeľa, ktorá im umožní voľnosť pohybu na domácom tanečnom parkete. Na nohy si zoberte pohodlné mokasíny alebo tenisky.

Outfit na Silvestra so známymi

Milovníčky šiat, ktoré strávia 31. december u svojich priateľov, by si mali zvoliť módne modely šiat - bandážové s odhalenými ramenami alebo bavlnené s trapézovým strihom. Dámy idúce na domácu párty vytvoria vydarený outfit na Silvestra z úzkych kožených nohavíc a zahmlenej blúzky s perlami. Namiesto nohavíc bude skvelá aj minisukňa s ceruzkovým strihom alebo rozšírená sukňa zo vzdušného tylu. K silvestrovským outfitom patrí aj obuv určená na toto ročné obdobie – štýlové členkové čižmy na vysokom podpätku alebo dámske čižmy na platforme. Po príchode na miesto ich zmeníme za pohodlné baleríny, lordsy a keď máme od hostiteľov zelené svetlo, lodičky na vysokom podpätku.

Tmavé látkové nohavice bez záhybu a sveter klasického strihu s rozopnutým tvídovým sakom s károvaným vzorom dodajú mužom jemne elegantný smart casual look. Alternatívou sú svetlé chinos nohavice s bielym tričkom a športovým sakom v tmavom odtieni. Nechajte silvestrovské outfity doplniť kožené členkové čižmy alebo čižmy. Nezabudnime ani na prezúvanie – pánske mokasíny budú dokonalé.

Outfit na Silvestra v klube

Pri plánovaní outfitov na Silvestra v reštaurácii môžu byť dámy v pokušení obliecť si minišaty. Perfektnou voľbou na párty končiacu rok budú klasické koktailové šaty potiahnuté flitrami, zdobené trblietkami alebo prešpikované trblietavou niťou. Perfektné budú aj šaty s otvoreným chrbtom alebo s rozparkom na stehne. Okrem toho sú povinné dámske ihličky na vysokom opätku - najlepšie v zlatej alebo striebornej farbe alebo s ozdobnou retiazkou, ktoré dokonale zapadnú do atmosféry silvestrovskej zábavy.

Aký silvestrovský outfit pristane mužom? Tí, čo idú na párty do klubu, si môžu obliecť oblek - tmavomodrý alebo čierny v kombinácii s bielou košeľou a mimoriadne módnym motýlikom, v prípade ktorého sa môžeme oddávať farebnému šialenstvu. Celok skvele doplnia elegantné kožené topánky na Silvestra vo farbe ladiacej k nohaviciam. Na menej formálnu udalosť si vezmime jednoduchú košeľu s výstrihom do V, tmavé nohavice a koženú motorkársku bundu. Celú sadu dopĺňame štýlovými čižmami Chelsea.

Oblečenie na Silvestra na horách alebo pri mori

Silvester na horách alebo pri mori? Za nás rozhodne áno! Výlet je skvelý nápad na rozlúčku s rokom. Nezabudnite si so sebou vziať vhodné oblečenie, ktoré si oblečieme 31. decembra. Ak plánujeme pokojnú oslavu pri krbe, bude dobrou voľbou silvestrovská štylizácia, ktorá nám poskytne maximálny komfort a tepelný komfort. Pre ženy sú ideálnou voľbou pohodlné nohavice v kombinácii s jednoduchým topom a teplým svetrom z hrubšej látky. Podobný outfit odporúčame na Silvestra aj pánom! Vonkajšia párty má svoje pravidlá – o polnoci nás pred prechladnutím ochráni decentná kožušinová čiapka a teplé rukavice. Nezabudnime ani na hrubú, najlepšie páperovú bundu, ktorá nás ochráni pred prenikavými nárazmi vetra. Na nohy si zoberte teplé snehule alebo trekingové topánky, ktoré dokonale zapadnú do trendov na zimné mesiace.

Množstvo hotelov organizuje klasické tanečné zábavy – výlet do hôr alebo k moru nemusí znamenať rezignáciu z veľkého plesu. Dámy si môžu dovoliť šaty obľúbeného strihu – je dobré, aby silvestrovská štylizácia nebola príliš náchylná na pokrčenie. Optimálnou voľbou budú klasické koktailové šaty, ktoré nám s pridaním vysokých opätkov, šperkov a starostlivého líčenia dodajú efektný vzhľad. Podľa charakteru párty si páni môžu vybrať klasický oblek alebo ležérnejší komplet. V zime sa im budú hodiť kožené pánske čižmy.

Silvestrovské šialenstvo je už za dverami a vy stále ešte nemáte nápad, čo si obliecť? Prichádzame s pomocou! V ponuke Wojas nájdete módnu a pohodlnú dámsku a pánsku obuv ako aj rôzne doplnky, ktoré dodajú šmrnc štylizáciám na Silvestra doma, u priateľov, mimo mesta alebo na výlete.

Prehľad najlepších dámskych topánok na zimné prechádzky po meste
Poprzedni
Prehľad najlepších dámskych topánok na zimné prechádzky po meste
Chystáte sa v zime do hôr? Pozrite si, aké topánky sa Vám budú hodiť
Następny
Chystáte sa v zime do hôr? Pozrite si, aké topánky sa Vám budú hodiť